WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Papa & Kids Karten

Een onvergetelijke ervaring

De karting kids zullen genieten van de spanning tijdens het racen. Jouw kind zal nog dagen lang napraten over de geweldige ervaring die hij/zij mee heeft gemaakt tijdens het bezoek aan Coronel.

 

Karten

Tijdens het kinderkarten heeft ieder kind zijn eigen kinderkart hierdoor kunnen alle kinderen tegelijk de baan op.. Het karten begint zodra iedereen gereed staat om te racen.

Net als bij het normale karten wordt bij het kinderkarten gebruik gemaakt van een aantal vlaggen. Dit zijn er 4:

  • Gele vlag en oranje zwaalichten: Er is gevaar op de kartbaan. Je mag niet meer voluit rijden en niet meer inhalen.
  • Blauwe vlag: Er zit een snellere rijder achter je laat hem of haar er langs.
  • Rode vlag: Je moet stoppen voor verdere instructies
  • Zwart met Wit geblokte vlag: Dit betekent het einde van de  kart heat. Je moet naar de pitstraat rijden.

 

Kinderkart

De kinderkarts zijn in lengte verstelbaar zodat de kinderen veilig en comfortabel kunnen karten. De minimale lengte van kinderen die mee mogen doen is 1,30 meter. Een kids gokart is zo gebouwd dat hij niet over een bepaalde snelheid heen kan. Daarnaast zit er net als in iedere kart een veiligheidsgordel in. Hierdoor blijft het tijdens het kinderkarten veilig om te racen.

 

Kart uitrusting

Om er voor te zorgen dat het kinderkarten veilig verloopt krijgen de kids een passende en goedgekeurde helm. Ook krijgen de kinderen ook een passende racejas. Wil jij als ouder ook karten, dan krijg je uiteraard dezelfde uitrusting maar dan voor volwassenen. Wij adviseren jou en de kinderen om dichte schoenen te dragen.

 

Papa & Kids Karten

Bij de aanvang is het de bedoeling dat je jezelf inschrijft. Daarna worden er groepen ingedeeld. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd, zodat ieder kind een eerlijke kans heeft tijdens het kinderkarten. Voordat het kinderkarten begint krijgen de kinderen informatie over hoe de kinderkart werkt, wat de vlaggen betekenen en nog veel meer informatie. Dan kan het karten beginnen.

Papa & Kids Karten bestaat uit 3 heats. Bij aankomst krijgen de kinderen een instructie van een professionele kart instructeur. Tussen de heats door zullen onze instructeurs de kids tips en instructies geven. Door de instructies leert jouw kind karten als een van de beste. Na het karten krijgen de kinderen een aandenken mee naar huis.

 

Een heerlijke verfrissing

Hebben jullie dorst gekregen van de adrenaline? Of wil je wat drinken terwijl je kind aan het racen is? Dat kan want onze bar staat voor, tijdens en na het kinderkarten altijd voor jou en de kleine snelheidsduivels klaar.

 

Andere Opties
Papa & kids karten kan op verschillende manieren. Samen met je kind of kinderen komen karten tijdens speciaal aangegeven dagen. Maar je kan er ook voor kiezen om een kinder kart feestje te houden. Je kind kan dan gezellig met zijn vriendjes of vriedinnetjes zijn snelste verjaardag ooit vieren.

 

Indoor Kartbaan

De kartbaan van Coronel is een indoor kartbaan die bestaat uit verschillende soorten bochten, een tunnel en brug. Kinder karting voelt daarom als een echte race.

 

Reserveren

Wil je komen papa & kinderkarten? Dit kost per kind €39,-. Wil je ook graag een heat karten, dan kost dit €17,95. Om mee te doen aan kidskarten is (telefonisch) reserveren verplicht.

 

Kids kunnen tussen 9.15 uur en 13.00 uur rijden bij ons op de kartbaan. Onze professionele kart instructeurs staan weer klaar om de kinderen (en natuurlijk ook de papa’s/mama’s) de fijne kneepjes van het vak te leren.

 

Het programma ziet er als volgt uit:
– Aanvang 9:15 uur. Inschrijven en indeling van de groepen.
– De kinderen karten drie heats waarbij ze tussen de heats door instructies en tips krijgen

– Papa en/of mama kunnen in een aparte heat hun kunsten vertonen (deelname € 17,95 p.p.)
– Minimale lengte kinderen 1,30 meter
– Na afloop krijgen alle kinderen een aandenken mee naar huis
– Telefonisch reserveren is verplicht.
– Vol =Vol!
– Bij het karten is uit hygiënisch oogpunt het dragen van een balaclava (bivakmuts) onder de helm verplicht. Deze kunnen aan de balie aangeschaft worden voor €1,00.

 

Komende Papa Kids data:

24 oktober
28 november (Pieten editie)
12 december

 

De groepen worden ingedeeld op leeftijd.

Nieuwsbrief