Email
Facebook
Bericht ons

professionele bewegende race simulator

SIM RACEN

Sim Racen

Helaas is het Sim Racen op dit moment niet mogelijk. Wanneer de racesimulators weer beschikbaar zijn lees je het hier!

Kan je niet wachten totdat het Formule 1 circus weer in Zandvoort is ?  Dat hoeft ook niet. Rij zelf de snelste tijd op circuit Zandvoort bij ons in Huizen!  Gas erop!

 

De racebaan van Circuit Zandvoort is een 4,3 kilometer lang circuit dat bekend staat om zijn uitdagende bochten en snelle rechte stukken. Het circuit loopt door de duinen en biedt daardoor een prachtig uitzicht op de omgeving. De meest iconische bocht van het circuit is de Tarzanbocht, die direct na de start volgt. Andere bekende bochten zijn de Scheivlakbocht, de Mastersbocht en de Arie Luyendykbocht. Het circuit is ook berucht om zijn hoogteverschillen, die zorgen voor een extra uitdaging voor de coureurs! 

 

Stap nu in onze full-motion racesimulators en beleef hoe het is om met een Formule 1 auto op circuit Zandvoort te rijden. Let op, dit is geen game maar een echte simulatie.  RFactor2 geeft je een levensechte ervaring! De simulators bootsen tot 2G na. 

 

Levensechte race ervaring

Een heat bestaat uit 3 races en duurt ongeveer 15 minuten. De ervaring is levensecht, iedere hobbel en curbstone voel je, maar er spelen ook andere factoren een rol. Zoals temperatuur en slijtage van banden en remmen en weersomstandigheden.

 

Racen tegen elkaar

Daag je vrienden uit voor een race op het meest uitdagende circuit en in de mooiste auto. Totaal hebben wij 5 bewegende simulatoren en er kan tegelijk en tegen elkaar geracet worden. Hiermee is het een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest, vriendenclub, bedrijfsuitje of sportteam.

Beleef je ultieme race ervaring!

Sim racen is voor iedereen vanaf 10 jaar en >1.40 m.

Prijs

€12,50 voor 1 heat bestaande uit 3 races, ongeveer 15 minuten.

Nieuwsbrief