WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Karten nabij Lelystad

Meest uitdagende kartbaan van Nederland nabij Lelystad

Wil jij ook op hoge snelheid door de bochten scheuren, net als bij de echte Formule 1-races? Kom dan karten nabij Lelystad bij Coronel Kartracing. Je kunt je met je vrienden, vriendinnen, familie, collega’s of clubgenoten heerlijk uitleven op de leukste en meest uitdagende kartbaan van Nederland. Ervaar het zelf en probeer de anderen de loef af te steken met het rijden van de snelste rondetijd!

 

De Nederlandse autocoureurs Tim en Tom Coronel hebben hun jarenlange ervaring op nationale en internationale racecircuits benut om de meest spannende en uitdagende kartbaan van Nederland te ontwerpen, compleet met snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Je kunt karten nabij Lelystad. Onze kartbaan ligt in Huizen, op slechts een halfuurtje rijden van Lelystad. Karten is sportief plezier voor iedereen: voor kinderen en volwassenen en van beginners tot gevorderden.

 

Elektrisch karten nabij Lelystad

Je rijdt je rondjes in een elektrische kart, met een speciaal ontwikkelde motor. Je hoeft je geen zorgen te maken of deze karts even snel gaan als benzinekarts. Sterker nog, elektrische karts trekken zelfs sneller op dan karts die op benzine rijden. Jouw elektrische kart heeft direct vol vermogen en accelereert supersnel. Je wordt meteen goed in je stoel gedrukt. Het gewicht van de karter is bij elektrisch karten veel minder van belang om de snelste ronde te rijden. Je kunt als ervaren rijder zomaar worden ingehaald door een beginnende karter. Bij elektrisch karten heb je ook geen last van uitlaatgassen of een benzinegeur.

 

Alle voordelen van elektrisch karten:

 

 • Je hoeft geen overall over je kleding te dragen
 • Je stinkt na afloop niet naar benzine
 • Je hebt een supersnelle acceleratie en meteen vol vermogen
 • Het gewicht van de karter is niet doorslaggevend voor de snelste rondetijd
 • Het is milieuvriendelijker en geluidsarm

 

Uitstekende grip op de baan

De kartbaan nabij Lelystad heeft een vernieuwende asfaltvloer. Je hebt hierdoor ook bij hogere snelheden een uitstekende grip op het wegdek én je bent in staat om met het gas erop haarscherpe bochten te rijden. De balans tussen grip en snelheid is optimaal. Het lijkt net of je stuurbekrachtiging hebt. En het wordt allemaal nog leuker op de baan dankzij de muziek uit de boxen en de kleurige led-verlichting.

 

Karten nabij Lelystad voor iedereen

Karten bij Coronel Kartracing is leuk voor iedereen, van jong tot oud, voor elke groep, voor elk niveau en voor elk moment. Je kunt losse tickets bestellen en losse heats reserveren om het echte racegevoel te ervaren. Verras je vrienden, collega’s, clubgenoten of familieleden met je stuurmanskunsten en laat de snelste tijd klokken op onze coole indoor kartbaan. Je kunt zoveel heats van elk 10 minuten reserveren als je wilt. Voor competatieve losse heats geldt een minimumleeftijd van 12 jaar en een minimumlengte van 1.58 meter. Een kaashelm en racejack zijn inbegrepen, een memberpas en balaclava ofwel beschermende bivakmuts zijn eenmalig tegen een geringe vergoeding aan te schaffen.

 

Een kinderfeestje karten nabij Lelystad

Karten is de ultieme invulling voor een kinderfeestje! Gezellig en fanatiek racen tegen je vrienden en vriendinnen, met de blos op de wangen. Het kan al vanaf 6 personen, voor kinderen vanaf 8 jaar met een minimumlengte van 1.30 meter. De karts zijn voorzien van een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. Je krijgt bij ontvangst instructies van onze race-instructeur, alle kinderen kunnen vervolgens 3 x 8 minuten karten. Na afloop wordt een medaille uitgereikt voor de winnaar, ofwel degene die de snelste tijd heeft neergezet. Alle coureurs krijgen een aandenken mee. De Kids Kart Party is inclusief helmen, racejacks, uitslag van de rondetijden en onbeperkt limonade voor alle kinderen. Een kindermenu in het kartcafé is optioneel. Vier jouw kinderfeest bij Coronel Kartracing en beleef de dag van je leven!

