Email
Facebook
Bericht ons

Word net zo goed als Rocco Coronel!

Kartles

Bij Coronel is het ook mogelijk om kartles te krijgen. Speciaal daarvoor hebben we de papa&kids evenementen 1x per maand. Wil je vaker kartles, bijvoorbeeld 1x per week dan is onze raceschool misschien wat voor jou. We werken met de erkende kartschool SignMind Academy. Deze kan jou opleiden tot echte kart coureur. Treed in de voetsporen van Max Verstappen of wordt net zo goed als onze eigen trots Rocco Coronel.

 

SignMind Academy werkt met kleine groepen, maximaal 10 kinderen waardoor de kinderen veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen.

 

 

Hoe werkt het?

Eerst kom je een proefles karten, dan bepalen we je niveau. Iedere dinsdag is er kartles verdeeld in 2 groepen:

  • Beginners – dinsdag van 16:30u – 17:30u
  • Gevorderden – dinsdag van 18:00u – 19:00u

Deze les begint met theorie waarin het doel van de training wordt besproken. Vervolgens wordt er een heat gekart. Een heat duurt 12-15 minuten. Na de heat op de baan wordt de training geëvalueerd om het in de volgende kartheat nog een keer te oefenen. Er wordt afgesloten met een nabespreking.
De kartles is iedere dinsdag, muv. de schoolvakanties.

 

Kosten

2x heat van 12-15 minuten: €12,50 per heat
prijs training per keer: €25,- óf 12-rittenkaart voor prijs van 10 (€250,-)

 

Vervolg

Heb je talent of wil je wedstrijden gaan rijden dan zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn indoorcompetities zoals het NKH of formule kart. Maar je wordt ook opgeleid om je officiële kartlicentie te halen, waarmee je kunt deelnemen aan officiële buiten wedstrijden.
Zelf organiseren we ook een indoorcompetitie, waarbij we races onderling rijden, zoals de 2-uurs endurance race.

 

 

Informatie kartles

Naam

Nieuwsbrief