WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Kartlessen

SignMind Academy

Is jouw kind een echte kartfanaat?

Elke dinsdag beginners en gevorderde kartles.

Geef hem of haar dan nu op voor kartlessen! Wij bij Coronel geven de kinderen de gelegenheid om alle fijne kneepjes van het karten te leren. Elke dinsdag organiseert SignMind Academy kartlessen. We hebben beginners en gevorderde lessen. De beginners karten twee keer 12 minuten tussen 16.30 uur en 17.45 uur. De gevorderde rijden ook twee keer 12 minuten tussen 18.00 uur en 19.15 uur.  Tijdens de heats doen de kinderen oefeningen. Daarnaast bestaat de les ook uit een stukje theorie waarbij de kids uitleg krijgen waarom je bepaalde dingen doet en wat er gebeurt met de kart, hoe je remt en hoe je stuurt. Ook wordt er aandacht besteed aan de racelijnen.

 

De groepen bestaan uit maximaal 8 kids. Hierdoor is er persoonlijke aandacht voor iedereen.

De minimale lengte om kartlessen te volgen is 1.30m

 

P.O.A. 

 

Kart Clinics voor jong en oud!

Wat is een clinic?

Een clinic is een duidelijke uitleg over de basis van het karten, om het juiste gevoel in de kart te krijgen Zodat je uiteindelijk steeds sneller gaat rijden. De clinic is exclusief voor jouw groep. Je hebt de baan dus voor jullie alleen. Dit is voor zowel kids als volwassenen.

 

P.O.A.

 

Persoonlijke aandacht voor jou alleen!

Privéles

Wilt jouw kind alle persoonlijke aandacht voor zich alleen. Dan zijn privélessen ideaal! Er wordt hetzelfde uitgelegd als in de groepslessen, alleen nu heb je alle aandacht voor jou alleen.

 

P.O.A. 

 

Contact

SignMind Academy

Bjorn Bakker

Tel: 06-51354816 

E-mail: info@signmind.nl 

 

 

 

 

Nieuwsbrief