Email
Facebook
Bericht ons

Kinderfeestje voor Meisjes

Een kinderfeestje organiseren voor uw lieve, grote meid?

 

Dan denkt u vast aan pony rijden, een balletje tikken met midgetgolf of cakepops maken. Leuke activiteiten, maar bij Coronel = Fun kunnen de kids iets veel bijzonderder doen. Ja, zeker weten! We hebben het niet alleen over een wedstrijdje karten, klimmen en klauteren in het grote klimbos of lasergamen in de grote Arena, wat trouwens ook erg amuserend en stoer is.

 

Dé dag van uw lieve, grote meid is echt speciaal als zij en haar vriendinnetjes een fantastische make-over krijgen. De Glamour Make Up Party. Meiden vanaf 8 jaar tot en met 13 jaar kunnen bij ons een make-over krijgen. Wat gaat er dan allemaal gebeuren? De meiden worden ontvangen met een glaasje limonade en om de cadeautjes uit te pakken. Ze krijgen daarna uitleg over hoe je de huid het best kunt verzorgen. Vervolgens worden hun gezichtjes helemaal gereinigd om van start te gaan.

 

Allereerst is er een uitleg en krijgen de kleine dametjes oogschaduw op. Om de ogen nog meer in de spotlight te zetten wordt er daarna mascara aangebracht en de lippen prachtig gestift. Het is dan tijd voor een pauze. Er ligt dan onbeperkt limonade en een zakje popcorn voor hun klaar. Na de pauze is het tijd voor een nagelmanicure -en om de nagels te lakken. De meisjes zien er dan uit als prachtige prinsesjes en zijn ze klaar om, als afsluiter, een leuke groepsfoto te maken.

 

Al met al een écht kinderfeestje voor meisjes!

Nieuwsbrief