WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Leef je uit in lockdown!

Corona update 27 november
Leef je uit in lockdown! 

 

Nu we weer in lockdown zijn is het belangrijk om je af en toe lekker uit te leven. Kom karten, klimmen, vr-gamen, lasergamen of glow midgetgolfen. Met ingang van zondag 28 november hebben wij aangepaste openingstijden:

 

Maandag en dinsdag – gesloten

Woensdag – 13.00 – 17.00 uur

Donderdag – 15.00 – 17.00 uur 

Vrijdag – 15.00 – 17.00 uur

Zaterdag – 11.00 – 17.00 uur

Zondag – 11.00 – 17.00 uur

 

Om even rekening mee te houden:

 

• Vanaf 18 jaar  vragen wij je om een QR-code; gevaccineerd, genezen of getest. Op onze locatie kan je gratis  ‘testen-voor-toegang’. Maak hier je afspraak: https://www.teststraathetgooi.nl/ 

 

• Er geldt geen maximum aantal deelnemers per boeking, alleen toeschouwers zijn niet toegestaan (afgezien van noodzakelijke begeleiders).

 

• Het is niet verplicht een mondkapje te dragen.  

 

• Je kunt tot 20:00 uur gebruik maken van onze horecafaciliteiten en we werken met vaste zitplaatsen. Het nuttigen van zelf meegebracht eten of drinken is niet toegestaan. Na 20:00 uur kunnen er consumpties besteld worden voor ’take away’. Helaas kunnen die niet in de vestiging genuttigd worden. 

 

• Al onze horeca ruimtes worden geventileerd met ActivePure luchtreinigers. Hiermee inactiveren wij alle schadelijke bacteriën en virussen continue, zowel op oppervlaktes als in de lucht en creëren een veilige, gezondere en comfortabelere omgeving. 

 

Tot slot vragen we je aan de basisregels te houden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Nieuwsbrief