Email
Facebook
Bericht ons

Glow midgetgolf in Noord-Holland

Minigolf in het donker met lichtgevende golfballetjes en golfclubs, op uitdagende en fantasierijke banen die door blacklight worden verlicht. Dat is glow midgetgolf (ook wel bekend als Glowgolf) in Noord-Holland, de nieuwste activiteit van Coronel Adventure. De spanning van het spel en het decor van fluorescerend licht en speciale effecten zorgt voor de ultieme beleving en hilarische situaties. Glow in the dark minigolf op de overdekte baan in Huizen is een superleuk uitje voor jong en oud. Reserveer direct een plek op de 18-holesbaan en kom gezellig langs met je gezin, vrienden en vriendinnen, collega’s of teamgenoten om een balletje te slaan in een feeërieke ambiance.

 

Glow in the dark minigolf: een streling voor je zintuigen

Minigolf kennen we natuurlijk allemaal. Glow midgetgolf in Noord-Holland is als ludieke variant een geweldige ervaring. Je speelt in een waanzinnige blacklight entourage en je bezoekt verschillende werelden. Je beweegt je tussen kleurrijke vissen en koralen door een prachtige onderwaterwereld, die plotseling verandert in een ijswereld met grote ijsberen. Je bent op de poolcirkel beland! Je stapt de jungle in, slingert met lianen door het oerwoud en staat oog in oog met leeuwen en beren. Kijk omhoog en je ziet de verlichte sterren en planeten. Glow midgetgolf in Noord-Holland is een streling voor je zintuigen.

 

Glow midgetgolf in Noord-Holland: maximaal 12 spelers per 10 minuten

Je kijkt bij glow midgetgolf in Noord-Holland je ogen uit en probeert tegelijkertijd om bij elk van de 18 uitdagende holes een hole-in-one te slaan. Dat is een hele opgave, temeer daar alle ballen van jouw groep op de baan blijven liggen. Je slaat om de beurt en kunt elkaar hinderen met de positionering van je bal. Dit maakt het spel extra leuk. Er kunnen per 10 minuten maximaal 12 spelers van start met glow in the dark minigolf. Of je nu alleen of samen speelt, of met een grote groep, er is voor iedereen plek op de blacklight indoor midgetgolfbaan. Wie heeft de minste slagen nodig op alle 18 holes en kroont zich tot winnaar?

 

Trek fluorescerende of witte kleding aan voor extra lichteffect

Zoek je een leuke en originele invulling voor een kinderfeestje of een dagje weg met het gezin? Glow midgetgolf in Noord-Holland is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ieder kind dat een golfclub kan vasthouden en er een balletje mee kan slaan, mag meedoen. Glow in the dark minigolf is net als glowgolf perfect voor een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje of uitstapje met je sportteam. Trek fluorescerende of witte kleding aan. Dit werkt sfeerverhogend, want dan word je onderdeel van de blacklight omgeving! Neem contact op om een plek te reserveren of geef deze belevenis aan iemand cadeau. Je kunt hiervoor een speciale Coronel cadeaubon online bestellen.

 

Blacklight midgetgolf met karten, klimmen, lasergamen of escape rooms

Coronel kan een arrangement op maat voor je samenstellen, als je glow midgetgolf in Noord-Holland wilt combineren met een van onze andere boeiende activiteiten. Wij hebben alles onder één dak. Je kunt tevens enkele heats karten in elektrische karts, klimmen in het grootste indoor klimbos van Europa, lasergamen in de 1.000 m2 grote Q-Zone Laser Game arena met meerdere verdiepingen of ontsnappen uit de Trump Tower of Dakar Challenge escape rooms. Wij zorgen daarnaast ook voor de hapjes en drankjes.

 

Plaats een reservering voor glow midgetgolf in Noord-Holland

Heb je altijd al eens in het donker minigolf willen spelen, in een decor van blacklight? Wacht niet langer en bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of een reserveringsverzoek voor glow midgetgolf in Noord-Holland bij Coronel.

Nieuwsbrief