Email
Facebook
Bericht ons

Klimmen in Almere

Klimmen in Almere

Wil je je een keertje een echte Tarzan of Jane voelen en koning of koningin van de jungle zijn? Kom dan naar het Coronel Adventure indoor klimbos, op korte rijafstand van Almere. Ga de uitdaging aan in het grootste en meest avontuurlijke indoor klimbos van Europa. Je verlegt in het klimpark je grenzen op drie verschillende routes, die oplopen in moeilijkheidsgraad. Je komt tijdens het klimmen in Almere 40 spectaculaire hindernissen tegen en je klimt tot 10 meter hoogte. Klim via touwladders, tokkelbanen en netten van platform naar platform. Beweeg je over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt. Toon je een durfal en laat het avontuur beginnen. Neem nu contact op voor een prachtig uitje klimmen in Almere bij Coronel, dat geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Indoor klimbos met 3 parcoursen en 40 spectaculaire hindernissen

Het Coronel Adventure indoor klimbos is geheel overdekt en altijd open, óók als het buiten regent. Het avontuur begint met het blauwe parcours, waar je spannende onderdelen als vlooiensprongen, swingende balken, zigzagbruggen en de apenbrug tegenkomt. Het vraagt enige behendigheid, balans en evenwicht om het tracé te doorlopen, maar de kick is groot als het lukt. Voor het rode parcours heb je meer durf nodig. De uitdagingen zijn wat groter en zwaarder. Je moet touwladders, een touwbrug, papegaaienbalken en de wazzah sprong de baas zijn. Als je alle hindernissen hebt overwonnen, vlieg je met de zipline over de horeca heen naar de andere kant. Dit is klimmen in Almere voor gevorderden.

De echte durfals die van spanning en sensatie houden, gaan voor het zwarte parcours. Je maakt op 10 meter hoogte een liaansprong, valt in zwevende netten en bedwingt een klimwand. De ene uitdaging volgt de andere direct op. Overtref jezelf en voel de adrenaline in je lichaam. Durf jij deze klimtocht aan? Bel dan direct naar Coronel om jouw plek voor de parcoursen te reserveren. Het is plezier en vermaak voor jong en oud. Als je minimaal 8 jaar oud bent en een lengte hebt van minimaal 1,30 meter, ben je van harte welkom om bij ons te komen klimmen.

 

Veilig klimmen in Almere met bekroonde klimuitrusting

Het klimmen in Almere is bijzonder veilig. Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je iets overkomt. Je krijgt vooraf uitgebreide en duidelijke instructies en je krijgt een professionele klimuitrusting aan. Je wordt geholpen met een klimgordel die om je middel zit. Je benen gaan elk door een lus die vervolgens goed wordt aangetrokken. Aan je klimgordel wordt je Smart Belay met smart lock systeem bevestigd, Je bent altijd met één karabiner ofwel karabijnhaak gezekerd aan de veiligheidslijn. De opening van deze metalen haak kan worden afgesloten. Het is een van de belangrijkste hulpstukken bij het klimmen.  Het bekroonde Duitse Smart-Belay systeem is een van de nieuwste en veiligste oplossingen in de adventure-wereld. De klimuitrusting is voor jong en oud gemakkelijk in gebruik.

 

Klimbos combineren met karten, lasergamen of escape room

Heb je al zin gekregen om je klimkunsten te vertonen? Je kunt losse tickets boeken voor klimmen in Almere, of kiezen voor een arrangement naar keuze of een geslaagde invulling van een kinderfeestje. Een los ticket voor het Coronel Adventure indoor klimbos is goed voor anderhalf uur klimmen op de drie verschillende parcoursen. Je krijgt instructies vooraf en je wordt in je klimuitrusting gehesen.

Het is nóg leuker om een arrangement te reserveren, waarbij je het avontuurlijke klimpark kunt combineren met karten, lasergamen in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena met meerdere verdiepingen te midden van rookwolken en autowrakken in een gehavende stad, of proberen uit een van de meest unieke escape rooms van Nederland te ontsnappen, specifiek de Trump Tower en de Dakar Challenge.

 

Speciale arrangementen voor kinderen of volwassenen

Coronel heeft speciale arrangementen met klimmen in Almere voor kinderen of volwassenen. Kinderen vanaf 8 jaar en minimaal 1,30 meter lang kunnen zich uitleven tijdens het Coronel Kids Adventure uitje, dat geschikt is voor groepen vanaf 6 personen. Gedurende anderhalf uur klimmen en klauteren ontmoeten de kinderen circa 40 spannende hindernissen op verschillende hoogten. Deze activiteit is ideaal voor een bijzonder leuk kinderfeestje, waarbij iedereen energiek en sportief bezig is. Na het klimmen, springen en slingeren in het indoor klimbos wacht de jeugd een zakje chips en onbeperkt limonade. Naar wens kan er worden gekozen voor een aanvullend kindermenu, bestaande uit frietjes en een frikandel of kroket. Bij het Adventure Party plus feestje is ook een ijsje inbegrepen. Of maak je eigen hotdog na het klimmen bij Adventure Hotdog.

Er is ook een Adventure klimarrangement voor volwassenen, specifiek voor groepen vanaf 14 personen. Leuk om met je teamgenoten te doen of met je collega’s tijdens een teambuildingsdag. Je gaat met z’n allen anderhalf uur de hoogte in, op het unieke en grootste klimpark van Europa. Je krijgt bij aankomst eerst het klimmateriaal uitgereikt, waarbij je van de kliminstructeur uitleg krijgt hoe de klimgordel te gebruiken. Na het oefenen op het oefenparcours wacht het echte werk! Je kunt met je groepsgenoten na de inspanningen tijdens het klimmen in Almere heerlijk nagenieten met een warme bittergarnituur in een van onze gezellige bar- of restaurants, waarna het tijd wordt voor een smakelijke indoor barbecue.       

 

Coronel Adventure indoor klimpark als perfect uitje voor iedereen

Het spectaculaire Coronel Adventure indoor klimpark is het perfecte uitje voor het hele gezin, voor met je vrienden of vriendinnen, kennissen, clubgenoten of bedrijfspersoneel. Voel je adrenalinestoot tijdens het klimmen in Almere op drie in moeilijkheidsgraad oplopende parcoursen met uiteenlopende balanceer- en klimelementen. Door de gevarieerde circuits is het klimbos een sensatie voor iedereen. Een ieder kan op zijn eigen niveau klimmen. Je merkt tijdens het klimmen dat je steeds behendiger wordt. Zoek je nog een leuk en origineel cadeau? Geef dan een klimcadeaubon aan de jarige, jubilaris, aanstaande bruid of bruidegom of zakelijke relatie.

Aarzel niet langer en neem contact op met Coronel voor klimmen in Almere. Je kunt direct bellen (035 – 526 50 53), e-mailen (info@coronel.nl) of gebruikmaken van het online contactformulier voor je vragen, verzoekjes of het boeken van een klimuitje waar je lang over napraat.      

 

Losse tickets

  • 90 minuten klimmen
  • 3 verschillende parcours
  • vanaf 8 jaar en 1.30 meter

Kinderfeestjes

  • 3 verschillende parcours / niveau's
  • Vanaf 8 jaar en 1.30 meter
  • Blijf je ook eten?


Klimuitrusting

Dit draag je om veilig te kunnen klimmen

Smart belay

+ + + Coronel Kartracing Lasergamen

Klimgordel

+ + + Coronel Kartracing Lasergamen
Parcours

Wij hebben verschillende parcours

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe parcour

Het avontuur begint! Vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en de apenbrug zijn onderdelen die je tegenkomt in het klimbos. Behendigheid, balans en evenwicht is wat je nodig hebt om dit parcours te doorlopen.

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode parcour

Dit parcours vraagt meer durf en de uitdagingen zijn groter en zwaarder. Hier moet je onder andere de touwbrug, papegaaienbalken en Wazzah sprong meesteren.

Als je alle hindernissen hebt overwonnen zip je met de zipline over de horeca naar de andere kant. Dit is klimmen voor gevorderden.

Coronel Kartracing | Zwarte vlag

Zwarte parcour

Overtref jezelf op 10 meter hoogte en voel de adrenaline. De ene uitdaging volgt na de andere. De liaansprong, zwevende netten en klimwand zijn onder andere de hindernissen die je moet nemen. De absolute topper qua uitdaging. Ga jij hem aan?

Impressie

foto's van het klimmen


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

Contact

  • DD slash MM slash YYYY
  • :
  • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief