WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Lasergamen kinderfeestje

Lasergamen is natuurlijk supervet! Hoe gaaf is het om dit spannende gevechtsspel samen én tegen je vrienden of vriendinnen te spelen? Kom met z’n allen naar Coronel Kartracing en Adventure voor een avontuurlijk lasergamen kinderfeestje, waar je nog lang over napraat. Je wordt met maximaal 20 warriors gedropt in de Q-Zone indoor Lasergame Arena, die maar liefst 1.000 m2 groot is en uit meerdere verdiepingen bestaat. Het strijdveld is in rooknevelen gehuld, je beweegt je met je hightech lasergun door een schijnbaar verlaten stad vol autowrakken en andere obstakels. Speurend naar de tegenstander. Krijg je er al zin in? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een reservering voor een uitdagend lasergamen kinderfeestje.

 

Speciaal Laser Party-arrangement voor kinderen vanaf 8 jaar

 

Coronel heeft een speciaal Laser Party-arrangement voor kinderen vanaf 8 jaar, in een groep van minimaal 6 kinderen.  De young warriors mogen één spel lasergamen, met een hightech lasergun in handen op jacht naar de opponent. Het spel duurt 20 minuten, inclusief een korte instructie en uitleg van de spelregels. In het aantrekkelijke arrangement is een zakje popcorn, onbeperkt limonade en chips of een ijsje voor iedereen opgenomen.

 

Je kunt tijdens het lasergamen kinderfeestje kiezen voor 1, 2 of 3 spellen lasergamen en deze activiteit desgewenst combineren met enkele heats karten op onze ultrasnelle indoor kartbaan, klimmen in het grootste indoor klimbos van Europa of een ontsnapping uit de escape rooms Trump Tower en Dakar Challenge. Wil je na de Laser Party nog even gezellig napraten en wat eten en drinken? Coronel maakt optioneel graag een kindermenu met frietjes en een snack voor iedereen klaar.

 

Lasergame kinderfeestje staat bol van spanning en plezier

 

Het lasergamen kinderfeestje staan bol van de spanning en plezier. Je loopt, kruipt en sluipt door het strijdpark en probeert uit het zicht en gehoor van je tegenstanders te blijven. Achter elke hoek kan het gevaar schuilen. Vanaf elke plek kan iemand je in het vizier hebben en je willen uitschakelen. Er zijn verschillende spelvormen mogelijk en je kunt zelf je teams samenstellen. De ervaren instructeur van Coronel kan je er alles over vertellen. De bedoeling is om binnen het tijdsbestek van 20 minuten zoveel mogelijk punten te halen. Punten verdien je met een voltreffer op je tegenstander. Elk schot wordt op het computersysteem bijgehouden. Ben je benieuwd wie de winnaar is? Je krijgt na afloop een gespecificeerde uitdraai van het spel. Je ziet op wie je het meest hebt geschoten en wie het op jou gemunt had.

 

Lasergamen in stoer gevechtspak en met hightech wapen

 

Het lasergamen kinderfeestje start met ontvangst en instructie. Je krijgt tevens je pak en wapen uitgereikt. Het gevechtspak bevat een zeshoekig rompgedeelte. Als je hier wordt geraakt, kost je dat punten. Er zitten speakers in het pak, waarmee je spelinformatie kunt horen. De spelinformatie is bovendien op een display zichtbaar. Je wapen is niet alleen je gevechtsinstrument om tegenstanders te elimineren. Er zit aan de achterzijde van het wapen ook een sensor, waar je tegenstander je raken kan en punten kan afnemen. Wees dus op je hoede met het tonen van je wapen. Je schiet het zuiverst als je je wapen met twee handen vasthoudt, goed richt en de  gele button voor een laserstraal indrukt.

 

Lasergame kinderfeestje met aansluitend kidsmenu of zelf pizza bakken

 

Je kunt bij Coronel een lasergamen kinderfeestje naar wens reserveren. Van Hotshot of Superhotshot tot Extreme Hotshot of Extreme Superhotshot. Alle Hotshot-arrangementen zijn geschikt voor groepen van minimaal 6 kinderen met een minimumleeftijd van 8 jaar en inclusief ontvangst en instructie, het gebruik van een hightech lasergun een zakje popcorn en onbeperkt limonade. Je krijgt als jarige bij het boeken van het kinderfeestje prachtige uitnodigingen mee om je vrienden en/of vriendinnen te inviteren voor het lasergame-uitje. Bij Hotshot worden er 2 spellen lasergamen gespeeld en krijgen de kinderen na afloop een kidsmenu voorgeschoteld, bestaande uit friet met een frikandel of kroket. Bij Superhotshot worden er in plaats van het kidsmenu zelf pizza’s gebakken en opgegeten. Een extra leuke én lekkere activiteit!  Wil je liever 3 spellen lasergamen? Leg dan het arrangement Extreme Hotshot vast, inclusief kidsmenu. Of kies voor Extreme Superhotshot als je liever zelf pizza’s wilt bakken.

 

Ook losse tickets voor lasergamen en een Coronel cadeaubon

 

Smaakt het lasergamen kinderfeestje naar meer? Kom dan een volgende keer terug en bestel losse tickets voor een spannend spel of stel een arrangement naar wens samen met de andere activiteiten bij Coronel Kartracing en Adventure. Of het nu mooi weer of slecht weer is, het feestje gaat altijd door. De 1.000 m2 grote Lasergame Arena is namelijk volledig overdekt. Ga de strijd aan en maak als de rookwolken zijn opgetrokken de balans op wie de slag op het strijdveld heeft gewonnen.

 

Het lasergamen kinderfeestje is natuurlijk hartstikke leuk voor jezelf en je vrienden of vriendinnen, maar het is ook zeer leuk om een unieke Coronel cadeaubon te laten samenstellen voor een originele gift aan een familielid, vriend of vriendin. Tim en Tom Coronel helpen je graag. Bel direct (035 – 526 50 53) of stuur een e-mail naar info@coronel.nl. De cadeaubon voor lasergamen en/of andere activiteit wordt per post verzonden. Vergeet na ontvangst niet vooraf te reserveren, zodat je op de door jou gewenste dag het uitje kunt beleven.

 

Vier je verjaardag of andere gebeurtenis met lasergamen kinderfeestje

 

Vier je verjaardag of andere heuglijke gebeurtenis met hét lasergamen kinderfeestje van Nederland, bij Coronel Kartracing en Adventure in Huizen. Je bent verzekerd van spanning en sensatie. Haast je om contact op te nemen voor meer informatie, advies of het reserveren van een plek in de Q-Zone indoor Lasergame Arena. Bel (035 – 526 50 53), Whatsapp (06 – 24 76 62 48) of e-mail (jnfo@coronel.nl) meteen, of vul het online contactformulier in. Wij beantwoorden al je vragen en regelen een schitterende belevenis die je lang bijblijft.

Nieuwsbrief