 

Karten nabij Lelystad combineren met lasergame, escape room of klimpark

Coronel Kartracing heeft complete arrangementen voor een prachtig, volledig verzorgd uitje, vanaf 6 personen. Je kunt het karten combineren met een of meerdere van onze andere spannende activiteiten, zoals een lasergevecht tussen autowrakken en door rookwolken in onze 1.000 m2 grote Lasergame Arena, een ontsnapping uit een van de 3 unieke escape rooms of onbeperkt vermaak in het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste indoor klimpark van Europa. Je kunt de activiteiten afsluiten met een hapje en drankje in ons kartcafé met uitzicht op de kartbaan.

 

Geef eens een kartkadobon

Het is bijzonder leuk om enkele kartheats aan iemand cadeau te geven. Het is een originele gift voor vele gelegenheden. Bestel een of meerdere heats van 10 minuten. Je kunt deze cadeaubon voor karten nabij Lelystad eenvoudig online bestellen en laten opsturen of afhalen bij Coronel Kartracing in Huizen. Ook tof is een kadobon voor Papa of Mama & Kids karten. Ook deze giftcard wordt na online bestelling en telefonische reservering naar je opgestuurd.

 

De Coronel giftcard is een perfecte keuze als:

 

 • Verjaardagscadeau
 • Relatiegeschenk
 • Kerst(pakket)cadeau
 • Jubileumgift
 • Afscheidscadeau
 • Huwelijksgeschenk
 • Bedankje, zomaar of als verrassing

Neem contact op voor karten nabij Lelystad

Doe inspiratie op onze website op over al onze activiteiten, arrangementen en kinderfeestjes. Je bent verzekerd van een actieve en plezierige dag die naar meer smaakt. Dit zie je terug in de hoge klantwaarderingen. Neem contact op met Coronel Kartracing als je wilt karten nabij Lelystad of een ander arrangement wilt reserveren. Bel ons op (035 – 526 50 53), stuur een e-mail (info@coronel.nl) of maak gebruik van het contactformulier op onze website voor uw vragen, verzoeken of opmerkingen. Wij reageren zo snel mogelijk.

Losse tickets

 • Zet de snelste ronde neer!
 • Zet de snelste ronde neer!
 • Voor iedereen vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m

Arrangementen

 • Welke activiteiten gaan jullie kiezen?
 • Bemachtig een plek in de finale race!
 • Het meest uitdagende uitje met familie, vrienden of collega's

Kinderfeestjes

 • Voor kinderen vanaf 8 jaar
 • Het allersnelste kinderfeestje!
 • Blijven jullie ook lekker eten?


Elektrische karts

Kart

+ + + Coronel Kartracing Kart
Beleef het echte racegevoel

Plattegrond van de kartbaan

S-BochtTip van Tim: Offer de eerste bocht op om de tweede bocht op de ideale lijn zo snel mogelijk uit te komen, zodat je die snelheid brug op en brug af helemaal meeneemt. Daar zit de tijdwinst!

Brug opLet op: Neem hier geen risico en neem de kortste weg.

Tunnel inTip van Tom: Rem op tijd (niet te hard, want dan spin je 😊) en orienteer jezelf op het uitkomen van de bocht om de snelheid goed mee te nemen op het lange rechte stuk na de tunnel.

Brug afRem op tijd, de massa gaat naar beneden en houd daar rekening mee. De ideale lijn is van cruciaal belang.

StartopstellingHier begint de race! Zodra je over de finishlijn gaat begint de tijd te lopen. Zet jij de snelste rondetijd neer? 🏁

 
+ + + + +
Coronel Kartracing Kartbaan
Let op de vlaggen!

Uitleg over de vlaggen

Coronel Kartracing | Blauwe vlag

Blauwe vlag

Er zit een snellere kart achter je, laat hem of haar erlangs.

Coronel Kartracing | Gele vlag

Gele vlag

Er is gevaar op de kartbaan. Je mag niet meer voluit rijden en niet meer inhalen.

Coronel Kartracing | Rode vlag

Rode vlag

De race is afgebroken. Je moet terugkeren naar de pit.

Coronel Kartracing | Finish vlag

Finish vlag

Dit betekent het einde van de heat. Je moet naar de pitstop rijden.


Aanvraagformulier

Wat wil je reserveren?

  Stap 1

  Selecteer het soort uitje

  Stap 2

  Kies de activiteiten

  Karten (3 heats)Klimmen1,2, of 3 spellen LasergamenSurvival

  Kies de activiteiten

  KartenKlimmenLasergamenSurvivalVergaderenEscape room

  Kies de activiteiten

  KartenKlimmenLasergamenSurvivalVergaderenEscape room

  Stap 2.2

  Stap 2.2

  Stap 3

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Alle velden zijn verplicht. Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.  Nieuwsbrief