Email
Facebook
Bericht ons

Glow midgetgolf in Nederland

Heb je al eens midgetgolf in het donker gespeeld, tegen een fantastische achtergrond van blacklight? Kom naar Coronel glow midgetgolf!

Glow midgetgolf in Nederland was nog nooit zo leuk. De opeenvolgende donkere ruimtes en lichtgevende elementen bieden een schitterend schouwspel. Met glow in the dark komt minigolf tot leven.  Al spelend op de 18 holes, kom je diverse thema’s tegen. Van oerwoud en sterren en planeten tot de ijswereld en onderwaterwereld. Alle decors geven een fluorescerend licht, evenals de holes met obstakels, de clubs en de balletjes. Stap binnen in een fantasiewereld van licht en donker en beleef een uitje uit duizenden. Coronel is hét adres voor glow midgetgolf in Nederland. Neem nu contact op en reserveer een rondje blacklight indoor minigolf.

 

Glow in the dark minigolf een populair uitje

Voor glow midgetgolf in Nederland ga je naar Coronel. Het is een superleuke en spannende activiteit die voor iedereen geschikt is. Glow in the dark minigolf is populair als vriendenuitje, familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Kinderen en volwassenen genieten volop van het samenspel van licht en donker en de magische wereld vol dieren en  sprookjesfiguren. Je mag blacklight indoor midgetgolf spelen vanaf 4 jaar of vanaf het moment dat je zelf een club kunt vasthouden en ermee een balletje kunt slaan. Elke 10 minuten worden er maximaal 12 personen op de baan toegelaten. Je kunt alleen of met z’n tweeën spelen, of de grootste lol hebben met een grote groep.

 

Coronel, dé plek voor glow midgetgolf in Nederland

Coronel brengt glow midgetgolf in Nederland naar een nieuw level. Maak een onderwaterreis langs koralen en kleurrijke vissen, ontmoet Avatar en de drie meter hoge blauwe wezens op de planeet Pandora, slinger met lianen door het oerwoud en sta oog in oog met levensgrote ijsberen op Antarctica. Glow in the dark minigolf is één groot avontuur, waarbij het er natuurlijk ook om gaat wie de minste slagen nodig heeft over de 18 holes. Lukt het jou om een hole-in-one te slaan?

 

Altijd mooi weer tijdens glow midgetgolfen!

Bij Coronel is glow midgetgolf in Nederland niet afhankelijk van de weersomstandigheden. De blacklight indoor minigolfbaan is overdekt. Er is verwarming op koude en natte dagen en verkoeling op hete dagen. De 18 holes met uitdagende obstakels zijn een heel avontuur, de fluorescerende verlichting en speciale effecten werken sfeerverhogend. Maak een reservering of geeft deze unieke belevenis aan iemand cadeau. Coronel heeft hiervoor een speciale cadeaubon beschikbaar.

 

Glow midgetgolf combineren met karten, lasergamen, klimmen of escape room

Coronel Kartracing en Adventure heeft alle activiteiten onder één dak. Het is dé favoriete plek voor glow midgetgolf in Nederland, waar je je ook kunt uitleven met andere sportieve avonturen. Denk aan karten in elektrische karts op de door de racebroers Tim en Tom Coronel ontworpen indoor kartbaan. Of klimmen over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte in het grootste indoor klimbos van Europa, Je kunt ook kiezen voor een arrangement van glow midgetgolf in Nederland met lasergamen in de 1.000 m2 grote Q-Zone Lasergame Arena. Of een ontsnapping binnen 60 minuten uit de Trump Tower of Dakar Challenge escape rooms.

 

Ontdek het kleurrijke avontuur van glow midgetgolf in Nederland

Ontdek het kleurrijke, glow in the dark avontuur van glow midgetgolf in Nederland en onderga het spektakel bij Coronel. Trek er witte of fluorescerende kleding bij aan en je wordt onderdeel van het lichtspel. Bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of een reserveringsverzoek.

Nieuwsbrief