Email
Facebook
Bericht ons

Glow midgetgolf Amsterdam

Maak minigolf tot een unieke belevenis en kom glow midgetgolf nabij Amsterdam spelen. Coronel Adventure heeft in Huizen een overdekte midgetgolfbaan die verlicht is met fluorescerende blacklights. Je waant je tijdens de speelronde over 18 holes in een droomwereld. Je staat oog in oog met wilde dieren, je ontmoet Avatar en andere blauwe wezens en je begeeft je tussen vissen en koraal in de oceaan. Ontdek de magische wereld van glow in the dark midgetgolf en reserveer een plek op de baan met je vrienden, vriendinnen, familie, collega’s of clubgenoten. Coronel stelt graag een arrangement voor je samen, waarbij je glow midgetgolf in Amsterdam kunt combineren met karten, lasergamen, klimmen en escape rooms.

 

Glow in the dark minigolf: de nieuwe rage

Glow midgetgolf in Amsterdam is de nieuwe rage op activiteitengebied. Deze spannende, glow in the dark variant van minigolf speelt zich af in het donker, waarbij de banen, de sticks, de ballen en het fantasierijke decor oplichten door blacklights. Het is net als glowgolf een zeer verrassend uitje voor een familiedag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of een onvergetelijk uitstapje met je vrienden, collega’s op het bedrijf of zakenrelaties. Hoe cool is het om in het donker te midgetgolfen, in een oplichtend decor dat afwisselend het oerwoud, de sterren en planeten, de ijswereld en de onderwaterwereld uitbeeldt?

 

Volg een betoverend traject bij glow midgetgolf nabij Amsterdam

Bij glow midgetgolf nabij Amsterdam volg je een betoverend traject langs 18 holes, waarbij het elke keer een uitdaging is om in het feeërieke decor met blacklights een hole-in-one te slaan. Elke hole heeft weer zijn eigen hindernissen. Er zijn per 10 minuten maximaal 12 plekken beschikbaar. Je kunt dus met een grote groep glow in the dark minigolf spelen. Je slaat om beurten een bal op dezelfde hole. De bal blijft – als deze niet in de hole belandt – liggen op de plek waar deze tot stilstand komt. Je kunt zodoende je tegenstanders hinderen bij hun slagen. Dit maakt glow midgetgolf nabij Amsterdam extra leuk!

 

Draag witte of fluorescerende kleding ter verhoging van de feestvreugde

Glow midgetgolf Amsterdam is fun voor iedereen die van avontuur houdt, van jong tot oud. Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar, maar als je een club kunt vasthouden mag je onder begeleiding van een volwassene meedoen! Het dragen van witte of fluorescerende kleding verhoogt de feestvreugde op de blacklight baan. Regent het buiten of waait er een koude wind? Geen probleem, glow in the dark minigolf kun je elke dag van het jaar spelen op de indoor midgetgolfbaan vlakbij Amsterdam.

 

Coronel cadeaubon voor minigolf met blacklight verlichting

Glow midgetgolf Amsterdam kun je alleen spelen of met anderen. Het is altijd dikke pret op de baan. Zoek je een origineel verjaardagscadeau? Geef een Coronel cadeaubon voor een rondje glow in the dark minigolf. De bon is eenvoudig online te bestellen. Het is ook een unieke gift als relatiegeschenk, bedankje of als onderscheidend cadeau bij een jubileum, afscheid of huwelijk.

 

Proef de sensatie van glow midgetgolf in Amsterdam

Ben je niet bang in het donker en wil je de sensatie van glow midgetgolf in Amsterdam ervaren? Neem contact op met Coronel voor een reservering en kom langs bij onze overdekte minigolfbaan met blacklight verlichting. Of bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor meer informatie over glow in the dark midgetgolf in Amsterdam of een van onze andere activiteiten. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Nieuwsbrief