WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Pinksteren

Met Pinksteren zijn wij gewoon open, zondag 9 juni en maandag 10 juni staan wij voor jullie klaar met activiteiten. Coronel = FUN!

Karten
Vanaf 12.00 uur is de kartbaan geopend voor iedereen ouder dan 12 jaar en groter dan 1.58m. In de heat die 10 minuten duurt heb je de kans om jouw snelste tijd neer te zetten.

Tijdens de Pinksteren betaal je € 16,95- Exclusief eenmalige aanschaf memberpas en balaclava t.w.v. € 1,50

Reserveer direct! 

 

Glow Midgetgolf 
Vanaf 12.00 uur is de nieuwe Glow Midgetgolfbaan  geopend voor iedereen. Speel op onze 18 holes baan in verschillende thema’s. Ga vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. Speel op onze baan voor €9,95 per persoon.

Reserveer direct!

 

Klimmen
Tijdens Pinksteren kun je 1,5 uur klimmen (inclusief instructie) voor €14,95. Het klimpark is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en groter dan 1.30m.

Reserveer direct! 

 

Lasergamen

Je gaat 2 lasergamen, dit duurt 20 minuten. Tijdens Pinksteren speel jij 2 spellen voor € 14,95,- per persoon.

Reserveer direct! 

 

Escape room 

Trump Tower & Dakar Challenge zijn dé Escape Rooms van Coronel en de meest unieke van Nederland. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? Tijdens het spelen van dit spel is het belangrijk dat je al je zintuigen gebruikt. Ga op onderzoek uit in de kamer en en werk goed samen met je team.

Reserveer direct! 

 

Maak er een gezellige Pinksterdag van bij Coronel!

 

Nieuwsbrief