Email
Facebook
Bericht ons

Glow midgetgolf Utrecht

Combineer het plezier van regulier minigolf met een spannende omgeving van donkerte en blacklight verlichting en je hebt glow in the dark midgetgolf (ook bekend van Glowgolf). Het is de nieuwste sensatie op activiteitengebied, die je sinds kort bij Coronel Kartracing en Adventure kunt beleven. Glow midgetgolf nabij Utrecht speelt zich af in een decor van fluorescerend licht, waar ook de 18 holes met uitdagende hindernissen, de clubs en de balletjes in het donker oplichten. Wees er als de kippen bij en kom blacklight indoor midgetgolf spelen op nog geen halfuurtje rijden van Utrecht. Neem vandaag nog contact op en plaats een reservering voor deze geheel nieuwe ervaring.

 

Laat je meevoeren in de fantasiewereld van glow in the dark minigolf

Glow midgetgolf in Utrecht neemt je mee naar een fantasiewereld, waarin je van de ene verbazing in de andere valt. Elk van de 18 holes heeft een specifiek thema. Je bevindt je op het ene moment in een oerwoud vol met lianen en wilde dieren en op het andere moment aanschouw je het licht van de sterren en onbereikbare planeten. Al komt Avatar en de andere blauwe wezens van de planeet Pandora wel héél dichtbij. Je slaat een balletje in een ijzige entourage van Antarctica en je waant je te midden van kleurrijke vissen en koralen in een onderwaterwereld. Glow midgetgolf in Utrecht is een unieke beleving!

 

Glow midgetgolf nabij Utrecht in een overdekte ruimte met blacklights

Glow midgetgolf speelt zich af in een donkere ruimte met blacklight decor. Je bent nooit afhankelijk van de weersomstandigheden. Je speelt overdekt, altijd warm en droog. Je kunt deze met glowgolf vergelijkbare activiteit het hele jaar spelen. Het draait erom het betoverende traject van 18 holes met zo min mogelijk slagen te volbrengen. De uitdaging is elke keer weer om een hole-in-one te slaan op de unieke holes met in het oog springende obstakels. Er zijn per 10 minuten maximaal 12 speelplekken beschikbaar. Je kunt alleen of met z’n tweeën spelen, of met een grote groep. Je slaat om beurten een balletje. Alle geslagen ballen blijven op de baan liggen, zodat je elkaar lekker in de weg kunt zitten!

 

Geef iemand een cadeaubon voor blacklight indoor midgetgolf

Glow midgetgolf in Utrecht kun je spelen vanaf 4 jaar. Kleine kinderen die een stick kunnen vasthouden en een bal kunnen slaan, mogen onder begeleiding van een volwassene meedoen. Glow in the dark minigolf is ook bijzonder leuk voor volwassenen. Het is de perfecte invulling voor een uitje met vrienden, vriendinnen, familie, collega’s of teamgenoten. Of voor een gezellig vrijgezellenfeest. Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Bestel online een Coronel cadeaubon voor glow midgetgolf in Utrecht. De bon wordt na de bestelling naar je toegestuurd.

 

Geniet van een arrangement met meerdere spannende activiteiten

Glow midgetgolf in Utrecht is bij Coronel perfect te combineren met andere aantrekkelijke activiteiten. Wat te denken van karten in hypermoderne en razendsnelle elektrische karts? De racebroers Tim en Tom Coronel hebben al hun ervaring op de internationale circuits gebruikt voor de aanleg van een uitdagende indoor kartbaan. Je kunt met maximaal 20 warriors de strijd aangaan in de 1.000 m2 grote Q-Zone indoor Laser Game Arena. Kom klimmen in het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste van Europa. Of waag je aan een ontsnapping uit de unieke Trump Tower of Dakar Challenge escape rooms.

 

Beleef het ultieme plezier met glow midgetgolf  Utrecht

Beleef het ultieme plezier van glow midgetgolf in Utrecht. Bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor meer informatie of een reserveringsverzoek. Coronel verzorgt vervolgens een onvergetelijk uitje.

Nieuwsbrief