Email
Facebook
Bericht ons

Spannende kinderfeestjes

Een leuk, bijzonder maar bovenal spannend kinderfeestje organiseren? Dat kan bij Coronel Kartracing & Coronel Adventure! Met een spannend kinderfeestje denkt men meestal aan een griezelig spookhuis of adrenaline verhogend pretpark. Maar bij Coronel is een spannend kinderfeestje niet alleen een spannend kinderfeestje maar ook een stoer kinderfeest. Bij ons kan je kiezen uit verschillende activiteiten voor de stoere jarige en zijn- of haar vriendjes en vriendinnetjes. Een onvervalst wedstrijdje karten, een uitdagende lasergame spelen, sportief klimmen en klauteren. Voor iedere kind staat er een spannende activiteit klaar!

Karten

Maak van het kinderfeestje een wedstrijdje en race rondjes tegen elkaar op onze kartbaan met de Kids Kart Party. Ga vol gas over het circuit en laat je verrassen door de stuurkunsten van je vrienden. De kartbaan beschikt over een tunnel, spectaculaire bochten en een fly-over. Competitie en actie voor een sportieve fuif. Spannend voor de jongens maar ook voor de stoere meisjes. Veiligheid staat natuurlijk voorop, al helemaal bij de kids. Vandaar dat de kinderen worden gekleed met een helm en racejack. De karts zijn voorzien van veiligheidsgordels en verstelbare stoelen. Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar bij ons komen karten, vanaf 6 personen. Lijkt deze stoere activiteit iets voor jouw kinderfeestje?

Lasergamen

Vier het kinderfeestje in de Q.zone en daag je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een uitdagend spel lasergamen. De Q.zone is dé grootste indoor lasergame arena van Nederland. De Arena bestaat uit meerdere verdiepingen, vanaf alle kanten kan iemand jou in zijn/haar vizier hebben. Binnen 15 minuten moet je zoveel mogelijk punten hebben verzameld. Na afloop kun je op een uitdraai zelf zien op wie je het meest geschoten hebt en misschien nog wel belangrijker, wie het op jou gemunt had!

Klimmen

Ook kun je op het kinderfeestje sportief gaan klimmen en klauteren. Verleg je grenzen en klim over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Het indoor klimpark van Coronel bestaat uit drie routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Een uitdagend klim parcours over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimparkKlimmen via touwladders, bruggen, netten en tokkelbanen van platform tot platform. Iedereen vanaf 8 jaar en 1.30 meter is welkom om bij ons te klimmen. De parcours biedt uitdaging en plezier voor de jonge avonturier!

Nieuwsbrief