WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

The Big Escape

Vanaf 4 maart 2019 is er een nieuw seizoen van The Big Escape te zien op NPO3.

De deelnemers van dit seizoen zijn Dennis Weening, Bastiaan van Schaik, Bobbi Eden en Zarayda Groenhart acteur Juvat Westendorp, YouTubers Kalvijn, Jessie Maya, presentatrice Vivianne Bendermacher, hockeyster Kim Lammers en basketballer Francisco Elson doen. Zij strijden in het nieuwe seizoen van The Big Escape om de winst.

 

Dit keer is het nieuwe seizoen van The Big Escape opgenomen in Zuid-Limburg. De kandidaten worden ingedeeld in verschillende teams en krijgen uitdagende opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Het doel is om als eerste te ontsnappen uit de escaperoom.

De spelers zetten de kennis van hun teamgenoten in, in de hoop zelf uiteindelijk de snelste te zijn en te winnen. Er kan maar 1 kandidaat winnen, het spel moet dus creatief gespeeld worden.

Escape Room Trump Towers Coronel in Huizen | Coronel = FUN

Lijkt het jou ook zo gaaf om mee te doen aan een escape room en je eigen Big Escape te spelen, dit kan natuurlijk bij Coronel!

Trump Tower & Dakar Challenge zijn dé Escape Rooms van Coronel en de meest unieke van Nederland. Ga op onderzoek uit in de kamer en werk goed samen met je team.

Ga jij voor zand, stof en avontuur in de Dakar Challenge of kom jij achter het ware verhaal van de Amerikaanse verkiezingen in de Trump Towers? Het is een hele uitdaging om te communiceren met je teamgenoten, logisch nadenken en alle puzzels en raadsels oplossen in maar 60 minuten tijd.

 

Ga jij geen uitdaging uit de weg? Reserveer één van onze kamers en laat je meevoeren in één van de adembenemende avonturen die Coronel te bieden heeft.
Bekijk hier voor meer info en reserveren!

 

 

Nieuwsbrief