Email
Facebook
Bericht ons

Glow midgetgolf in Huizen

Ben je op zoek naar een origineel en spannend uitje? Coronel Adventure heeft een spiksplinternieuwe activiteit voor jong en oud: glow midgetgolf in Huizen. Ofwel minigolf spelen in een uniek decor van blacklight verlichting, met speciale effecten. Alles wat wit of fluorescerend is, kleurt door het blauwige licht op. De clubs (sticks) en de balletjes lichten ook op in het donker. Glow in the dark midgetgolf is een perfecte invulling van een kinderfeestje, familieparty, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfs- of clubuitje. Ervaar dit spektakel en neem direct contact op met het indoor avonturenpark van Coronel, waar je ook kunt karten, lasergamen, indoor klimmen en ontsnappen uit unieke escape rooms.

 

Compleet nieuwe beleving op uitjesgebied

Glow midgetgolf in Huizen is een geheel nieuwe beleving op uitjesgebied. Het is ogenschijnlijk donker, maar alles om je heen geeft licht. Je waant je in een andere wereld! Glow in the dark minigolf is net als glowgolf een bijzondere ervaring. Ontdek de fluorescerende en kleurrijke wereld van glow in the dark midgetgolf en speel je rondje over 18 holes te midden van prachtige, oplichtende decorstukken.

 

Thema’s: oerwoud, planeten, onderwaterwereld en ijswereld

Diverse thema’s komen voorbij. Je beweegt je tussen koraal en vissen in een onderwaterwereld. Je ziet het licht van de sterren en planeten. Je begeeft je door een oerwoud met lianen, apen, leeuwen en beren. Je ontmoet Avatar en andere blauwe wezens en je wordt ondergedompeld in de ijswereld op de Noordpool. Glow midgetgolf in Huizen is veel méér dan simpel een balletje in een holletje slaan. Het is vermaak pur sang, waarbij je ogen tekort komt.

 

Geniet van de sfeer en omgeving van glow midgetgolf in Huizen

Glow midgetgolf in Huizen is bijna net zoiets als minigolf, maar de omgeving en de sfeer zijn compleet anders. Veel leuker en avontuurlijker! De banen en obstakels geven licht, evenals je club en bal. Er zijn per tijdvak van 10 minuten maximaal 12 speelplekken beschikbaar. Op deze wijze hebben groepen de tijd en ruimte op de 18-holesbaan. Je mag solo de baan op, of met vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s of teamgenoten. Het spelen van glow midgetgolf in Huizen is in principe mogelijk vanaf 4 jaar. Maar als je een club kunt vasthouden, mag je onder begeleiding meedoen!

 

Glow in the dark minigolf kan het hele jaar worden gespeeld

Glow in the dark minigolf geeft een nieuwe dimensie aan het leuke spel midgetgolf. Een spel dat je altijd kunt spelen, want de baan is overdekt. Je kunt ook op koude en regenachtige dagen proberen om in zo min mogelijk slagen het balletje in de 18 holes te krijgen. Je slaat bij glow midgetgolf in Huizen met blacklight verlichting om beurten de bal, zodat je de bal van je tegenstander kunt hinderen. Dit zorgt voor een extra leuk spelelement. Wie overwint als beste de obstakels op de banen en heeft de minste slagen nodig tijdens de speelronde?

 

Kom glow midgetgolf in Huizen spelen

Minigolf was nog nooit zo spectaculair. Kom glow midgetgolf in Huizen spelen in een decor dat door blacklight wordt uitgelicht. Reserveer een dag en tijdstip en maak een feestje van deze topbeleving. Het is fun voor alle leeftijden. Bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of vul het contactformulier in voor meer informatie. Het is ook leuk om een beleving glow midgetgolf in Huizen cadeau te geven. Bestel een Coronel cadeaubon en maak iemand blij met een dagje glow in the dark minigolf, dat je eenvoudig kunt combineren met een van onze andere aantrekkelijke en uitdagende activiteiten.

Nieuwsbrief