Email
Facebook
Bericht ons

Kinderfeestjes Flevoland

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je een spetterend kinderfeestje in Flevoland organiseren? Een feestje vol plezier, avontuur en wellicht nog een sportief karakter. Dat kan bij Coronel Kartracing & Coronel Adventure! Speciaal voor meiden hebben we naast alle stoere activiteiten een glamour make-up party.

Naast dat je een kinderfeestje bij Coronel kunt houden/organiseren wil je dat het natuurlijk ook het meest spraakmakende kinderfeestje van Flevoland is/wordt. Waar nog lang over nagepraat zal worden. Geen zorgen, want ook daar kunnen de gebroeders Tim & Tom Coronel aan bijdragen.

 

Wat kun je allemaal doen bij Coronel = FUN?

 

Karten

De kartbaan van Tim & Tom Coronel is uitdagend voor elke jarige job omdat de kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over en hierdoor ook meteen geschikt is voor iedereen (kinderen en tieners). Een kinderfeestje in Flevoland zou geen kinderfeestje zijn zonder een bezoekje te hebben gebracht aan de kartbaan van Tim & Tom Coronel.

 

Lasergamen & Klimmen

Coronel staat voor meer avontuur dan karten alleen, zo is het mogelijk om op dezelfde locatie te Lasergamen en te Klimmen. Bij het lasergamen beweeg je tussen de échte autowrakken in de duistere Lasergame Arena, terwijl je op zoek gaat naar je tegenstander. Schakel je tegenstanders uit met je high-tech lasergun! Maar let op, als de tegenstander jou eerder vindt, kost het je punten!

Het Coronel Adventure indoor klimbos is het grootste en meest uitdagende klimbos van Europa. Een uniek en spectaculair Indoor Klimpark! Een uitdaging voor iedereen en is al mogelijk vanaf 8 jaar!

Deze 3 activiteiten bij Coronel KartracingAdventure staan garant voor het meest spetterende en avontuurlijke kinderfeest in Flevoland. Welke jarige job wil dit nou niet als verjaardagsfeest?!?

 

Locatie

Coronel Kartracing – Adventure is gevestigd in Huizen (provincie Noord-Holland). Dit is op steenworp afstand van Almere en ca. 20 min. rijden vanuit Lelystad (beide plaatsen zijn gevestigd in de provincie Flevoland).

Nieuwsbrief