Email
Facebook
Bericht ons

Een uitje bij Coronel is altijd feest!

Onvergetelijke groeps- en bedrijfsuitjes bij Coronel

Ben je op zoek naar een perfecte invulling voor een uitje met een groep vrienden, familie, een vrijgezellenuitje of jouw team? Coronel biedt uiteenlopende uitdagende (indoor)activiteiten voor een gezellig en doelmatig dagje uit. Karten in elektrische karts of lasergamen in verschillende spelvormen tot unieke escape rooms of klimmen in het grootste en meest uitdagende klimbos van Europa. Er zijn al programma’s te reserveren voor groepen vanaf 6 personen. De arrangementen vanaf 14 personen. Ga het avontuur aan en kies voor een teambuilding uitje bij Coronel, op net een halfuurtje rijden van Amsterdam.

Jouw uitje op maat

Coronel te Huizen is de perfecte bestemming om naar een andere wereld te ontsnappen. Een actief uitje met karten en/of lasergamen tot een race tegen te klok tijdens een escape room. Maar natuurlijk is een lunch, borrel of BBQ diner ook mogelijk. Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Vul hier het formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte

Samenwerken en overleggen over de juiste racestrategie

Karten is het vermaak bij uitstek voor mannen en vrouwen, van beginnende tot ervaren coureurs. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen tijdens dit sportieve groepsuitje. De door Tim en Tom Coronel ontworpen kartbaan spreekt tot de verbeelding, met snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over.

Kies met lasergamen de beste aanvalstechniek

In de 1.000 m2 grote indoor lasergame Arena gaan maximaal 20 strijders het gevecht met elkaar aan. Het gevechtsterrein bestaat uit meerdere verdiepingen. Je baant je een weg tussen autowrakken en restanten van een verlaten stad. Je zicht wordt belemmerd door rookeffecten. Welk team werkt het beste samen en heeft de beste aanvalstactiek?

Verleg je grenzen in het indoor klimbos

Een andere interessante en spannende invulling voor het uitje is het Coronel Adventure indoor klimbos, een van de grootste van Europa. Er zijn drie spectaculaire routes en bijna 40 hindernissen op verschillende hoogtes en met stijgende moeilijkheidsgraad, om de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen. Van zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen tot netten, touwladders en tokkelbanen.

Escape Room: samenwerken vereist

Een escape room is dé activiteit voor teambuilding. Je moet als groep samenwerken, goed communiceren, elkaar vertrouwen en met elkaar de juiste afspraken maken om op tijd uit de ruimte te ontsnappen. In korte tijd leer je veel van ieders rol in het team. Ook over de stressbestendigheid. Coronel heeft maar liefst drie uitdagende escape rooms, zodat ook grotere gezelschappen op een positieve en speelse manier aan teambuilding kunnen doen. De Trump Tower en de Dakar Challenge.

Informeer naar de mogelijkheden

Een gezellig uitje organiseren voor een groepje? Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden bij Coronel. Je kunt kiezen voor een losse activiteit, combinatie daarvan of een van onze arrangementen. Een all-inclusive pakket, incl. drank afkoop en eten behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk onze arrangementen

Hieronder zie je onze meest gekozen arrangementen.

Bekijk alle arrangementen hier

Contact

Heb je nog vragen, wil je een bedrijfsuitje op maat maken of een vrijblijvend offerte aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier bedrijfsuitjes

  • DD slash MM slash YYYY
  • :

Nieuwsbrief