Email
Facebook
Bericht ons

De VR sensatie van dit moment

Klaar met karten? Dan is het nu tijd voor VR!

Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen.
 
Maak je klaar voor een mind-blowing experience! In de 200m2 VR-arena ervaar je virtual reality, de toekomst van gaming.
 
Hier probeer je met je team een missie succesvol te volbrengen die de wereld van de de ondergang moet redden. Er kunnen 2 spellen gespeeld worden. Een spel duurt totaal 20 minuten.
 
 Je speelt een spel met maximaal 3 personen. Is je groep kleiner, dan kan het voorkomen dat je ook met andere spelers wordt ingedeeld.
 
Virtual Reality Games:
 
Overrun

Dit spel is een meeslepende avonturen shooter, waarin jij met je team door verschillende virtuele locaties reist op jacht naar hordes zombies. Overrun is een mix van actie en avontuur! Het ontbreekt je hier niet aan de nodige schrikmomenten.
 
Strike team delta: defenders of earth

Deze game is een meeslepende survival-shooter. Kruip in de huid van een dappere marinier op een missie om de mensheid te redden van een buitenaardse invasie. Doorzoek crashsites op zoek naar cruciale gegevens die nodig zijn om deze oorlog eindelijk te winnen.

 

Spel Overrun

  • Dé nieuwe VR sensatie!
  • Versla alle zombies!
  • Al mogelijk vanaf 10 jaar

Spel Strike team delta

  • De toekomst van VR-gaming
  • Voor 2 tot 3 spelers
  • Vanaf 10 jaarAanvraagformulier

Wat wil je reserveren

[contact-form-7 id="93" title="Reservering"]
Impressie

Foto's van VR Arcade

Nieuwsbrief