Email
Facebook
Bericht ons

Karten nabij Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagend en gezellig uitje met vrienden, familie, collega’s of clubgenoten in de buurt van Amsterdam? Of naar de perfecte invulling van een spannend kinderfeestje? Ga karten nabij Amsterdam op de unieke kartbaan van Tim en Tom Coronel in Huizen. De indoor kartbaan bevindt zich op iets meer dan een halfuurtje rijden van Amsterdam. Beleef de ultieme race-ervaring bij Coronel Kartracing en kroon je tot de snelheidskoning der karters!

 

Uitdagend ontwerp indoor kartbaan

De broers Tim en Tom Coronel hebben zich in het ontwerp van de spannendste, 520 meter lange indoor kartbaan van Nederland laten inspireren door hun ervaring op nationale en internationale racebanen. Dit toont zich in afwisselend snelle en langzame bochten, een heuse tunnel en een dynamische fly-over. Je dient goed de hele baan te gebruiken, de juiste lijn te rijden en met de goede snelheid de bochten te nemen om tot de snelste rondetijd te komen. Dat maakt het karten nabij Amsterdam tot een ware challenge!

 

Karten Amsterdam in elektrische kart

Coronel Kartracing beschikt over de nieuwste elektrische karts. Dit biedt vele voordelen boven karts die op benzine rijden. Zo trekt een elektrische kart sneller op dan een benzinekart en je hebt meteen vol vermogen. Je bent door de snellere acceleratie in staat om uitdagender te rijden. Het maakt hierdoor minder uit hoe licht of zwaar de coureur is. Dankzij het snelle topvermogen kan een beginnende karter gemakkelijker de strijd aangaan met een ervaren karter. Een elektrische kart is ook milieuvriendelijker en maakt veel minder geluid in vergelijking met een benzinekart. Het is ook prettig dat je geen overall aan hoeft en na het uitstappen niet naar benzine ruikt.

 

Waarom elektrisch karten?

 • Snellere accelaratie en direct rijden op vol vermogen
 • Milieuvriendelijker (geen CO2-uitstoot) en nauwelijks geluid
 • Het gewicht van de rijder is veel minder van invloed op de rijsnelheid
 • Je hoeft geen overall over je kleding aan te trekken
 • Je ruikt na afloop niet naar benzine

 

Speciale asfaltbaan met uitstekende grip

De innovatieve, elektrische karts razen rond over een speciale asfaltbaan, waar de kleine racewagens een uitstekende grip op hebben. Ook bij hoge snelheid op de rechte stukken en in de scherpe bochten houd je goed contact met het wegdek. Je hebt een optimale balans tussen snelheid en grip en het voelt alsof je over stuurbekrachtiging beschikt. Karten nabij Amsterdam is een feestje, waarbij je vol gas over het circuit gaat en je met je stuurmanskunsten de rest van je gezelschap achter je probeert te laten.

 

Karten Amsterdam: een avontuur voor jong en oud

Karten nabij Amsterdam is een avontuur voor kinderen en volwassenen en voor beginners en gevorderden. Racen en vermaak gaan perfect samen. Je rijdt je rondjes, terwijl top-40 muziek uit de boxen klinkt en kleurrijke led-verlichting voor de juiste sfeer zorgt. Proef van het ware racegevoel en reserveer een of meer heats van elk 10 minuten bij Coronel Kartracing. Voor losse tickets waarbij je met de gaskraan vol open over de baan scheurt, dien je minimaal 12 jaar oud en minstens 1.58 meter lang te zijn. Je krijgt voor aanvang een kaashelm en racejack in bruikleen, een memberpas en balaclava (beschermende bivakmuts) kunnen eenmalig worden aangeschaft tegen een geringe vergoeding.

 

Karten Amsterdam als kinderfeestje

Wil je een stoer kinderfeestje? Dan is karten nabij Amsterdam een schot in de roos. Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en ga de strijd om de snelste ronde aan. Dat wordt lachen! En het is veilig. De karts zijn uitgerust met een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. Bovendien rijden de karts tot 16 jaar op kindersnelheid. Het kartkinderfeestje kan worden gevierd vanaf 6 kinderen die minimaal 8 jaar oud zijn en een minimumlengte van 1.30 meter hebben. Na ontvangst, instructies en het uitdelen van de helmen en racejacks kunnen de kinderen 3 x 8 minuten karten en racen om de overwinningsmedaille. De kinderen krijgen een uitslagformulier van de rondetijden, een aandenken en onbeperkt limonade. Het kinderfeest kan optioneel worden vervolmaakt met een kindermenu in het kartcafé, met uitzicht op de kartbaan.

 

Combinatie karten met lasergame, klimpark of escape room

Karten Amsterdam is lang niet de enige activiteit die Coronel Kartracing aanbiedt. Integendeel. Je kunt een leuk dagje uit beleven met een volledig verzorgd arrangement, waarbij je naast het indoor karten kunt kiezen voor lasergamen in verschillende spelvormen in de duistere, 1.000 meter grote Lasergame Arena met meerdere verdiepingen, Of waag je aan het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste van Europa met 3 spectaculaire routes op verschillende hoogtes en ongeveer 40 hindernissen. De 3 escape rooms zijn de meest bijzondere en inventieve van Nederland, waar je met 2 tot 8 personen per kamer binnen 60 minuten uit dient te ontsnappen.

 

De Coronel giftcard als origineel cadeau

Zoek je een origineel cadeau? Geef een Coronel cadeaubon. Het is een dankbaar cadeau voor jong en oud. Kies op onze website voor een of meer giftcards die ieder goed zijn voor één heat van 10 minuten, of ga voor de speciale Papa of Mama & Kids karten giftcard. Je bestelt de cadeaubon eenvoudig online, waarna deze naar je wordt opgestuurd. Je kunt de kartcadeaubon ook afhalen bij ons kartcentrum. Vergeet niet voor gebruik telefonisch te reserveren.

 

De kartkadobon is ideaal als:

 • Verjaardagscadeau
 • Relatiegeschenk
 • Kerst(pakket)cadeau
 • Jubileumgift
 • Afscheidscadeau
 • Huwelijksgeschenk
 • Bedankje, zomaar of als verrassing

 

Karten Amsterdam: een ultieme belevenis

Een uitje naar Coronel Kartracing is een onvergetelijke belevenis. Ben je benieuwd naar welke activiteiten en arrangementen wij allemaal aanbieden of hoe anderen een bezoek aan onze kartbaan hebben ervaren? Kijk eens rustig rond op onze website en gebruik het online contactformulier voor je vragen, opmerkingen of reserveringsverzoeken. Wil je liever even bellen, dat kan! Bel 035 – 526 50 53 voor karten nabij Amsterdam.

Losse tickets

 • Zet de snelste ronde neer!
 • Voor iedereen vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m
 • Elektrische karts met super snelle acceleratie

Arrangementen

 • Welke activiteiten gaan jullie kiezen?
 • Bemachtig een plek in de finale race!
 • Het meest uitdagende uitje met familie, vrienden of collega's

Kinderfeestjes

 • Voor kinderen vanaf 8 jaar
 • Het allersnelste kinderfeestje!
 • Blijven jullie ook lekker eten?


onze karts:

Elektrische karts

Kart

+ + + Coronel Kartracing Kart
totale lengte van 475 meter

Coronel kartbaan 
+ + + + +
Coronel Kartracing Kartbaan
Voorafgaand aan het karten is er een briefing met info over vlaggen en lichten

Uitleg vlaggen

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe vlag

let op een snellere deelnemer

Coronel Kartracing | Gele vlag

Gele vlag

gevaar

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode vlag

baan geblokkeerd

Coronel Kartracing | Finish vlag

Finish vlag

einde van de heat


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

Contact

 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief