Email
Facebook
Bericht ons

Goedkoop karten

Wil je goedkoop karten op de meest uitdagende indoor kartbaan van Nederland? Daarvoor ga je naar Coronel Kartracing in Huizen, gelegen op slechts een halfuurtje rijden van Amsterdam of Utrecht. Je kunt je onderweg verheugen op een avontuurlijke, 425 meter lange kartbaan met snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. De indoor kartbaan is ontworpen door de broers Tim en Tom Coronel, die bij het ontwerp al hun racekennis en race-ervaring op nationale en internationale circuits hebben gebruikt. Je kunt op maandag en dinsdag extra goedkoop karten, maar je bent ook op andere dagen voordelig uit met het reserveren van enkele heats of het boeken van een arrangement. Wil je iemand helemaal gratis laten karten? Geef dan een kartcadeaubon van Coronel als originele en leuke gift!

 

Voordelig karten inclusief kaashelm en racejack

Karten is fun voor iedereen: man, vrouw, jongen of meisje. Van beginnende tot gevorderde coureur. Je rijdt je rondjes op volle snelheid in een gezellige ambiance van kleurrijke led-verlichting en discomuziek die uit de boxen klinkt. Je kunt losse tickets van 10-minutenheats bestellen of bijvoorbeeld 3 heats goedkoop karten om het ultieme racegevoel te ervaren. Dit kan al vanaf 12 jaar en een minimumlengte van 1,58 meter. In de prijs is het gebruik van een kaashelm en racejack inbegrepen. Een speciale memberpas en balaclava ofwel beschermende bivakmuts, zijn tegen een minimale vergoeding eenmalig aan te schaffen. Je kunt zoveel heats karten als je wilt.

 

Goedkoop karten tijdens een kinderfeestje

Wil je je kinderfeestje op een bijzondere manier vieren? Tijdens een Kids Kart Party kun je met je vriendjes of vriendinnetjes op woensdag (tussen 16:00 en 19:00 uur) en in het weekend (tussen 10:00 en 13:00 uur) goedkoop karten. Voorwaarde is een groepsgrootte van minimaal 6 kinderen, in leeftijd vanaf 8 jaar en groter dan 1,30 meter. Bij meer dan 10 kinderen wordt de groep opgesplitst.

Je wordt ontvangen in het kartcafé met uitzicht op de baan, waar de hele groep instructies krijgt van een race-instructeur van Coronel Kartracing. Vervolgens mag je met je vrienden of vriendinnen 3 heats van 8 minuten karten. Iedereen krijgt een helm op en een racejack aan. Bovendien zijn de karts voorzien van een verstelbare stoel en een veiligheidsgordel. Er is tussen de heats onbeperkt limonade voor de kinderen, die na afloop een aandenken en een uitslagformulier met de rondetijden krijgen. Voor de winnaar ligt een ꞌgoudenꞌ medaille klaar!

 

Snelle, veilige en milieuvriendelijke elektrische karts

Je kunt niet alleen goedkoop karten in Huizen bij Coronel Kartracing, je scheurt ook over de baan in een snelle, milieuvriendelijke en veilige elektrische kart. Deze duurzame karts hebben vele voordelen ten opzichte van de conventionele benzinekarts. Zo trekken elektrische karts veel sneller op en bereiken ze eerder hun topsnelheid. De E-karts zijn stil, schoon en geurloos. Je hoeft geen raceoverall aan en je stinkt na afloop niet naar benzine. Je hoort het piepen van de banden en kunt tijdens de wedstrijd met je concurrenten praten. Racen met elektrische karts is bovendien eerlijker, omdat het gewicht van de karter niet doorslaggevend is voor het zetten van de snelste rondetijd. Elke coureur heeft hierdoor gelijke kansen.

 

Goedkoop karten in wedstrijdverband tijdens open clubstrijd

Goedkoop karten kan ook in wedstrijdverband. Coronel Kartracing houdt jaarlijks op de indoorbaan in Huizen in samenwerking met Formula Karting een open clubkampioenschap, bedoeld voor beginners die in een gezellige sfeer graag een keer een kartwedstrijd willen rijden. Iedereen strijdt in een Coronel kart met evenveel power. Er staan in 2019 drie races gepland: op 16 februari, 23 maart en 20 april. Steeds van 10:30 tot 13:00 uur. Je mag deelnemen vanaf het moment dat je in de karts van Coronel past. De kosten per racedag bedragen € 35. Je rijdt hiervoor een one-lap kwalificatie, gevolgd door een race over 15 laps én een finalerace van 20 ronden. Bij deelname aan alle 3 wedstrijden kun je extra goedkoop karten voor € 99. Snel inschrijven wordt aangeraden, want vol is vol.

 

Karten voor vele verschillende groepen en gelegenheden

Karten leent zich voor vele groepen en gelegenheden. Vind je het leuk om met een klein groepje te karten? Dan is Small Group karten jouw speciale kartarrangement. Zoek je als bedrijf juist een evenement om met minimaal 40 man en vrouw aan deel te nemen? Onze Endurance race is bij uitstek geschikt voor teambuilding en amusement voor iedereen. Een bedrijfsuitje met een hoog sportief gehalte is het arrangement Tom, vernoemd naar autocoureur Tom Coronel. Je kart 4 heats (training, kwalificatie, race en finale) en hebt na het goedkoop karten nog meer pret met een indoor barbecue. Er is natuurlijk ook een arrangement Tim (Coronel), Papa & Kids karten en de Coronel Special, een bedrijfsarrangement met een combinatie van verschillende activiteiten, ontspanning, lekker eten en bijpraten.

 

Arrangement op maat combineren met goedkoop karten

Goedkoop karten kan uitstekend worden gecombineerd met de andere spannende activiteiten van Coronel. Je vindt altijd een arrangement op maat voor je uitje met familie, vrienden of vriendinnen, collega’s of teamgenoten. Wat te denken van een ontsnapping uit de escape room Trump Tower met Trump burger en frietjes of met borrel & bites? Een arrangement met spel lasergamen in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena is ook zeer aantrekkelijk. Je kunt lasergame als bedrijfsuitje of teambuilding als bedrijfsuitje doen. Hierbij wordt je groep in teams onderverdeeld, die onderling de strijd aangaan en als team moeten opereren bij het overwinnen van de verschillende hindernissen. Coronel kan altijd een goedkoop karten arrangement samenstellen, waar iedereen maximaal plezier aan beleeft. Informeer naar de vele mogelijkheden.

 

Onvergetelijk dagje bij Coronel Kartracing

Kom ook gezellig goedkoop karten bij Coronel Kartracing in Huizen. Je kunt losse heats reserveren of een extra voordelig arrangement met lasergamen, klimmen in het klimbos, een unieke escape room of andere uitdagende activiteiten. Bel ons direct (035 – 526 50 53) met je vragen of verzoekjes, stuur een e-mail of verzend het ingevulde online contactformulier. Wij reageren snel en proberen jouw wensen te vertalen in een onvergetelijk dagje bij Coronel Kartracing.

Losse tickets

  • Zet de snelste ronde neer!
  • Zet de snelste ronde neer!
  • Voor iedereen vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m

Arrangementen

  • Welke activiteiten gaan jullie kiezen?
  • Bemachtig een plek in de finale race!
  • Het meest uitdagende uitje met familie, vrienden of collega's

Kinderfeestjes

  • Voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Het allersnelste kinderfeestje!
  • Blijven jullie ook lekker eten?


Elektrische karts

Kart

+ + + Coronel Kartracing Kart
Beleef het echte racegevoel

Plattegrond van de kartbaan

S-BochtTip van Tim: Offer de eerste bocht op om de tweede bocht op de ideale lijn zo snel mogelijk uit te komen, zodat je die snelheid brug op en brug af helemaal meeneemt. Daar zit de tijdwinst!

Brug opLet op: Neem hier geen risico en neem de kortste weg.

Tunnel inTip van Tom: Rem op tijd (niet te hard, want dan spin je 😊) en orienteer jezelf op het uitkomen van de bocht om de snelheid goed mee te nemen op het lange rechte stuk na de tunnel.

Brug afRem op tijd, de massa gaat naar beneden en houd daar rekening mee. De ideale lijn is van cruciaal belang.

StartopstellingHier begint de race! Zodra je over de finishlijn gaat begint de tijd te lopen. Zet jij de snelste rondetijd neer? 🏁

 
+ + + + +
Coronel Kartracing Kartbaan
Let op de vlaggen!

Uitleg over de vlaggen

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe vlag

Er zit een snellere kart achter je, laat hem of haar erlangs.

Coronel Kartracing | Gele vlag

Gele vlag

Er is gevaar op de kartbaan. Je mag niet meer voluit rijden en niet meer inhalen.

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode vlag

De race is afgebroken. Je moet terugkeren naar de pit.

Coronel Kartracing | Finish vlag

Finish vlag

Dit betekent het einde van de heat. Je moet naar de pitstop rijden.


Aanvraagformulier

Wat wil je reserveren?

  • :

Nieuwsbrief