Email
Facebook
Bericht ons

Eieren zoeken met de Paashaas

Vrolijk Paasfeest bij Coronel! Paaseieren zoeken, bezoek van de Paashaas & kinderkarten. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 11:00 uur.

Paaseieren zoeken
2e Paasdag, maandag 10 april komt de Paashaas op bezoek bij Coronel Adventure. Natuurlijk heeft hij genoeg Paaseieren verstopt in ons klimpark. Kom die dag klimmen, glow midgetgolfen of lasergamen én Paaseieren zoeken! De Paashaas huppelt de hele dag in het rond; maak jij nog even ‘selfie’ met de Paashaas?

Je kunt 1,5 uur klimmen (inclusief instructie) én Paaseieren zoeken voor € 17,95 per persoon. Het klimpark is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en groter dan 1.30m.
Reserveer direct om te klimmen!

Maar bij Coronel Adventure is naast de Paashaas nog veel meer te beleven… en wie weet vind jij daar nóg meer Paaseieren.

Glow Midgetgolf Vanaf 4 jaar kan je 18 holes spelen op onze Glow Midgetgolfbaan. Je gaat door verschillende spannende thema’s. Ga vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. Een spel midgetgolf duurt ongeveer een uur. Prijs: € 12,-
Reserveer direct om te Glow Midgetgolfen!

VR Arcade Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. Maak je klaar voor een mind-blowing experience! In de 200m2 VR-arena ervaar je virtual reality, de toekomst van gaming. Prijs: € 19,50
Reserveer direct! 

Sim Racen Onze nieuwste activiteit. In onze bewegende race simulator kruip je in de huid van een echte autocoureur. Geen zogenaamde ‘Playseat’ maar een professionele simulator, welke ook gebruikt worden door coureurs zelf om te trainen.
Voor de echte raceliefhebber is dit een adrenaline en hartslagverhogende ervaring. Prijs voor 15 minuten: € 12,00
Reserveer direct! 

Ben jij sneller dan… de Paashaas?
Natuurlijk is de baan ook tijdens Pasen (zaterdag, zondag en maandag 2e Paasdag) tussen 11:00 en 13:00 uur speciaal gereserveerd voor kinderen vanaf 8 jaar én groter dan 1,30 meter. Let wel op: voldoe je niet aan deze voorwaarden moeten we je ter plekke helaas teleurstellen. De karts zijn voorzien van een verstelbare stoel en veiligheidsgordels.
Reserveer het kinderkarten

Vanaf 13.00 uur is de kartbaan geopend voor iedereen ouder dan 12 jaar en groter dan 1.58m. Een heat duurt 10 minuten en dan probeer je jouw snelste tijd neer te zetten. Een heat kost €19,95. Je kunt ook meerdere heats boeken voor een speciale prijs:
2 heats – €36,90
3 heats – €51,85
Reserveer het karten

Lasergamen Ben je met de hele familie of al je vrienden? Ga dan met elkaar de strijd aan! Een spel lasergamen duurt 15 minuten. In de 1000m2 grote lasergame arena kun je vanaf 6 personen het gevecht met elkaar aan. 1 spel lasergamen kost € 10,50. Dus trommel al je vrienden op en kom lasergamen. Ben je nog niet klaar? Boek het 2e en 3e spel extra voordelig!
Reserveer direct om te lasergamen!

Combinatiedeals
Klaar voor de hele dag fun? Dan hebben we speciale combideals waarmee je meerdere activiteiten voordelig kunt boeken. Karten & Lasergamen of Karten & Klimmen? Boek ze hier eenvoudig online.


Openingstijden
Goede vrijdag7 aprilvanaf 11:00 uur
Zaterdag8 aprilvanaf 11:00 uur
1e Paasdag9 aprilvanaf 11:00 uur
2e Paasdag10 aprilvanaf 11:00 uur

Nieuwsbrief