Email
Facebook
Bericht ons

Klimmen in Bussum

Klimmen is spannend, uitdagend, sportief en leerzaam. Kom klimmen in Bussum in het Coronel Adventure indoor klimbos, waar je met je vrienden of vriendinnen, familieleden, collega’s of teamgenoten de grenzen van je durf en lenigheid kunt opzoeken. Klimmen is plezier voor iedereen! Er zijn in het grootste indoor klimpark van Europa drie verschillende routes voor elk niveau. Van een relatief eenvoudig blauw parcours tot een nóg avontuurlijker rood parcours en een zwart parcours voor de ultieme durfals. Klimmen is een leuk dagje uit voor jong en oud in een vrolijke en ongedwongen sfeer, waarbij veiligheid voorop staat. Zoek je een origineel cadeau voor een bekende? Reserveer direct online een klimcadeaubon van Coronel, goed voor anderhalf uur klimmen over circa 40 hindernissen op verschillende hoogten. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden van klimmen in Bussum bij Coronel.

 

Verschillende moeilijkheidsgraad met blauw, rood en zwart parcours

Klimmen is goed voor je lichaam én goed voor de onderlinge band met je gezelschap. Het vraagt méér dan brute kracht. Techniek, rust en inzicht in de hindernissen zijn minstens even belangrijk. Je komt onderweg in het grote indoor klimbos van alles tegen en je kunt tot 10 meter hoogte klimmen. Jouw avontuur bij klimmen in Bussum begint bij het blauwe parcours, waarbij je te maken krijgt met vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en een apenbrug. Je gooit al je behendigheid, balans en evenwicht in de strijd om het circuit goed en zo snel mogelijk te doorkruisen.

Wil je meer spanning? Het rode parcours vraagt meer lef en biedt grotere en zwaardere uitdagingen. Je baant je een weg over onder meer een touwbrug, papegaaienbalken, kruizenladder en de wazzah sprong. Nadat je alle hindernissen hebt overwonnen, vlieg je met de zipline zo naar de andere kant. Hoog over het horecagedeelte. Het zwarte parcours is gemaakt voor gevorderde en ervaren klimmers die zichzelf willen overtreffen en hun grenzen willen verleggen. Je hopt van uitdaging naar uitdaging. Van een liaansprong naar zwevende netten en een klimwand. En meer. Kom alvast in de stemming en bekijk foto’s van het klimmen in Bussum en ga voor de ultieme adrenalinestoot.

 

Klimmen in Bussum voor kinderen vanaf 8 jaar

Klimmen in Bussum is bestemd voor kinderen vanaf 8 jaar, met een minimale lengte van 1,30 meter. Ook volwassenen beleven hier een prachtige dag. Je veiligheid is gegarandeerd met het volgen van duidelijke, vastomlijnde procedures, het gebruik van gecertificeerde producten en klimuitrusting, waar bij het zekeren gebruik wordt gemaakt van het Smart Belay systeem. Bij dit smart lock systeem ben je altijd met één karabiner ofwel karabijnhaak gezekerd aan de safety line. Je kunt dus nooit uit beide karabiners klikken en los komen te staan, hoog in het klimbos. Wel zo’n veilig gevoel als kinderen aan het klimmen zijn. De Smart Belay wordt aan de gordel om je middel bevestigd. Je rechter- en linkerbeen gaan ieder door een lus, die daarna wordt aangetrokken.

 

Duidelijke instructie vooraf en eerst een oefenparcours afleggen

Je krijgt eerst duidelijke instructie van een van de instructeurs van het Coronel Adventure indoor klimbos, voordat het echte werk start. Je dient eerst een oefenparcours af te leggen. Als je de basisvaardigheden onder de knie hebt, mag je individueel de verschillende parcoursen afleggen. Je past het geleerde toe in de praktijk en merkt al snel dat je klimkwaliteiten met sprongen vooruitgaan. Sta je al te popelen om het hogerop te zoeken? Reserveer online je tickets of bel vandaag nog naar 035 – 526 50 53.          

 

Losse tickets of klimmen inpassen in een aantrekkelijk arrangement

Je kunt losse tickets boeken voor het Coronel Adventure indoor klimbos. Je mag dan anderhalf uur klimmen in Bussum op drie verschillende parcoursen, inclusief een korte uitleg van de instructeur. Coronel biedt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een arrangement of kinderfeestje vanaf 6 personen. Je kunt het klimmen combineren met karten op een van de grootste en meest uitdagende indoor kartbanen van Europa, lasergamen in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena of een ontsnapping uit een van de escape rooms, zoals de Trump Tower of de Dakar Challenge.

Zoek je invulling voor het ultieme feestje voor je zoon of dochter? Besluit dan tot een Survival Kids Party voor een groep van minimaal 10 kinderen, waarbij de kinderen naast het beklimmen van een klimwand zich bezighouden met riool kruipen, glow in the dark pijl en boog en boomballen. Er wordt onbeperkt limonade geschonken. Een kindermenu is optioneel bij te boeken en bestaat uit frietjes met naar keuze een frikandel of kroket. Of ga voor Adventure Hotdog, waarbij de kinderen na het klimmen hun eigen hotdog maken.

 

Coronel Adventure indoor klimbos: het leukste van Nederland!

Het Coronel Adventure indoor klimbos is het leukste van Nederland! De gevarieerde klimroutes zorgen ervoor dat het klimmen in Bussum voor iedere klimmer een uitdaging is en blijft. Of je nu een beginnende of gevorderde klimmer bent. Het is een perfecte invulling voor een geslaagde teambuildingsdag. Door deze spannende en avontuurlijke activiteit leer je een geheel andere kant van je collega’s kennen. Het team van Coronel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en stelt met veel plezier en inzet een bedrijfsuitje op maat samen. Het klimpark is ook leuk voor een familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Informeer naar de mogelijkheden en Coronel maakt er een onvergetelijke dag van.        

 

Dé plek voor avonturiers, hoogvliegers, waaghalzen en ontdekkingsreizigers

Het Coronel Adventure indoor klimpark is dé plek voor avonturiers, ontdekkingsreizigers, hoogvliegers en waaghalzen. Aangezien je je in een omgeving van bomen, touwladders, netten, bruggen en lianen bevindt, voelt je je net als Tarzan in de jungle die van boom tot boom zwaait. Ervaar het zelf en reserveer direct jouw klimuitje. Of bel, e-mail of vul het contactformulier in voor je vragen of advies over klimmen in Bussum. 

Losse tickets

  • 90 minuten klimmen
  • 3 verschillende parcours
  • vanaf 8 jaar en 1.30 meter

Kinderfeestjes

  • 3 verschillende parcours / niveau's
  • Vanaf 8 jaar en 1.30 meter
  • Blijf je ook eten?


Klimuitrusting

Dit draag je om veilig te kunnen klimmen

Smart belay

+ + + Coronel Kartracing Lasergamen

Klimgordel

+ + + Coronel Kartracing Lasergamen
Parcours

Wij hebben verschillende parcours

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe parcour

Het avontuur begint! Vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en de apenbrug zijn onderdelen die je tegenkomt in het klimbos. Behendigheid, balans en evenwicht is wat je nodig hebt om dit parcours te doorlopen.

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode parcour

Dit parcours vraagt meer durf en de uitdagingen zijn groter en zwaarder. Hier moet je onder andere de touwbrug, papegaaienbalken en Wazzah sprong meesteren.

Als je alle hindernissen hebt overwonnen zip je met de zipline over de horeca naar de andere kant. Dit is klimmen voor gevorderden.

Coronel Kartracing | Zwarte vlag

Zwarte parcour

Overtref jezelf op 10 meter hoogte en voel de adrenaline. De ene uitdaging volgt na de andere. De liaansprong, zwevende netten en klimwand zijn onder andere de hindernissen die je moet nemen. De absolute topper qua uitdaging. Ga jij hem aan?

Impressie

foto's van het klimmen


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier.

Contact

  • DD slash MM slash YYYY
  • :
  • Let op: dit is een reserveringsaanvraag. Uw reservering is pas definitief als u ook een bevestiging heeft ontvangen. Om zeker te zijn van een reservering adviseren wij online te boeken.

Nieuwsbrief