Email
Facebook
Bericht ons

Glow midgetgolf

Wil jij een kinderfeestje waar iedereen na afloop over napraat, of heb je iets te vieren met je familie of vrienden? Glow midgetgolf (ook bekend als Glowgolf) is de nieuwe hype in Nederland en een unieke activiteit voor jong en oud. Je speelt midgetgolf in het donker, waarbij de baan en de decors zijn verlicht met fluorescerende blacklights. Bovendien lichten de clubs en balletjes prachtig op tijdens de ronde over de 18-holesbaan. Glow in the dark minigolf is ook de perfecte invulling voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of uitstapje met je sportteam. Glow midgetgolf is bij Coronel Adventure in Huizen een geweldige belevenis. Kom sfeer proeven en neem contact op voor een reservering op onze blacklight indoor midgetgolfbaan.

 

Avontuurlijke tocht langs verschillende fantasiewerelden

Bij glow midgetgolf beleef je een avontuurlijke tocht langs diverse fantasiewerelden. Je ziet kleurrijke vissen en koralen in prachtige oceanen, je treft tijgers en leeuwen in de jungle, je ontmoet grote ijsberen in een feeërieke ijswereld en je laat je meevoeren in een wereld vol sterren en planeten. Je ontmoet Avatar en andere blauwe wezens van de planeet Pandora. Glow in the dark minigolf is een geheel nieuwe ervaring die je moet meemaken! Stap in een andere wereld en ga de strijd aan met je familieleden, klasgenoten, vrienden, vriendinnen of collega’s.

 

Glow midgetgolf in een prachtig decor van blacklights

Glow midgetgolf speel je in een grote, overdekte ruimte. Je bent niet afhankelijk van het weer. Je wordt bij elke hole verrast door een schitterend decor met blacklights. Trek witte of fluorescerende kleding aan. Dan zie je meteen bij binnenkomst wat er gebeurt. Je geeft licht in het donker! De minimumleeftijd voor glow in the dark minigolf is 4 jaar. Als je kind of kleinkind een stick kan vasthouden en een balletje kan slaan, mag hij of zij onder begeleiding een balletje slaan. Reserveer vooraf als je zeker wilt zijn van een plek op de baan. Per 10 minuten mogen er maximaal 12 personen glow midgetgolf spelen. Je kunt met een grote groep tegelijk dit op glowgolf gelijkende spelen, of solo of met z’n tweeën.

 

Wie slaat er een hole-in-one op de glow in the dark minigolfbaan?

Ontdek de glitter en glamour van glow midgetgolf en probeer in een sfeer van blacklights en speciale effecten een hole-in-one te slaan. Elke hole is een mooie uitdaging, met in het oog springende obstakels. Je slaat om beurten je bal. Alle ballen blijven op de baan liggen, zodat je elkaar kunt hinderen met de positionering van je bal. Er komt ook tactiek en sluwheid bij kijken! Uiteindelijk gaat het er om wie het minste aantal slagen over de 18 holes nodig heeft. Diegene kroont zich tot de winnaar van glow midgetgolf bij Coronel.

 

Aantrekkelijk arrangement met spannende activiteiten

Wil je glow midgetgolf combineren met een andere aantrekkelijke activiteit van Coronel? Wij stellen graag een arrangement op maat voor je samen, bijvoorbeeld glow in the dark minigolf met enkele heats karten in elektrische karts of lasergamen in de 1.000 m2 grote Q-Zone indoor Lasergame Arena met meerdere verdiepingen. Of waag je in het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste en meest uitdagende klimpark van Europa. Voor groepen zijn de Trump Tower of Dakar Challenge escape rooms een unieke beleving. Coronel verzorgt tevens eten en drinken naar wens.

 

Cadeaubon voor glow midgetgolf

Glow midgetgolf is bijzonder leuk en spannend om te doen én een origineel cadeau. Coronel heeft een speciale cadeaubon om iemand te verrassen. Bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of gebruik het contactformulier voor je vragen of reserveringsverzoek voor glow in the dark minigolf.

Nieuwsbrief