Email
Facebook
Bericht ons

Indoor karten

Wil je heerlijk scheuren over het asfalt, zonder in het bezit te hoeven zijn van een rijbewijs? Je kunt bij Coronel Kartracing indoor karten op de grootste, meest uitdagende en spectaculairste indoor kartbaan van Nederland. Kom naar Huizen en ontdek waarom bijna alles succesvolle autosporters hun carrière op de kartbaan zijn begonnen. Max Verstappen incluis. Karten wordt steeds populairder. Dat is niet vreemd, want deze opwindende racesport biedt een combinatie van heuse wedstrijdspanning en puur vermaak. Indoor karten bij Coronel is veilig, voordelig en voor iedereen weggelegd. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. Zoek je nog een leuk en origineel cadeau voor een familielid, vriend of vriendin, collega of teamgenoot? Geef een Coronel kartcadeaubon!

 

Moderne, overdekte kartbaan met speciale asfaltvloer

Serieus en vermakelijk indoor karten doe je bij Coronel Kartracing in Huizen, op een halfuurtje rijden van Amsterdam of Utrecht. Je treft daar een hypermoderne, overdekte kartbaan met een speciale asfaltvloer, waar de karts een uitstekende grip op hebben. Je behoudt goed contact met het wegdek op de snelle rechte stukken, in de snelle en langzame bochten, op de fly-over en door de tunnel. De indoor kartbaan van 425 meter lengte is ontsproten uit de gedachten en ideeën van de gebroeders Tim en Tom Coronel, die hiervoor hun nationale en internationale race- en circuitervaringen hebben benut. Reserveer één of meerdere heats, benut je tactisch inzicht, toon je lef en zie wie de snelste rondetijd van jouw groep neerzet!

 

Elektrisch indoor karten: sneller, veiliger en duurzamer

De stinkende en milieuonvriendelijke benzinekarts hebben bij Coronel indoor karten plaatsgemaakt voor elektrische karts. De E-karts zijn niet alleen duurzamer, maar ook technisch beter dan de conventionele karts. Dankzij een supersnelle acceleratie kun je snel van het volle vermogen van de kart gebruikmaken. Dit zorgt voor een compleet nieuwe ervaring, waarbij je het je tegenstanders heel lastig kunt maken door snel op te trekken. De elektrische karts zijn schoon en geluidsarm, zodat je het geluid van de piepende banden hoort én je kunt communiceren met je concurrenten of teamgenoten. Je hoeft geen raceoverall aan tijdens de heats en je ruikt na afloop niet naar benzine. Het gewicht van de karter is bij snelle E-karts veel minder van belang, dat voor een eerlijker wedstrijd zorgt.

 

Tips om de ultieme, winnende kartrace te rijden

Beleef het ultieme racegevoel tijdens een dagje indoor karten bij Coronel Kartracing. De gebroeders Coronel hebben alvast wat tips voor je. Offer de eerste bocht op, om voor de tweede bocht zo snel mogelijk op de ideale lijn uit te komen. Op deze wijze neem je je snelheid op de brug helemaal mee en boek je belangrijke tijdwinst. Op de fly-over neem je de kortste weg en vanaf de brug naar beneden rem je op tijd af om de ideale lijn te houden. Rem ook weer niet te hard, om spinnen te voorkomen! Voordat je gaat indoor karten, krijg je race-instructies van een ervaren race-instructeur van Coronel en je materiaal (kaashelm en racejack) voor het racen. Je dient je uit veiligheidsoogpunt aan de raceregels te houden. Een aantal vlaggen in de kleur blauw, geel, rood, zwart en zwart-wit geblokt maakt duidelijk wat je tijdens de wedstrijd moet doen.

