Email
Facebook
Bericht ons

Teambuilding uitjes nabij Utrecht

Betere prestaties op kantoor door een teambuilding activiteit nabij Utrecht

Ben je op zoek naar een perfecte invulling voor een teambuilding activiteit nabij Utrecht? Coronel Kartracing en Adventure biedt uiteenlopende uitdagende activiteiten voor een gezellig en doelmatig dagje uit met je collega’s. Van karten in elektrische karts of lasergamen in verschillende spelvormen tot unieke escape rooms of klimmen in het grootste en meest uitdagende klimbos van Europa. De teambuilding bedrijfsuitjes zijn er voor elke groepsgrootte. Ga het avontuur aan en kies voor een teambuilding uitje bij Coronel, op net een halfuurtje rijden van Amsterdam.

Karten, lasergamen, klimmen en escape rooms zijn de teambuilding uitjes van 2023

Teambuilding is van belang voor een optimale samenwerking op de werkvloer en het leidt tot betere teamprestaties. Coronel Kartracing en Adventure heeft met karten, lasergamen, klimmen en escape rooms activiteiten, waarbij je volop plezier met je collega’s hebt. En dat niet alleen. De gezamenlijke belevenissen dragen bij aan een goede onderlinge sfeer en uiteindelijk tot een hechter team op het werk. De sportieve activiteiten kunnen zowel los van elkaar worden geboekt als met elkaar worden gecombineerd. Coronel biedt de mogelijkheid om de dag passend af te sluiten met een hapje en een drankje in een van onze restaurants of bars, waar de gezamenlijke verrichtingen in een ontspannen setting kunnen worden nabesproken.

Teambuilding door samenwerken en overleggen over de juiste racestrategie

Karten is het vermaak bij uitstek voor mannen en vrouwen, van beginnende tot ervaren coureurs. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen tijdens dit sportieve teambuildingsuitje, De door Tim en Tom Coronel ontworpen kartbaan spreekt tot de verbeelding, met snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Teambuilding gaat over zaken als samenwerking, communicatie, vertrouwen en leiderschap. Bij grotere groepen vanaf 40 personen is een endurance-race een ideale teambuildingsactiviteit. Elk team moet samenwerken, nadenken en overleggen over de juiste racestrategie, inclusief noodzakelijke pitstops. Welk team stuurt zijn elektrische kart als eerste onder het finishdoek door?

Kies met je team de beste aanvalstactiek en verleg je grenzen!

In de 1.000 m2 grote indoor lasergame Arena gaan maximaal 20 strijders het gevecht met elkaar aan. Het gevechtsterrein bestaat uit meerdere verdiepingen. Je baant je een weg tussen autowrakken en restanten van een verlaten stad. Je zicht wordt belemmerd door rookeffecten. Welk team werkt het beste samen en heeft de beste aanvalstactiek? Een andere interessante en spannende invulling voor teambuilding is het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste van Europa. Er zijn drie spectaculaire routes en bijna 40 hindernissen op verschillende hoogtes en met stijgende moeilijkheidsgraad, om de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen. Van zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen tot netten, touwladders en tokkelbanen.

Escape room: de activiteit bij uitstek voor teambuilding

Een escape room is dé activiteit voor teambuilding. Je moet als groep samenwerken, goed communiceren, elkaar vertrouwen en met elkaar de juiste afspraken maken om op tijd uit de ruimte te ontsnappen. In korte tijd leer je veel van ieders rol in het team. Ook over de stressbestendigheid. Coronel heeft maar liefst drie uitdagende escape rooms, zodat ook grotere gezelschappen op een positieve en speelse manier aan teambuilding kunnen doen. De Trump Tower en de Dakar Challenge van Coronel zijn de meest unieke escape rooms van Nederland.

Informeer naar de mogelijkheden voor een teambuildingsuitje bij Coronel

Teambuilding helpt om je bedrijfsdoelen te bereiken en het zorgt voor een gezellig dagje uit met je collega’s. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden bij Coronel Kartracing en Adventure. Je kunt karten, klimmen, lasergamen en escape rooms doen, als losse activiteit of als gecombineerd arrangement. Een all-inclusivepakket behoort ook tot de mogelijkheden. Neem direct contact op voor het ultieme teambuildingsuitje. Bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of gebruik het online contactformulier voor uw vragen, advies of vrijblijvende offerteverzoek.

Nieuwsbrief