Email
Facebook
Bericht ons

14 t/m 25 februari 2024

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie = FUN, vanaf 14 februari t/m 25 februari

Tijdens de vakantie zijn wij 14 februari t/m 25 februari iedere dag vanaf 11:00 uur geopend om fun te beleven!

Coronel heeft dé indoor Kartbaan, de grootste indoor Lasergame Arena, een Midget Glowgolf met 18 holes, en de meest unieke Escape Rooms van Nederland. Maar daar stopt het avontuur niet, want ook heeft Coronel het méést uitdagende indoor Klimbos van Europa! Maak je klaar voor een mind-blowing experience in de VR Arcade! In de 200m2 VR-arena ervaar je virtual reality, de toekomst van gaming. Recent bouwde Coronel de nieuwe sensatie: Fun Bowlen – net zoiets als gewoon bowlen alleen dan leuker!

Kinderkarten
Iedere dag tussen 11:00 en 13:00 uur is de baan speciaal gereserveerd voor kinderen. Vanaf 8 jaar én als je groter bent dan 1,30 meter ben je welkom om te komen racen. Ouders of begeleiders mogen deze heats ook mee karten. De snelheid van de kart is dan hetzelfde ingesteld als bij de kinderen. Let wel op: voldoe je niet aan deze voorwaarden moeten we je ter plekke helaas teleurstellen. De karts zijn voorzien van een verstelbare stoel en veiligheidsgordels.

Vanaf 13.00 uur is de kartbaan geopend voor iedereen ouder dan 12 jaar en groter dan 1.58m. In de heat die 10 minuten duurt, heb je de kans om jouw snelste tijd neer te zetten. Een heat kost €19,95. Je kunt ook meerdere heats boeken voor een speciale prijs.

Klimmen

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je 1,5 uur klimmen (inclusief instructie) voor € 17,95 per persoon. Het klimpark is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en groter dan 1.30m.

Lasergamen

Een spel lasergamen duurt 15 minuten. In de 1000m2 grote lasergame arena kun je vanaf 6 personen het gevecht met elkaar aan. 1 spel lasergamen kost € 10,50. Dus trommel al je vrienden op en kom lasergamen.

Glow Midgetgolf
Vanaf 4 jaar kan je 18 holes spelen op onze Glow Midgetgolfbaan. Je gaat door verschillende spannende thema’s. Ga vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. Een spel midgetgolf duurt ongeveer een uur. Prijs: € 12,00
 
VR Arcade
Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. Maak je klaar voor een mind-blowing experience! In de 200m2 VR-arena ervaar je virtual reality, de toekomst van gaming. Prijs: € 19,50
 
Fun Bowlen
Fun Bowlen is afgeleid van het gewone bowlen maar dan nét even flitsender, sneller en makkelijker. De baan is korter dan de traditionele bowlingbaan en de ballen waarmee je gooit zijn kleiner en lichter.
Fun Bowlen is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.
Je gaat de competitie aan met maximaal 6 personen per baan. Totaal duurt het spel 55 minuten.
Prijs: € 29,50
 
 
Klaar voor een hele dag FUN?
Dan hebben we speciale combideals waarmee je meerdere activiteiten voordelig kunt boeken. Karten & Lasergamen of Karten & Klimmen? Boek ze hier eenvoudig online.
 
Openingstijden:
Kidskartendagelijks tussen 11.00 uur – 13.00 uur
Kartendagelijks vanaf 13.00 uur
Klimmendagelijks vanaf 11.00 uur
Lasergamendagelijks vanaf 11.00 uur
VR Arcadedagelijks vanaf 11.00 uur
Fun Bowlendagelijks vanaf 11.00 uur

Nieuwsbrief