Email
Facebook
Bericht ons

Karten en lasergamen

Houd je van karten, maar vind je lasergamen ook helemaal te gek? Dat komt goed uit! Je kunt bij Coronel Kartracing en Coronel Adventure jouw favoriete activiteiten met elkaar combineren. Kom gezellig karten en lasergamen in Huizen en bepaal zelf hoeveel heats je wilt karten op de spectaculaire indoor kartbaan en hoeveel gevechten je wilt aangaan in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena met meerdere verdiepingen. Je kunt losse tickets voor beide avontuurlijke activiteiten bestellen, of kiezen voor een aantrekkelijk en voordelig arrangement. Wat te denken van de Coronel Special of een teambuildingsuitje met karten, lasergamen, escape rooms en/of een survivalprogramma? Maak je wensen kenbaar en neem contact op met Coronel voor een schitterende dag karten en lasergamen.

Karten in elektrische karts op spectaculaire indoor kartbaan

Karten doe je op dé indoor kartbaan van Nederland, die speciaal ontworpen is door de ervaren racebroers Tim en Tom Coronel. De uitdagende en supersnelle kartbaan is 425 meter lang en beschikt over langzame en snelle bochten, een tunnel, een fly-over en een pitstraat. Je racet tegen je familieleden, vrienden, collega’s of teamgenoten in veilige elektrische karts, die zowel milieuvriendelijker als technisch beter zijn dan de klassieke benzinekarts. De karts hebben een razendsnelle acceleratie en direct vol vermogen, ze zijn geluidsarm en je ruikt geen stinkende uitlaatgassen of benzinelucht meer. Bovendien is je gewicht niet meer doorslaggevend voor het zetten van de snelste rondetijd. De hypermoderne racebaan heeft een speciale asfaltvloer, waar de elektrische karts een uitstekende grip op hebben. Ervaar het zelf als je kiest voor de combinatie van karten en lasergamen.

Karten en lasergamen in de volgorde die jij wenst

Je maakt zelf bij Coronel Kartracing en Adventure kenbaar in welke volgorde je karten en lasergamen wilt doen. Een heat bij karten duurt 10 minuten, een spel lasergamen neemt inclusief instructie 20 minuten in beslag. Je kunt net zoveel heats en lasergames reserveren als je wilt. In de 1.000 m2 grote Q-Zone indoor Lasergame Arena kunnen maximaal 20 warriors de strijd met elkaar aangaan. Je beweegt je door een gehavende en duistere stad, te midden van echte autowrakken, andere obstakels en rookwolken die je zicht belemmeren.  Je weet de weg niet. Om elke hoek en op elke verdieping kan gevaar schuilen en iemand je in het vizier hebben. Het is de bedoeling om binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk punten te halen. Je krijgt na afloop een uitdraai, waarop je kunt zien wie de meeste voltreffers heeft gemaakt met zijn hightech lasergun én wie het op jou gemunt had.

Coronel Special met karten, indoor barbecue en lasergamen

De combinatie van karten en lasergamen wordt extra leuk en voordelig als je kiest voor de Coronel Special, waarbij je twee-in-één krijgt. Dit arrangement is bestemd voor groepen vanaf 14 personen en daarmee ideaal voor een vriendenuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsdag. Je wordt vorstelijk ontvangen met een Kir Royal cocktail en bittergarnituur, waarna alle aanwezigen naar de kartbaan gaan en een rijdersbriefing krijgen van een gekwalificeerde en ervaren kartinstructeur. Een ieder krijgt een racehelm en racejack in bruikleen. Na een training en kwalificatie volgt de finalerace. Wie passeert als eerste het finishdoek? Je krijgt na afloop een bewijs en herinnering in de vorm van een uitslagformulier met de door iedereen neergezette rondetijden.

Het is na de spannende heats even tijd om bij te komen en gezellig na te praten over de races. Dat kan perfect tijdens een indoor barbecue die voor jouw groep klaarstaat. Onze koks hebben heerlijke koude en warme gerechten bereid, om weer op krachten te komen voor het tweede onderdeel: lasergamen! Op naar de Q-Zone indoor Laser Game Arena, waar in een duistere omgeving alle deelnemers worden uitgedaagd om met hun hightech lasergun de tegenstanders uit te schakelen. De vraag is wie er aan het einde van het spel nog overeind staat. Heb je verloren? Je krijgt een kans op revanche, want er worden tijdens de Coronel Special 2 lasergamespellen gespeeld. Het complete arrangement is inclusief consumpties. Boek nu deze perfecte mix van karten en lasergamen.

Teambuildingsuitje op maat voor elke groepsgrootte

Karten en lasergamen lenen zich ook uitstekend voor een teambuildingsuitje. Door verschillende uitdagende activiteiten met elkaar te doen, leren collega’s elkaar beter kennen, beter samenwerken en krijgen ze meer begrip voor elkaar. Dit alles leidt uiteindelijk tot betere samenwerking en prestaties op de werkvloer. Een uitje met zowel karten als lasergamen is gezellig, spannend én doelmatig. Coronel stelt altijd een arrangement op maat voor je samen. Behalve kartheats in elektrische karts en lasergamespellen met een hightech lasergun is het ook mogelijk om in teams tegen elkaar te strijden middels een ontsnapping binnen 60 minuten uit de Trump Tower of Dakar Challenge. Deze nieuwe en raadselachtige escape rooms gelden als de meest unieke van Nederland. Of ga voor het grootste en meest uitdagende klimbos van Europa, het Coronel Adventure klimpark, waar je je grenzen verlegt met 40 hindernissen tot 10 meter hoogte.

Je hebt volop plezier met elkaar en wordt dankzij de goede sfeer en de prestaties een hechter team. Dit gevoel wordt nog versterkt met de keuze voor een afsluitend samenzijn in een van de bars of restaurants van Coronel Kartracing en Adventure, waar je terechtkunt voor een hapje en een drankje en de dag in een ontspannen setting kunt nabespreken.

Unieke en originele cadeaubon voor karten en lasergamen  

Een uitje met karten en lasergamen is prachtig om met bekenden te beleven, maar het is ook hartstikke leuk om een Coronel cadeaubon aan iemand te geven. Het is een bijzonder originele gift die de ander enorm zal waarderen. Er is een kartcadeaubon  voor 1 heat karten verkrijgbaar, die na bestelling per post wordt toegestuurd. Wil je een unieke cadeaubon voor karten en lasergamen laten samenstellen? Dat kan bij Coronel! Bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of verzend het ingevulde contactformulier en wij helpen je graag.

Nieuwsbrief