 

Indoor karten: losse heats, endurance en sprintraces

Je kunt bij Coronel Kartracing tickets bestellen voor één of meer losse heats indoor karten. Een heat duurt 10 minuten. Je kunt instappen vanaf 12 jaar en een minimumlengte van 1,58 meter. Hoe meer heats je reserveert, hoe goedkoper het wordt. Op maandag en dinsdag race je bovendien nog eens extra voordelig. Wil je meer dat dit en je racekwaliteiten meten met anderen? Coronel heeft endurance races, sprintraces en wedstrijdraces, inclusief kwalificatie, race over 15 ronden en een finalerace van 20 laps. Het open clubkampioenschap voor beginners wordt door Coronel Kartracing in samenwerking met Formula Karting georganiseerd. Alle elektrische karts hebben dezelfde hoeveelheid power, dus iedereen heeft gelijke kansen.  De racedata in 2019 zijn 16 februari, 23 maart en 20 april. Schrijf je snel in, want vol is vol. Je kunt deelnemen als je in een kart past.

 

Karten combineren met lasergamen, klimmen of escape rooms

Coronel heeft diverse arrangementen (vanaf 6 personen), waarbij je met je familie, vrienden, vriendinnen, collega’s of teamgenoten indoor karten kunt combineren met vele andere activiteiten. Denk aan een spel lasergamen in de 1.000 m2 grote Q-Zone indoor Lasergame Arena met meerdere verdiepingen. Je baant je een weg tussen echte autowrakken en door rookwolken, om je tegenstanders uit te schakelen. Kies voor indoor karten in combinatie met de meest unieke escape rooms van Nederland, de – en de Dakar Challenge. Of ga de uitdaging aan in het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste en meest spectaculaire klimbos van Europa met 3 avontuurlijke routes en circa 40 hindernissen.

 

Indoor karten als bedrijfsuitje of als kinderfeestje

Iedereen vindt bij Coronel Kartracing iets waar hij of zij blij van wordt. Er zijn bedrijfsuitjes voor teambuilding en speciale arrangementen Tim en Tom, vernoemd naar de racebroers Tim en Tom Coronel. Je kunt hierbij met je groep 3 of 4 heats indoor karten en daarna genieten van een indoor barbecue. Zoek je nog een geweldige invulling voor je kinderfeestje? Kies voor de Kids Kart Party, waarbij je op jouw verjaardag lekker rondjes racet tegen je vrienden of vriendinnen. Kinderen vanaf 8 jaar die groter zijn dan 1,30 meter kunnen bij ons in Huizen komen karten in speciale, veilige kinderkarts. Er is tevens Papa & Kids karten, waarbij je tegen je vriendjes of vriendinnetjes kunt racen en vaders en moeders in een aparte heat tegen elkaar. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Informeer er naar bij Coronel!

 

Reserveer telefonisch of online voor indoorkarting bij Coronel

Heb je zin gekregen in indoor karten op onze overdekte baan in Huizen? Bel direct naar Coronel Kartracing (035 – 526 50 53) om losse tickets of een arrangement te reserveren of eerst nog meer informatie of advies te vragen. Je kunt ook mailto:info@coronel.nl naar info@coronel.nl of gebruikmaken van het online contactformulier. Wij helpen je altijd aan een uitje dat je lang bijblijft.

Losse tickets

 • Zet de snelste ronde neer!
 • Voor iedereen vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m
 • Elektrische karts met super snelle acceleratie

Arrangementen

 • Welke activiteiten gaan jullie kiezen?
 • Bemachtig een plek in de finale race!
 • Het meest uitdagende uitje met familie, vrienden of collega's

Kinderfeestjes

 • Voor kinderen vanaf 8 jaar
 • Het allersnelste kinderfeestje!
 • Blijven jullie ook lekker eten?


onze karts:

Elektrische karts

Kart

+ + + Coronel Kartracing Kart
totale lengte van 475 meter

Coronel kartbaan 
+ + + + +
Coronel Kartracing Kartbaan
Voorafgaand aan het karten is er een briefing met info over vlaggen en lichten

Uitleg vlaggen

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe vlag

let op een snellere deelnemer

Coronel Kartracing | Gele vlag

Gele vlag

gevaar

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode vlag

baan geblokkeerd

Coronel Kartracing | Finish vlag

Finish vlag

einde van de heat


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

Contact

 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief