Email
Facebook
Bericht ons

Karten nabij Utrecht

Wat is er leuker dan met vrienden of vriendinnen, collega’s of teamgenoten een gezellig dagje te karten? Of het kinderfeestje van jouw zoon of dochter in te kleuren met een uitje karten nabij Utrecht? De indoor kartbaan van Tim en Tom Coronel ligt op slechts een halfuurtje rijden van Utrecht. Hier wacht de meest uitdagende kartbaan op je. Aarzel niet langer en reserveer jouw losse heats of compleet verzorgde arrangement bij Coronel Kartracing, waar je niet alleen kunt karten maar dit ook kan combineren met lasergamen, het klimbos of escape rooms.

 

Langzame en snelle bochten, tunnel en fly-over

Reken maar dat iedereen zich uitstekend vermaakt, want de kartbaan is speciaal ontworpen om met hoge snelheden over het circuit te scheuren. De Nederlandse autocoureurs Tim en Tom Coronel hebben hun ervaringen tijdens het racen op nationale en internationale racebanen gebruikt om het meest spannende en spectaculaire circuit te ontwerpen. Je moet onderweg anticiperen op langzame en snelle bochten, je rijdt door een tunnel en over een fly-over. Karten bij Utrecht is een belevenis voor jongens en meisjes en voor mannen en vrouwen. De combinatie van karten en vermaak wordt versterkt door de gezellige discomuziek en de kleurrijke led-verlichting.

 

Elektrisch karten nabij Utrecht

Karten bij Utrecht is zeer geschikt als personeels- of verenigingsuitje, als kinderfeestje of om ontspannen met vrienden of familie een dagje lekker weg te zijn. Jong of oud, dik of dun; het maakt niet uit. Iedereen heeft gelijke kansen om het uiteindelijke doel – het neerzetten van de snelste rondetijd – te halen en zich tot winnaar van de dag te kronen. De elektrische karts accelereren namelijk razendsnel en bereiken direct een vol vermogen. Het gewicht van de rijder is hierdoor veel minder van belang om snelle rondetijden te klokken. Elektrisch karten is veel milieuvriendelijker, want er zijn geen uitlaatgassen. Je wordt er ook niet vies van en je ruikt niet naar benzine. Alle reden om te gaan karten nabij Utrecht.

 

De voordelen van elektrisch karten:

 

 • Razendsnel optrekken en direct vol vermogen
 • Geen uitlaatgassen en geluidsarm rijden mét muziek
 • Snelle rondjes rijden minder afhankelijk van het gewicht van de rijder
 • Een overall dragen tijdens het racen is niet nodig
 • Je ruikt na het karten niet naar benzine

Ultieme race-ervaring op speciale asfaltvloer

De indoor kartbaan van Coronel Kartracing biedt alles voor de ultieme race-ervaring. Een uitdagend circuit, snelle karts én een speciale asfaltvloer die voor een uitstekende grip zorgt. Je kunt op hoge snelheid door de bochten, zonder het contact met het wegdek te verliezen. Het voelt net alsof je over stuurbekrachtiging beschikt. Je behoudt gemakkelijker de balans tussen grip en snelheid. Het indoor karten bij Utrecht is hierdoor zowel interessant voor beginnende als gevorderde karters.

 

Karten Utrecht als totaalbeleving

Karten bij Utrecht is een totaalbeleving. Coronel Kartracing biedt vele arrangementen aan voor groepen vanaf 6 personen. Het opwindende karten kun je tijdens je dagje uit combineren met een gevecht in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena tijdens een spel lasergamen, waarbij je je een weg baant door rookwolken en tussen autowrakken. Of kies voor een van de drie meest unieke escape rooms van Nederland en probeer met je groep van 2 tot 8 personen goed samen te werken en uit de kamer te ontsnappen. Je raakt ook verslingerd aan het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste en meest avontuurlijke klimpark van Europa. Voor iedereen vanaf 8 jaar liggen er 3 spectaculaire routes op verschillende hoogtes en circa 40 spannende hindernissen re wachten.

 

Voor een kinderfeestje ga je karten nabij Utrecht

Karten nabij Utrecht als kinderfeestje is een onvergetelijke gebeurtenis. Tijdens onze Kids Kart Party kun je lekker rondjes racen met en tegen je vriendjes en vriendinnetjes. En dat op jouw verjaardag! Stoere jongens en meisjes vanaf 8 jaar met een minimumlengte van 1.30 meter kunnen 3 heats van 8 minuten karten. Wie rijdt de snelste raceronde en wint een medaille? De Kids Kart Party is voor groepen vanaf 6 personen. De veiligheid is gegarandeerd met elektrische karts die op kindersnelheid rijden, zijn voorzien van een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. Helmen en racejacks zijn inbegrepen. De kinderen krijgen vooraf race-instructies in het kartcafé met uitzicht op de baan, waar na afloop optioneel een kindermenu kan worden genuttigd. Alle kinderen krijgen onbeperkt limonade, de rondetijden en een aandenken mee naar huis.

 

Losse tickets voor een of meer heats karten

Natuurlijk kun je ook losse tickets kopen om een of meer heats te rijden. Als je minimaal 12 jaar bent en minimaal 1.58 meter lang, mag je vol gas over het circuit scheuren en je racekunsten tonen. Reserveer een of meer heats, op maandag en dinsdag zijn deze extra voordelig. Je krijgt bij binnenkomst een kaashelm en racejack en na een proefrondje kun je vol adrenaline gaan karten. Voor een memberpas en balaclava, ofwel beschermende bivakmuts wordt een eenmalige, geringe vergoeding gevraagd.

 

Coronel Kadobon: een schot in de roos

Heb je wel eens aan een kartcadeaubon gedacht? Je komt hiermee bij vele gelegenheden origineel voor de dag. De Coronel cadeaubon is niet alleen leuk om te geven voor een verjaardag, bij een jubileum, als relatiegeschenk of huwelijkscadeau, maar ook als kerstcadeau, afscheidsgeschenk, bedankje of zomaar als een verrassing voor iemand die je dierbaar is. Je kunt eenvoudig online een of meer heats bestellen of gaan voor de populaire Papa of Mama & Kids karten cadeaubon. De cadeaubon wordt naar je opgestuurd, of je haalt deze op bij ons kartcentrum. Als je de cadeaucard wilt gebruiken, dien je telefonisch te reserveren voor karten nabij Utrecht.

 

Neem contact op voor je vragen of reservering

Ben je klaar voor een van de uitdagende activiteiten bij Coronel Kartracing? Bel ons direct op (035 – 526 50 53), stuur ons een e-mail (info@coronel.nl) of vul het contactformulier op onze website in. Wij beantwoorden je vragen, opmerkingen of reserveringsverzoek voor karten Utrecht zo snel mogelijk.

Losse tickets

 • Zet de snelste ronde neer!
 • Voor iedereen vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m
 • Elektrische karts met super snelle acceleratie

Arrangementen

 • Welke activiteiten gaan jullie kiezen?
 • Bemachtig een plek in de finale race!
 • Het meest uitdagende uitje met familie, vrienden of collega's

Kinderfeestjes

 • Voor kinderen vanaf 8 jaar
 • Het allersnelste kinderfeestje!
 • Blijven jullie ook lekker eten?


onze karts:

Elektrische karts

Kart

+ + + Coronel Kartracing Kart
totale lengte van 475 meter

Coronel kartbaan 
+ + + + +
Coronel Kartracing Kartbaan
Voorafgaand aan het karten is er een briefing met info over vlaggen en lichten

Uitleg vlaggen

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe vlag

let op een snellere deelnemer

Coronel Kartracing | Gele vlag

Gele vlag

gevaar

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode vlag

baan geblokkeerd

Coronel Kartracing | Finish vlag

Finish vlag

einde van de heat


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

Contact

 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief