Email
Facebook
Bericht ons

NIEUW: Glow in the dark midgetgolf bij Coronel

Combineer sportieve strijd en spanning met een tour door verschillende werelden tijdens de nieuwste activiteit van Coronel: glow in the dark midgetgolf! Het is een afgeleide spelvorm van het reguliere midgetgolf, maar dan in een donkere omgeving die wordt opgelicht door een decor van fluorescerende blacklights. Ook de speelballen en clubs kleuren op in het blauwige licht. Als je zelf witte of fluorescerende kleding aandoet, word je ook onderdeel van het spel van licht en donker. Kom snel langs met je vrienden, familie, kennissen, collega’s of teamgenoten voor een onvergetelijk uitje glow in the dark midgetgolf bij Coronel Kartracing en Adventure in Huizen.

 

Stap tijdens avontuurlijk glow minigolf in vijf verschillende werelden

Glow in the dark midgetgolf is een unieke belevenis voor groot en klein. Het is een originele invulling voor een kinderfeestje en ook een leuke activiteit voor een teambuildingsdag, familie-uitje, vrijgezellenfeest of uitstapje met je voetbalteam. Je stapt tijdens de ronde van 18 holes in verschillende werelden. Je start in de jungle en staat oog in oog met tijgers, apen en krokodillen. Daarna speel je tussen de planeten en de sterren. Vervolgens probeer je een hole-in-one te slaan in de bevroren wereld van de ijstijd, Heb je de coole holes met pinguïns en ijsberen overwonnen? Duik dan in de onderwaterwereld van de oceaan, vol prachtig koraal en kleurrijke vissen. Je eindigt het avontuurlijke spel glow midgetgolf in de futuristische wereld van Avatar en andere blauwe wezens van de planeet Pandora.

 

Glow in the dark midgetgolf spelen vanaf 4 jaar

Glow in the dark midgetgolf is een visuele sensatie, waarbij het er uiteindelijk om draait wie met het minste aantal slagen de 18 holes afrondt. Elke hole is een spannende uitdaging, met in het oog springende obstakels. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom om te komen spelen. Als je kind een golfstick kan vasthouden en een balletje kan slaan, mag hij of zij onder begeleiding van een volwassene meedoen. Er kunnen per 10 minuten maximaal 12 personen glow in the dark midgetgolf spelen. Het is daarmee perfect als gezellige groepsactiviteit. Het spelplezier krijgt nog een extra boost, doordat je je tegenstanders kunt hinderen met de positionering van de bal. Elke geslagen bal die niet in de hole terechtkomt, blijft namelijk liggen op de plek waar deze stilvalt.

 

Ideaal als kinderfeestje of als uitje met familie, vrienden of kennissen

Ontdek de magische wereld van glow in the dark midgetgolf. Het is een evenement dat na reservering altijd doorgaat, want je bent niet afhankelijk van het weer. De 18-holesbaan is volledig overdekt. Zelfs als het regent, hagelt of sneeuwt, kun je minigolf spelen in blacklight verlichting. Ga de strijd met elkaar aan en probeer in zo min mogelijk slagen de midgetgolfbaan te doorlopen. Je kunt losse tickets kopen voor één of meer spellen. Vier je verjaardag met een prachtig kinderfeestje bij Coronel, met glow minigolf als leuke verrassing voor je vriendjes en vriendinnetjes. Of verpak glow in the dark midgetgolf in een leuk arrangement. Boek nu, zodat je zeker weet dat je op jouw favoriete dag en tijdstip terechtkunt.

 

Check de beschikbaarheid en reserveer voor glow in the dark midgetgolf

Je kunt online de beschikbaarheid van glow in the dark midgetgolf checken en vervolgens direct reserveren. Je dient minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn voor inschrijving en instructie. Vergeet niet de bevestigingsmail mee te nemen, als print of op je smartphone. Glow minigolf is natuurlijk fun om zelf te doen, maar het is ook leuk om deze activiteit aan iemand cadeau te doen als topbelevenis. Coronel heeft hiervoor een speciale cadeaubon beschikbaar. Neem contact op via e-mail (info@coronel.nl) of bel naar 035 – 526 50 53. Je kunt je vragen of opmerkingen ook kenbaar maken via het online contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief