Email
Facebook
Bericht ons

Karten in Nederland

Met het succes van Formule I-coureur Max Verstappen, neemt de belangstelling voor karten in Nederland steeds meer toe. De Nederlandse raceheld heeft zijn rijtalenten ontwikkeld in de kartsport. Word jij het nieuwe racewonder van Nederland, of heb je gewoon zin om lekker te crossen? Kom dan naar de snelle en uitdagende kartbaan van Coronel Kartracing in Huizen, op ongeveer een halfuurtje rijden van Amsterdam of Utrecht. Daag je vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s of teamgenoten uit en ga met elkaar de strijd aan op de grootste kartbaan van Nederland. Je beleeft een geweldige dag en komt er vanzelf achter wie de tactisch slimste en snelste van de groep is. Neem vandaag nog contact op voor het reserveren van losse heats, een avontuurlijk en gezellig arrangement, een kinderfeestje of een teambuildingsdag.

 

Karten bij Coronel: toegankelijk sportvermaak voor iedereen!

Karten in Nederland is toegankelijk sportvermaak, dat je met bijna iedereen kunt doen. Je hebt geen rijbewijs of diploma’s nodig om bij Coronel Kartracing in een kart te stappen. De algemene regel is dat je minimaal 12 jaar oud moet zijn en een minimumlengte van 1,58 meter moet hebben. Er wordt een uitzondering gemaakt voor kinderfeestjes, kinderkarten en Papa & Kids karten, waarbij je vanaf je 8e levensjaar en een lengte vanaf 1,25 meter in de veilige kart mag stappen. Een echte kaashelm en stoer racejack zijn bij de reservering inbegrepen. Een memberpas en balaclava (beschermende bivakmuts) kunnen bij jouw uitje tegen een geringe eenmalige vergoeding worden aangeschaft. Waar wacht je nog op?

 

Karten in Nederland op ultramoderne en uitdagende indoor kartbaan

Je rijdt je snelle rondjes op een ultramoderne kartbaan, die door de broers Tim en Tom Coronel is ontworpen. Zij hebben hun kennis en ervaring van de nationale en internationale racecircuits aangewend voor het ontwerpen van een uitdagende en 425 meter lange indoor kartbaan, die alles biedt wat een racer wil. Snelle en langzame bochten, een tunnel, een fly-over, een pitstraat, een kleedkamer én een racecafé, waar ouders of supporters de verrichtingen van de racers van dichtbij kunnen volgen. Je gaat vol gas over het circuit en meet je krachten met de anderen in een sfeer van kleurrijke led-verlichting en gezellige discomuziek uit de boxen. Karten in Nederland was nog nooit zo leuk!

 

Speciale asfaltvloer op indoor kartbaan en handige racetips

Er zijn tientallen plekken om te karten in Nederland, maar voor het ultieme raceplezier zet je koers naar de indoor kartbaan van Coronel Kartracing. De overdekte racebaan beschikt over een speciale asfaltvloer, waar je met je kart een uitstekende grip op hebt. Je houdt zelfs op volle snelheid en in scherpe bochten goed contact met het wegdek. De karts zijn zodanig afgesteld, dat je een perfecte balans tussen snelheid en grip hebt. Het voelt net alsof je over stuurbekrachtiging beschikt.

Wil je alvast wat tips van Tim en Tom Coronel? Offer in de S-bocht de eerste bocht op, om in de tweede bocht de ideale lijn te kunnen pakken. Je komt dan met meer snelheid uit de bocht en je kunt deze snelheid meenemen op de fly-over en in de tunnel. Pak deze tijdwinst! Vermijd risico’s op de brug, neem de kortste weg en rem brug afwaarts op tijd af. Dit geldt ook voor de tunnel, maar rem niet te hard af om spinnen te voorkomen. Oriënteer je goed op de ideale lijn bij het uitkomen van de tunnel, zodat je zo snel mogelijk op vol vermogen het rechte stuk kunt afleggen.

 

Karten in Nederland met hoogwaardige elektrische karts

Karten bij Coronel Kartracing is niet zomaar racen. Behalve een spectaculaire en spannende kartbaan, beleef je de ervaring van het karten in Nederland in een elektrische kart. De e-karts zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar ze leveren ook veel betere prestaties dan de conventionele benzinekarts. Elektrische karts hebben meer vermogen, zijn geluidsarm, stinken niet naar benzine en zorgen niet voor viezigheid. Beleef maximaal racegenot van de vele voordelen van het racen in e-karts:

 • Supersnelle acceleratie en direct met vol vermogen racen
 • De elektrische karts zijn voorzien van een reverse-knop
 • Milieuvriendelijk, geen schadelijke uitlaatgassen en geen stinkende benzinelucht
 • Geluidsarm, zodat je het piepen van de banden kunt horen en je met elkaar kunt communiceren
 • Het gewicht van de karter is niet bepalend voor het zetten van de snelste rondetijd
 • Je hoeft bij e-karts geen overall te dragen en je ruikt na afloop niet naar benzine

 

Sportief racevermaak en veiligheid gaan hand in hand

Bij Coronel Kartracing gaan sportief vermaak en veiligheid hand in hand. Je krijgt vóór de heat uitgebreide instructies van onze ervaren instructeurs, inclusief de betekenis van de verschillende vlaggen. Je hebt tijdens de race een racejack aan en een helm op. De elektrische karts kunnen op afstand worden beïnvloed door de instructeurs. Zo kan het vermogen worden teruggedraaid, zodat er niet te hard kan worden gereden. Dit biedt bij kinderkarten extra veiligheid en overzicht.

De e-karts zijn voorzien van een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel en ze hebben een hoofdsteun voor extra comfort en veiligheid. Er zit led-verlichting aan de voorkant van de kart, zodat je je goed kunt oriënteren in de tunnel. Een botsing wordt door de stevige voorbumber en zijbumber opgevangen. Veilig, duurzaam en uitdagend karten in Nederland doe je in Huizen!       

 

Losse heats reserveren of een arrangement op maat  

Je kunt bij Coronel Kartracing reserveren voor één of meer losse heats. Een heat duurt 10 minuten. Het is ontzettend leuk om zelf een kartuitje te organiseren met familie, vrienden, vriendinnen, collega’s of teamgenoten, of een kartcadeaubon als originele gift te geven. Deze Coronel cadeaubon kun je eenvoudig online bestellen en wordt per post naar je opgestuurd. Vergeet niet om vooraf even te reserveren, zodat je zeker weet dat je op het gewenste tijdstip terechtkunt voor het ultieme karten in Nederland. Naast losse tickets zijn er allerlei speciale race-events waar je je voor kunt aanmelden, zoals endurance en sprintraces, Small Group Karten en het open clubkampioenschap van Coronel Karting.

Coronel Kartracing kan altijd een arrangement op maat voor je samenstellen, waarbij het karten kan worden gecombineerd met andere spannende en leuke attracties als lasergamen in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena, klimmen in het grootste en meest uitdagende indoor klimbos van Europa en unieke escape rooms als de Trump Tower en Dakar Challenge. Informeer naar de vele mogelijkheden en bel ons direct, e-mail of vul het online contactformulier in voor je vragen, advies of een reservering. Het is de eerste stap op weg naar een onvergetelijke dag karten in Nederland.

 

Losse tickets

 • Zet de snelste ronde neer!
 • Voor iedereen vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m
 • Elektrische karts met super snelle acceleratie

Arrangementen

 • Welke activiteiten gaan jullie kiezen?
 • Bemachtig een plek in de finale race!
 • Het meest uitdagende uitje met familie, vrienden of collega's

Kinderfeestjes

 • Voor kinderen vanaf 8 jaar
 • Het allersnelste kinderfeestje!
 • Blijven jullie ook lekker eten?


onze karts:

Elektrische karts

Kart

+ + + Coronel Kartracing Kart
totale lengte van 475 meter

Coronel kartbaan 
+ + + + +
Coronel Kartracing Kartbaan
Voorafgaand aan het karten is er een briefing met info over vlaggen en lichten

Uitleg vlaggen

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe vlag

let op een snellere deelnemer

Coronel Kartracing | Gele vlag

Gele vlag

gevaar

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode vlag

baan geblokkeerd

Coronel Kartracing | Finish vlag

Finish vlag

einde van de heat


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

Contact

 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief