Email
Facebook
Bericht ons

Veelgestelde vragen

Benieuwd hoe oud Tim & Tom Coronel waren toen zij begonnen met karten? Of wil je eigenlijk weten hoe oud je moet zijn om te mogen karten? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en beantwoorden wij je vraag z.s.m.

Karten

Hoe oud waren Tim en Tom Coronel toen zij begonnen met karten?

Tim en Tom zijn opgegroeid op het circuit. Coronel Kartracing bestaat sinds 1995.

Wat is een heat?

Een heat is 10 minuten karten.

Hoeveel rondes is een heat?

Ligt eraan hoe snel je rijdt. Je hebt 10 minuten de tijd om jouw snelste rondetijd neer te zetten. Heb je een arrangement geboekt en rijd jij mee in de finale? Zorg er dan voor dat je jouw tegenstanders inhaalt en dat je zelf niet ingehaald wordt!

Is papa kids karten ook mogelijk voor mama’s, tante's, ooms etc. etc.

Ja! Papa kids karten kan met iedereen: papa, mama, tante, oom, zus, broer.

Kan iedereen karten?

Nee, er zijn wel wat uitzonderingen. Het maximale gewicht is 120 kg, mensen met hartproblemen of zwangerschap mogen ook niet karten.

Is het mogelijk om met kinderen te komen karten?

Ja, wij hebben speciale tijden gereserveerd voor kinderen vanaf 8 jaar en 1.30m. Iedere woensdag tussen 15:00 uur en 18:00 uur en iedere zaterdag & zondag van 11:00 uur tot 13:00 uur. In de vakanties hebben wij vaak dagelijks kinderkart heats in de ochtend. Kijk hiervoor bij 'actueel'.

Vanaf welke leeftijd kun je bij Coronel karten?

Het karten is vanaf 12 jaar met een minimale lengte van 1.58m. tot maximaal 120 kg. Voor kinderkarten op woensdagmiddag, in het weekend en in de vakanties geldt een uitzondering dan is de minimale leeftijd 8 jaar en minimale lengte 1.30m. Papa&kids karten op de geselecteerde zondagen is vanaf 6 jaar en 1.30m.

Hoe bereik ik de Coronel Kartracing?

Coronel Kartracing is eenvoudig te bereiken (klik contact voor onze contactgegevens) met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto. Tot slot zijn er bij Coronel Kartracing zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Welke kleding kan ik het beste dragen?

Comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen is aan te bevelen. Evenals gymschoenen. Bij warm weer mag er ook gekart worden in een korte broek. Dichte schoenen zijn verplicht, dus geen slippers!

Is er ook kartles?

Ja, bij Coronel is het ook mogelijk om kartles te krijgen. Speciaal daarvoor hebben we de papa&kids evenementen 1x per maand. Wil je vaker kartles, bijvoorbeeld 1x per week dan is onze raceschool misschien wat voor jou. Ga voor meer informatie naar karten -> kartles


Algemeen

Vanaf welke leeftijd kan je kinderfeestjes bij Coronel houden?

De meeste kinderfeestjes zijn vanaf 8 jaar. Behalve onze Kids Glow Midgetgolf Party, deze is vanaf 4 jaar.

Is het noodzakelijk om te reserveren?

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te plaatsen voor onze activiteiten karten, lasergamen, klimmen en onze escape rooms . Reserveren kan online of neem telefonisch contact op: 035 – 526 50 53.

Is Coronel tijdens de schoolvakanties de hele dag open?

Vaak zijn we in de schoolvakanties open vanaf 11:00 uur en is de baan gereserveerd voor kinderkarten van 11:00 tot 13:00 uur. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de pagina contact.

Kan ik een cadeaubon van Coronel kopen?

Ja dit is mogelijk. Deze kunnen wij digitaal of per post naar je toesturen, maar deze kan uiteraard ook worden opgehaald.

Is het mogelijk om met kinderen te karten?

Ja, kinderen vanaf 8 jaar en 1.30m kunnen komen karten. Iedere woensdag tussen 15:00 uur en 18:00 uur en iedere zaterdag & zondag van 11:00 uur tot 13:00 uur hebben wij de baan speciaal voor kinderen gereserveerd. In de vakanties hebben wij vaak dagelijks kinder kart heats in de ochtend. Kijk hiervoor bij 'actueel'.

Is Coronel tijdens de feestdagen geopend?

De openingstijden tijdens feestdagen verschillen van de standaard openingstijden. De meest actuele openingstijden zijn te vinden op de pagina contact.


Lasergamen

Hoe lang is 1 spel lasergamen?

1 spel lasergamen duurt 12 minuten.

Kan ik met minder dan 6 personen komen lasergamen?

Dat kan zeker, echter raden wij het aan om met minimaal 6 personen te lasergamen. Wij hebben een grote lasergame arena, daarom proberen wij je altijd bij een andere groep aan te laten sluiten.

Hoe groot is de lasergame arena?

De lasergame arena is 1.000m2 en is de grootste lasergame arena van Nederland


Klimmen

Is het klimmen wel veilig?

Het klimmen is zeer veilig bij ons. Wanneer de klimmers 1 carabine open hebben, kan de andere niet open. Hierdoor zit iedereen altijd veilig gezekerd en kan je nooit los op het platform staan.

Vanaf welke leeftijd kun je klimmen?

Klimmen is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Minimale lengte 1.30mtr. en maximaal tot 120 kg.

Hoe lang duurt het klimmen?

Het klimmen duurt 1,5 uur incl. een instructie van 15/20 minuten.

Moet je als ouders mee klimmen als begeleiding?

Nee, maar het mag natuurlijk wel! Klimmen is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Iedereen krijgen eerst een instructie op een oefenparcours, hier leer je hoe je moet klimmen. Daarna mag iedereen zelfstandig klimmen. Durf je niet meer verder? Dan komt één van onze medewerkers erbij om uitleg en tips te geven en indien het nodig is, dan zorgen we ervoor dat je op een veilige manier beneden komt.

Als je niet gaat klimmen, maar wel naar binnen wilt, moet je dan entree betalen?

Nee, de toegang is gratis. Iedereen die gaat klimmen betaalt entree.


Escape Room

Wat is de Trump Tower escape room?

In onze Trump Tower krijg je 60 minuten de tijd om te ontsnappen, dit moet je gaan doen met behulp van moeilijke puzzels op te lossen. Tijdens het doorzoeken van de Trump Tower kom je allemaal bijzondere zaken tegen die je kunt gebruiken op je weg naar de vrijheid. Gaat jullie dit lukken?

Hoelang heb je de tijd?

Bij onze escape room heb je 60 minuten lang de tijd om de verschillende soorten puzzels op te lossen.

Wat gebeurt er als je het niet haalt?

Lukt het niet om binnen 60 minuten te ontsnappen, helaas dan heb je het niet gehaald. Uiteraard zullen wij jullie dan de uitgang voor jullie openen.

Met hoeveel personen kun je de escape room spelen?

Om een spel te starten heb je minimaal 2 personen nodig, dit omdat het niet mogelijk is om alleen de puzzels op te lossen. Je kunt met maximaal 8 personen onze escape room spelen. Ben je met meer dan 8 personen, dan wordt de groep opgesplitst en dien je twee reserveringen te maken.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimale leeftijd om de Trump Tower te betreden is 16 jaar, dit in verband met de moeilijkheidsgraad.


Glow Midgetgolf

Vanaf welke leeftijd kan je Glow Midgetgolfen?

Onze Glow Midgetgolf is vanaf 4 jaar.

Hoe lang duurt Glow Midgetgolf?

Dit hangt van jou af. Probeer in zo min mogelijk slagen de 18 holes baan uit te spelen.


Nieuwsbrief