Email
Facebook
Bericht ons

Indoor klimmen bij Coronel!

Losse tickets

90 minuten Indoor klimmen

Durf jij het aan? Kom 1,5 uur klimmen in ons Indoor Klimpark. Het klimpark beschikt over 3 verschillende parcoursen variërend in moeilijkheidsgraad.

 

Verleg je grenzen en klim over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Bij ons kun je altijd klimmen, weer of geen weer! Het indoor klimpark van Coronel bestaat uit 3 routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggenpapegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Klim via touwladdersbruggennetten en tokkelbanen van platform tot platform. Overtref jezelf op 10 meter hoogte en voel de adrenaline. De parcours bieden uitdaging, plezier en avontuur voor jong en oud!

 

Een park vol hindernissen en spectaculaire parcoursen, waar het niet uitmaakt of de zon schijnt of dat het regent. Iedereen vanaf 8 jaar en 1.30 meter en tot 120 kg. is welkom om bij ons te klimmen. Het klimbos is geschikt voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Nieuwsbrief