Email
Facebook
Bericht ons

Indoor kartbaan

Indoor kartbaan

 

Wil je je familie, vriendengroep, collega’s of teammaten verslaan op de grootste en leukste indoor kartbaan van Nederland? Zoek je een gezellige locatie voor een vrijgezellenparty, teambuildingsuitje of kinderfeestje? Coronel Kartracing biedt big fun voor iedereen! Het uitdagende ontwerp van de 425 meter lange indoor kartbaan is gestoeld op de nationale en internationale race-ervaringen van de broers Tim en Tom Coronel. Het circuit voert je op topsnelheid over rechte stukken, door langzame en snelle bochten, over een brug en door een tunnel. Ervaar het zelf en maak een pitstop op de indoor kartbaan in Huizen, op een halfuurtje rijden van Amsterdam en Utrecht.

 

Vergroot je winstkansen met een goede racetactiek

 

De ultramoderne indoor kartbaan in Noord-Holland wordt geroemd om zijn avontuurlijke, technische ronde en het mooie, vlakke asfalt. De karts hebben een uitstekende grip op de asfaltvloer, ook bij hoge snelheid op de rechte einden en in de scherpe bochten. De uitdaging is om de vaart in de kart te houden, met de juiste balans tussen snelheid en grip. Karten is leuk voor jong en oud, mannen en vrouwen en beginnende en gevorderde coureurs. Vergroot je winstkansen op de indoor kartbaan en maak gebruik van de tips hoe het beste het circuit te rijden. Offer de eerste bocht op, om bij de tweede bocht op de ideale lijn uit te komen. Neem de kortste weg op de brug en rem tijdig af. En neem bij het uitkomen van de tunnel je snelheid mee op het lange, rechte stuk.

 

Verbeter je rondetijden op de avontuurlijke indoor kartbaan

 

Vrijwel alle coureurs in de Formule I zijn hun carrière op de kartbaan begonnen, Max Verstappen niet uitgezonderd. Wil je je tegenstanders je hielen laten zien en als glorieuze overwinnaar op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing over de streep komen? Je kunt met een uitgekiende rijstijl enkele seconden van je rondetijden afschrapen. Verleg in de bochten je gewicht naar de buitenzijde van de kart, verken de grenzen van je kart en stuur niet meer dan nodig is. Elke correctie kost snelheid. Rem alleen als het echt moet, versnel tijdig, rijdt naar het punt waar je naar kijkt en kijk ook een beetje af bij de snelle mannen en vrouwen.

 

Racen in elektrische karts op de indoor kartbaan

 

Karten op de indoor kartbaan van Coronel kan altijd. Je hebt geen last van de weersomstandigheden, je rijdt op een speciaal asfaltwegdek en je racet in een elektrische kart. Deze E-karts zijn in vele opzichten superieur aan de benzinekarts. De elektrische karts zijn stil, geurloos, milieuvriendelijk en accelereren sneller dan reguliere karts. Je behaalt veel sneller je topvermogen en het maakt veel minder uit hoe zwaar je bent. Elke coureur heeft hierdoor een gelijke kans. De rijkwaliteiten maken het verschil!

 

De vele voordelen van elektrisch karten op de indoor kartbaan van Coronel:

 

  • Elektrische karts trekken sneller op en accelereren veel sneller
  • Direct vol vermogen en meer vermogen
  • Milieuvriendelijk, geen uitlaatgassen en geen stinkende benzinelucht
  • Geluidsarm, zodat je het piepen van de banden kunt horen en met elkaar kunt communiceren
  • Het gewicht van de karter is niet doorslaggevend voor het zetten van de snelste rondetijd
  • Je hoeft geen overall te dragen en je ruikt na afloop niet naar benzine

 

Gezelligheid, snelheid en veiligheid gaan hand in hand

 

Op de indoor kartbaan van Coronel gaan gezelligheid, snelheid en veiligheid hand in hand. Een helm en racejack zijn bij de reservering inbegrepen. Voor een memberpas en balaclava (beschermende bivakmuts) wordt slechts een eenmalige, zeer geringe vergoeding gevraagd. Je krijgt duidelijke instructies vooraf van een ervaren race-instructeur en er gelden regels op de baan. Een aantal vlaggen maakt duidelijk wat je tijdens het racen moet doen. Bij een blauwe vlag moet je een snellere kart achter je laten passeren. Een gele vlak duidt op gevaar op de kartbaan, waarbij je niet meer voluit mag rijden of inhalen. Een rode vlag betekent dat de race is afgebroken en je moet terugkeren naar de pits. Zie je een zwarte vlag met jouw kartnummer erop? Dan ben je helaas gediskwalificeerd en moet je bij de pitstop stoppen. Als je als eerste de zwart-wit geblokte vlag op de indoor kartbaan ziet, ben je de winnaar van de heat. Voor kinderen zijn er nog extra veiligheidsmaatregelen die maximaal raceplezier garanderen. Zo zijn de karts uitgerust met een verstelbare stoel en veiligheidsgordel. De kinderkarts zijn zo gebouwd en afgesteld, dat ze niet over een bepaalde snelheid heen kunnen. De snelheid kan door de instructeurs op afstand worden geregeld.

 

Indoor karten voor kinderen vanaf 8 jaar en speciale arrangementen

 

Karten op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing is standaard mogelijk voor kinderen vanaf 12 jaar die minimaal 1,58 meter lang zijn. Er gelden echter uitzonderingen. Bij Papa & Kids karten, kinderkarten in de schoolvakanties en kinderfeestjes als de Kids Kart Party kunnen kinderen vanaf 8 jaar en groter dan 1,30 meter deelnemen. Ook als volwassene kom je helemaal aan je trekken op de overdekte, verwarmde kartbaan in Huizen. Je kunt losse tickets kopen en het echte racegevoel beleven, als fanatieke karter meedoen aan Small Group karten of kiezen voor een leuk arrangement door het karten te combineren met sportieve en uitdagende activiteiten als lasergamen, het Coronel Adventure indoor klimbos of een van de drie unieke escape rooms.

 

Verras een bekende met een originele kartcadeaubon

 

Je racet je rondjes op de indoor kartbaan in een sfeervolle ruimte, met led-verlichting en top-40 muziek uit de boxen. Je kunt vooraf, tijdens en na het karten gezellig zitten en wat eten en drinken in het kartcafé, dat uitzicht op de kartbaan heeft. Is er binnenkort iemand jarig, zoek je een origineel relatiegeschenk of huwelijkscadeau? Maak degene blij met een Coronel cadeaubon. De giftgard is ook leuk om te geven als kerstgeschenk, afscheidscadeau, als bedankje voor een verrichte dienst of zomaar. De kartcadeaubon voor één of meer heats op de indoor kartbaan wordt na bestelling per post verzonden.

 

Neem contact op met Coronel Kartracing

 

Neem contact op met Coronel Kartracing en informeer naar de mogelijkheden voor jouw specifieke uitje op onze indoor kartbaan. Je kunt ons bellen (035 – 526 60 53), e-mailen (info@coronel.nl) of het online contactformulier invullen.

 

 

 

 

Nieuwsbrief