Email
Facebook
Bericht ons

Indoor Kinderfeestjes bij Coronel

Coronel: dé locatie voor spannende en gezellige (indoor) kinderfeestjes

Wil je de verjaardag of andere heuglijke gebeurtenis van je zoon of dochter op passende wijze vieren? Coronel Kartracing en Adventure is de perfecte plek om leuke, spannende en uitdagende (indoor) kinderfeestjes te vieren. De kinderen kunnen zich uitleven tijdens spannende wedstrijdjes karten of zich aan een opwindend klimparcours wagen, Wat te denken van een avontuurlijke lasergame in een rokende en schijnbaar verlaten stad, of een nagelbijtende ontsnapping uit een van de unieke escape rooms van Nederland? Het kan allemaal. En nog veel meer. Coronel heeft gezellige activiteiten en arrangementen om kinderfeestjes te vieren, voor deelnemers van jong tot oud. Voor jongens én meisjes, zoals een glamour make-up party met make-up, laknagels en huidverzorging. Neem contact op met Coronel en informeer naar de mogelijkheden van kinderfeestjes vieren, die alle deelnemers zich nog lang zullen herinneren.

Uitdagende arrangementen voor kinderfeestjes vieren

Coronel verrast je met een breed en veelzijdig aanbod aan sportieve activiteiten om kinderfeestjes te vieren. Wij hebben diverse kant-en-klare arrangementen van groepen van verschillende grootte, inclusief ontvangst en instructie en eten en drinken naar wens. Maak de kinderen bijvoorbeeld blij met een van de onderstaande activiteiten:

Een kinderfeestje naar wens voor elke groepsgrootte

Je kunt bij Coronel kinderfeestjes vieren naar wens en op maat van de vrienden- of vriendinnengroep van je zoon of dochter. De onvergetelijke kinderparty’s zijn er voor een groepsgrootte vanaf 6 kinderen en vanaf een leeftijd van 8 jaar. Voor een evenement als karten, lasergamen of adventure party over het blauwe, rode of zwarte parcours moet je minimaal 8 jaar oud zijn en groter dan 1,30 meter. Voor survival kids is de minimumleeftijd 12 jaar en de minimale groepsgrootte 10 kinderen. Er is voor alle kinderen altijd onbeperkt limonade. Afhankelijk van het aantal kinderen en je specifieke wensen, kun je een arrangement selecteren met een zakje chips, hotdogs, ijsje, zakje popcorn, zelf pizza’s bakken of kidsmenu met frietjes en een frikandel of kroket. Vraag naar de mogelijkheden bij Coronel Kartracing en Adventure voor kinderfeestjes vieren op maat.

Veiligheid staat voorop bij spannende kinderfeestjes vieren

Veiligheid staat centraal bij de verschillende activiteiten voor een kinderfeestje. Coronel is in het bezit van een TÜV-certificering. Dit betekent onder meer dat de kinderen vooraf goede uitleg en instructies krijgen van ervaren instructeurs, tijdens het karten een racehelm en racejack dragen en tijdens het klimmen aan een dubbel gezekerde veiligheidslijn vastzitten. Je kunt vol gas over het uitdagende racecircuit scheuren en je vrienden tonen dat je over betere stuurmanskunsten beschikt. Je kunt veilig klimmen over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar 10 meter hoogte. Bij elk kinderfeestje is er voor het feestvarken en zijn vrienden of vriendinnen een tafel gereserveerd. Hier kan de jarige job zijn cadeautjes uitpakken en na afloop gezellig eten en drinken met zijn gezelschap. Er kan ter afsluiting een groepsfoto worden verzorgd.

Is jouw zoon of dochter bijna jarig of heeft hij of zij iets anders bijzonders te vieren? Reserveer dan snel een arrangement voor kinderfeestjes vieren bij Coronel, met karten, lasergamen, klimmen en/of escape rooms. Het is een feestje vol avontuur, spanning en speelplezier. Tim en Tom Coronel helpen je graag bij het samenstellen van een kinderfeestje uit duizenden, dat je altijd bijblijft. Neem contact op met Coronel Kartracing en Adventure via het online contactformulier. Of bel (035 – 526 50 53) of e-mail (info@coronel.nl) ons met je vragen of verzoek om advies of een vrijblijvende offerte.

Losse tickets

  • 90 minuten klimmen
  • 3 verschillende parcours
  • vanaf 8 jaar en 1.30 meter

Kinderfeestjes

  • 3 verschillende parcours / niveau's
  • Vanaf 8 jaar en 1.30 meter
  • Blijf je ook eten?


Klimuitrusting

Dit draag je om veilig te kunnen klimmen

Smart belay

+ + + Coronel Kartracing Lasergamen

Klimgordel

+ + + Coronel Kartracing Lasergamen
Parcours

Wij hebben verschillende parcours

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe parcour

Het avontuur begint! Vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en de apenbrug zijn onderdelen die je tegenkomt in het klimbos. Behendigheid, balans en evenwicht is wat je nodig hebt om dit parcours te doorlopen.

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode parcour

Dit parcours vraagt meer durf en de uitdagingen zijn groter en zwaarder. Hier moet je onder andere de touwbrug, papegaaienbalken en Wazzah sprong meesteren.

Als je alle hindernissen hebt overwonnen zip je met de zipline over de horeca naar de andere kant. Dit is klimmen voor gevorderden.

Coronel Kartracing | Zwarte vlag

Zwarte parcour

Overtref jezelf op 10 meter hoogte en voel de adrenaline. De ene uitdaging volgt na de andere. De liaansprong, zwevende netten en klimwand zijn onder andere de hindernissen die je moet nemen. De absolute topper qua uitdaging. Ga jij hem aan?

Impressie

foto's van het klimmen


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

Contact

  • DD slash MM slash YYYY
  • :
  • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief