Email
Facebook
Bericht ons

Eieren zoeken met de Paashaas

Vrolijk Paasfeest bij Coronel! Paaseieren zoeken, bezoek van de Paashaas & kinderkarten. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 11:00 uur.

Paaseieren zoeken

1e & 2e Paasdag, komt de Paashaas op bezoek bij Coronel Adventure. Natuurlijk heeft hij genoeg Paaseieren verstopt in ons klimpark. Kom die dag fun bowlen, vr-gamen, klimmen, glow midgetgolfen of lasergamen én Paaseieren zoeken!

Vind het gouden ei en win een Corononel waardebon van €25,-!

De Paashaas huppelt de hele dag in het rond; maak jij nog even ‘selfie’ met de Paashaas?

Je kunt 1,5 uur klimmen (inclusief instructie) én Paaseieren zoeken voor € 17,95 per persoon. Het klimpark is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en groter dan 1.30m.

Maar bij Coronel Adventure is naast de Paashaas nog veel meer te beleven… en wie weet vind jij daar nóg meer Paaseieren.

Nieuw: Fun Bowlen Onze nieuwe activiteit is uitermate geschikt voor het hele gezin! Fun Bowlen is afgeleid van gewoon bowlen, alleen zijn de ballen kleiner en de baan korter. Daardoor kan je met het hele gezin van klein tot groot de competitie aangaan. Je kunt met maximaal 6 personen op 1 baan en het spel duurt 55 minuten. Prijs: €29,50

Glow Midgetgolf Ook de Glow Midgetgolf speel je met het hele gezin. Vanaf 4 jaar kan je 18 holes spelen. Je gaat door verschillende spannende thema’s. Ga vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. Een spel midgetgolf duurt ongeveer een uur. Prijs: € 12,-

VR Arcade Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. Maak je klaar voor een mind-blowing experience! In de 200m2 VR-arena ervaar je virtual reality, de toekomst van gaming. Prijs: € 19,50

Ben jij sneller dan… de Paashaas?
Natuurlijk is de baan ook tijdens Pasen (zaterdag, zondag en maandag 2e Paasdag) tussen 11:00 en 13:00 uur speciaal gereserveerd voor kinderen vanaf 8 jaar én groter dan 1,30 meter. Let wel op: voldoe je niet aan deze voorwaarden moeten we je ter plekke helaas teleurstellen. De karts zijn voorzien van een verstelbare stoel en veiligheidsgordels.

Vanaf 13.00 uur is de kartbaan geopend voor iedereen ouder dan 12 jaar en groter dan 1.58m. Een heat duurt 10 minuten en dan probeer je jouw snelste tijd neer te zetten. Een heat kost €19,95. Je kunt ook meerdere heats boeken voor een speciale prijs:
2 heats – €36,90
3 heats – €51,85

Lasergamen Ben je met de hele familie of al je vrienden? Ga dan met elkaar de strijd aan! Een spel lasergamen duurt 15 minuten. In de 1000m2 grote lasergame arena kun je vanaf 6 personen het gevecht met elkaar aan. 1 spel lasergamen kost € 10,50. Dus trommel al je vrienden op en kom lasergamen. Ben je nog niet klaar? Boek het 2e en 3e spel extra voordelig!

Combinatiedeals
Klaar voor de hele dag fun? Dan hebben we speciale combideals waarmee je meerdere activiteiten voordelig kunt boeken. Karten & Lasergamen of Karten & Klimmen? Boek ze eenvoudig online.


Openingstijden
Goede vrijdag29 maartvanaf 11:00 uur
Zaterdag30 maartvanaf 11:00 uur
1e Paasdag31 maartvanaf 11:00 uur
2e Paasdag1 aprilvanaf 11:00 uur

Nieuwsbrief