Email
Facebook
Bericht ons

Karten voor kinderen

Wil je met je kinderen een topdag beleven of zoek je een geweldige invulling voor een kinderfeestje? Start de auto of pak het openbaar vervoer en rijdt naar Coronel Kartracing in Huizen, gelegen op een halfuurtje van Amsterdam en Utrecht. Het karten voor kinderen is een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Kinderen vanaf 8 jaar die groter zijn dan 1,30 meter kunnen al op onze hypermoderne en spectaculaire indoor kartbaan komen racen. De veilige karts zijn voorzien van een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. De kinderen krijgen vooraf duidelijke instructies van een ervaren race-instructeur en dragen een kaashelm en racejack tijdens de races. Karten voor kinderen is big fun bij Coronel. Ga de uitdaging aan en zet de snelste rondetijd neer. Reserveer vandaag nog je losse tickets of voordelig arrangement en stap in de voetsporen van Max Verstappen.

Spectaculair en veilig indoor racecircuit om vol te racen

Het karten voor kinderen vindt plaats op misschien wel de grootste indoor kartbaan van Nederland, met een lengte van 425 meter. De gebroeders Tim en Tom Coronel hebben al hun race-ervaringen en kennis van nationale en internationale racecircuits gebruikt voor het ontwerpen van een avontuurlijke en veilige overdekte kartbaan. De afwisselende baan beschikt over rechte stukken om vol gas te geven, langzame en snelle bochten, een tunnel, een fly-over en een heuse pitstraat. De ouders, begeleiders en supporters hebben vanuit het kartcafé uitstekend zicht op de baan, zodat zij de verrichtingen van de kinderen goed kunnen volgen. Je rijdt je snelle rondjes op een speciale asfaltvloer, waar de karts een uitstekende grip op hebben. Zelfs met vol vermogen en in scherpe bochten houd je optimaal contact met het wegdek.

 

Karten voor kinderen in snelle elektrische karts

Het karten voor kinderen is spannend én veilig. De kart heeft een hoofdsteun voor extra comfort en veiligheid. Aan de voorkant bevindt zich led-verlichting, zodat je je goed kunt oriënteren in de tunnel. De stevige voorbumber zorgt ervoor dat het effect van botsen maximaal wordt geabsorbeerd. De kart heeft ook een zijbumber. Hier zitten tevens de accu’s die voor een ideale balans zorgen. Er wordt geracet in elektrische karts die milieuvriendelijk, stil, schoon en snel zijn. De E-karts hebben een veel snellere acceleratie dan benzinekarts. Je haalt eerder het maximaal vermogen en je kunt je concurrenten de loef afsteken met snel optrekken. De elektrische karts zijn technisch beter dan reguliere karts en je gewicht is niet doorslaggevend voor de snelste rondetijd. Bovendien hoeven de kinderen geen overall aan en stinken ze na afloop niet naar benzine.

 

Papa & Kids karten met kleurrijke led-verlichting en discomuziek

Het karten voor kinderen gebeurt in een vrolijke setting, met kleurrijke led-verlichting en discomuziek uit de geluidsboxen. Mocht de adrenaline bij sommige kinderen te hoog oplopen, zijn de karts op afstand te beïnvloeden door de instructeurs. Zij kunnen het vermogen van de karts terugdraaien, zodat er niet te hard wordt gereden. Dit geeft extra veiligheid. Het Papa & Kids karten biedt een onvergetelijke ervaring, waarbij de kinderen tegen elkaar kunnen karten. De vaders en moeders kunnen in een aparte heat hun kunsten vertonen. De kinderen krijgen uitleg over de betekenis van gele, blauwe, rode en zwarte vlaggen. De kinderkarts zijn in lengte verstelbaar, zodat kinderen al vanaf een lengte van 1,25 meter kunnen meedoen. De kids go-kart kan niet over een bepaalde snelheid heen.

Karten voor kinderen tijdens de populaire Kids Kart Party

Je kunt bij Coronel Kartracing ook kiezen voor de populaire Kids Kart Party, om met minimaal 6 kinderen je spannende kinderfeestje te vieren. Net als bij het Papa & Kids karten worden er tijdens de Kids Kart Party 3 heats geracet en krijgen alle kinderen aan het einde van de races een aandenken én een formulier met de gereden rondetijden. Er is onbeperkt limonade in de pauzes, waar de race-ervaringen met een blos op de wangen kunnen worden uitgewisseld. Wil je na afloop van het karten voor kinderen nog even gezellig nazitten en wat eten in het kartcafé? Bestel dan een optioneel kindermenu met frietjes en een frikadel of kroket. De Kids Kart Party is mogelijk op woensdag (tussen 16:00 en 19:00 uur) en in het weekend (tussen 10:00 en 13:00 uur). De minimale leeftijd voor dit kinderarrangement is 8 jaar en een minimumlengte van 1,30 meter. De racehelm en het racejack zijn altijd bij het kinderkarten inbegrepen. Een memberpas en balaclava (beschermende bivakmuts) kunnen eenmalig tegen een geringe vergoeding worden aangeschaft.

 

Vele leuke en avontuurlijke arrangementen voor kinderen

Coronel heeft naast het karten voor kinderen nog vele andere leuke en avontuurlijke arrangementen voor groepen van verschillende grootte, inclusief ontvangst en instructie en eten en drinken naar wens. Bezorg de kinderen een prachtige dag met een van de onderstaande activiteiten:

 

Reserveer vandaag nog voor karten voor kinderen

Karten voor kinderen is superleuk. Vul je uitje in en vier je feestje met karten op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing. Neem je jeugdige snelheidsduivels mee, die de dag van hun leven hebben in de speciale kinderkarts. Reserveer snel je kartdagje en ontdek de spannende kartbaan in Huizen. Je kunt bellen (035 – 526 50 53), e-mailen (info@coronel.nl) of het online contactformulier verzenden, ook als je eerst nog meer informatie wilt over karten voor kinderen. Coronel zorgt vervolgens voor een kartuitje dat iedereen lang bijblijft.

 

 

Losse tickets

 • Zet de snelste ronde neer!
 • Voor iedereen vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m
 • Elektrische karts met super snelle acceleratie

Arrangementen

 • Welke activiteiten gaan jullie kiezen?
 • Bemachtig een plek in de finale race!
 • Het meest uitdagende uitje met familie, vrienden of collega's

Kinderfeestjes

 • Voor kinderen vanaf 8 jaar
 • Het allersnelste kinderfeestje!
 • Blijven jullie ook lekker eten?


Elektrische karts

Kart

+ + + Coronel Kartracing Kart 
+ + + + +
Coronel Kartracing Kartbaan

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe vlag

Coronel Kartracing | Gele vlag

Gele vlag

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode vlag

Coronel Kartracing | Finish vlag

Finish vlag


 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief