Email
Facebook
Bericht ons

Karten in Huizen / karting in Huizen

Karten in Huizen / karting in Huizen

 

Karten is leuk en spannend voor alle leeftijden, van jong tot oud. Zeker op de grootste en uitdagendste indoor kartbaan van Nederland van Coronel Kartracing. Kom met je familie, vrienden of vriendinnen, collega’s of teamgenoten karten in Huizen en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en sportieve strijd. Rijd de snelste raceronde en laat al je tegenstanders achter je. Karting in Huizen is veilig, avontuurlijk en puur vermaak voor iedereen!

 

Karten in Huizen op de grootste indoor kartbaan van Nederland

 

De karting in Huizen bevindt zich op ongeveer een halfuurtje rijden van Amsterdam of Utrecht. Dat is zeker het ritje waard, want hier ligt de grootste indoor kartbaan van Nederland van Tim en Tom Coronel. De kartbaan is 425 meter lang. Je scheurt over rechte stukken, neemt snelle en langzame bochten, rijdt door een tunnel en over een brug én je kunt een pitstop maken in de pitstraat. De gebroeders Coronel hebben in het uitdagende ontwerp van de indoor kartbaan gebruikgemaakt van hun schat aan ervaring in de internationale racewereld. Al het materiaal (helm, racejack) is inbegrepen. Je hoeft bij het karten in Huizen alleen in de kart te stappen, je racetactiek te bepalen, vol gas te geven en gaan!

 

Karting in Huizen in snelle en milieuvriendelijke elektrische karts

 

Karting in Huizen is synoniem met elektrisch karten. Dit geeft een geheel nieuwe dimensie aan een van de leukste en gezelligste tijdverdrijven voor jong en oud. Elektrisch karten is sneller, comfortabeler en veiliger. De elektrische aandrijving zorgt voor een hoger acceleratievermogen. Je wordt in je stoel gedrukt en ervaart de sensatie van de Formule I. De snelheid van de E-karts kan bij het karten in Huizen op afstand door de instructeurs worden geregeld. Dit is handig als er bijvoorbeeld een kart dwars op de baan staat of kinderen niet te hard mogen rijden. Bij kinderkarten kan de snelheid worden begrensd. Elektrisch karting in Huizen doe je bovendien in een verwarmde indoor omgeving, waar je geen last hebt van stinkende uitlaatgassen en benzinegeuren.

 

Elektrisch karten in Huizen biedt vele voordelen voor de racers én het publiek:

 

  • Elektrische karts trekken sneller op en accelereren veel sneller
  • Direct vol vermogen en meer vermogen
  • Milieuvriendelijk, geen uitlaatgassen en geen stinkende benzinelucht
  • Geluidsarm, zodat je het piepen van de banden kunt horen en met elkaar kunt communiceren
  • Het gewicht van de karter is niet doorslaggevend voor het zetten van de snelste rondetijd
  • Je hoeft geen overall te dragen en je ruikt na afloop niet naar benzine

 

Haal het maximale uit je kart en let op de vlaggen

 

Je rijdt bij het karten in Huizen over een speciale asfaltvloer, met maximale grip op de baan. Je behoudt ook bij hoge snelheden en in scherpe en snelle bochten contact met het wegoppervlak. Je haalt het maximale uit je elektrische kart, met een juiste balans tussen snelheid en grip. Je krijgt tips over de ideale lijn rijden, het op tijd remmen en waar mogelijk vol gas rijden. Voor de veiligheid gelden er regels op het circuit. Je krijgt bij karting in Huizen uitleg over de betekenis van de blauwe, gele, rode, zwarte en zwart-wit geblokte vlag. Toon je stuurmanskunsten en verras je vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s of clubgenoten met een vlekkeloze en winnende race.

 

Karten in Huizen op maat, in een sfeervolle ambiance

 

Karten in Huizen is mogelijk voor kinderen vanaf 12 jaar die minimaal 1,58 meter lang zijn. Voor kinderfeestjes (Kids Kart Party) en kinderkarten in de schoolvakanties geldt een uitzondering. In deze gevallen is de minimumleeftijd van de kinderen 8 jaar en de minimumlengte 1,30 meter. De kinderkarts zijn voorzien van een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. Bovendien krijgen de kinderen – net als de volwassenen – een helm op en een racejack aan. Je voelt je net Max Verstappen! Coronel Kartracing biedt je altijd een uitje op maat. Er zijn vele arrangementen om uit te kiezen. Of koop losse tickets om het ultieme racegevoel te ervaren. Je kunt zoveel heats karten als je wilt, voor een maximale adrenalinestoot. Een heat duurt 10 minuten en is op maandag en dinsdag extra voordelig. Schaf tegen een geringe vergoeding eenmalig een memberpas en een balaclava (beschermende bivakmuts) aan en racen maar! Je rijdt tijdens karting in Huizen je rondjes in een sfeervolle ambiance, met led-verlichting en top-40 muziek die uit de boxen klinkt. Het kartcafé heeft uitzicht op de kartbaan. De begeleiders, supporters of ouders kunnen jouw racekwaliteiten op de voet volgen. Je kunt hier bovendien vooraf, tussendoor en na afloop van de heats gezellig wat eten en drinken.

 

Kartuitje in Huizen combineren met lasergame, escape room of klimbos

 

Karting in Huizen is er voor de echte kartliefhebber en voor wie eens wil kennismaken met deze even spannende als ontspannende activiteit. Coronel Kartracing heeft een arrangement voor kartfanaten in de vorm van Small Group karten of een dagje karten in Huizen als invulling van het vrijgezellenfeest. Waar kan je dit beter vieren met je vrienden of vriendinnen dan op de hypermoderne kartbaan in Huizen en het gezellige kartcafé? Voor ouders met stoere kids is er Papa of Mama & Kids karten. Dan kan je het als ouder in de snelle kart tegen je zoon of dochter opnemen! Karting in Huizen is perfect als teambuildingsuitje en als kinderparty. Je kunt een arrangement op maat afspreken, met karten, lasergamen in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena vol rook en autowrakken, klimmen in het grootste klimbos van Europa met drie routes op verschillende hoogten en circa 40 hindernissen en/of puzzelen en raadsels oplossen in een van de unieke escape rooms als de Trump Tower of de Dakar Challenge.

 

Geef een Coronel cadeaubon voor karting in Huizen

 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, vol spanning en sensatie? Geef een Coronel cadeaubon aan je vriend, vriendin, familielid, collega of clubgenoot. Er is een kartcadeaubon voor karten in Huizen die je eenvoudig online kunt bestellen. Of kies een van de andere giftcards voor een onvergetelijk dagje uit. Je scoort punten met een origineel verjaardagscadeau, relatiegeschenk, jubileumgift, huwelijkscadeau of kerstgeschenk. Geef de veelzijdige en leuke Coronel cadeaubon aan iemand als bedankje, of zomaar omdat hij of zij dat verdient. Je maakt hier jong tot oud blij mee!

 

Kies ook voor karten in Huizen en beleef de dag van je leven

 

Beleef een prachtige dag bij Coronel Kartracing en kies ook voor karting in Huizen. Bel of Whatsapp ons direct (035 – 526 60 53), e-mail (info@coronel.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of jouw reserveringsverzoek.

 

Nieuwsbrief