Email
Facebook
Bericht ons

Escape room in Huizen

Vind je het leuk om je vrijwillig te laten opsluiten en aan de hand van puzzels en raadsels een uitweg te vinden? Kom met je vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s of teamgenoten naar de Escape Room in Huizen van Coronel. Je ontdekt de meest unieke escape rooms van Nederland, in de vorm van de Trump Tower en de Dakar Challenge. Je hebt nadat de deur achter je in het slot is gevallen 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Volg de cryptische aanwijzingen die je stap voor stap naar de finale sleutel leiden om de deur van binnenuit te openen. De escape room in Huizen is perfect voor groepen, een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje. Ga de uitdaging aan, neem contact op voor een reservering en ervaar de spanning of je binnen de gestelde tijd weet te ontvluchten.

Ontdek het ware Amerikaanse verkiezingsverhaal in de Trump Tower

De echte Trump Tower is een wolkenkrabber in de wijk Manhattan in New York, vernoemd naar de eigenaar en Amerikaanse president Donald Trump. De verkiezingsstrijd van Trump met Hilary Clinton was even verassend als tumultueus. In de Trump Tower escape room in Huizen kom je achter het ware verhaal van de Amerikaanse verkiezingen. Maar dan moet je wel goed opletten, logisch nadenken en nauw samenwerken met je teamgenoten in de afgesloten ruimte. Voel de adrenaline, maar houd je hoofd koel om binnen het uur jezelf en de anderen te bevrijden. De minimumleeftijd voor de Trump Tower escape room is 16 jaar. De ontsnappingskamer is geschikt voor 2 tot 8 personen.

Race tegen de klok in de Dakar Challenge escape rooms

De broers Tim en Tom Coronel hebben vele malen deelgenomen aan de uitdagende en zware Dakar Rally. Beleef het gevoel van deze woestijnrace en trotseer zand en stof tijdens de avontuurlijke Dakar Challenge escape room. Er zijn twee identieke Dakar escape rooms, zodat je met twee teams tegen elkaar kunt strijden. Het wordt een race tegen de klok welke groep het voertuig van Coronel weet te fixen en als eerste weet te ontsnappen. Kom jij met je teamgenoten als eerste uit het bivak? De Dakar Challenge escape room is eveneens geschikt voor personen vanaf 16 jaar. De escape room in Huizen biedt ruimte voor 2 tot 6 personen. Je kunt dus met maximaal 12 man (of vrouw) tegelijk dit spel spelen.

Escape room in Huizen populair en uitdagend

Escape rooms zijn ongekend populair. De populariteit wordt nog versterkt door het goed bekeken tv-programma op NPO3 The Big Escape. De eerste escape room in Nederland opende in 2013 zijn deuren. Er zijn inmiddels al zeker 500 ontsnappingskamers en er komen er nog steeds bij. De escape room in Huizen behoort tot de toppers op dit terrein. De real-life spellen Trump Tower en Dakar Challenge vormen een grote uitdaging. Dit maakt de vreugde des te groter als het lukt om de code te breken. Volg de tips, hints en aanduidingen op en probeer de verbanden te zien. Hoe beter je hierin slaagt, des te meer vooruitgang je boekt en des te dichter je bij de uiteindelijke uitbraak komt. Ga jij geen uitdaging uit de weg? Reserveer vandaag nog een van onze escape rooms in Huizen.

Kies voor een arrangement met escape room

Je kunt bij Coronel Kartracing en Adventure een aantrekkelijk arrangement vastleggen, waarbij de escape room in Huizen wordt gecombineerd met een hapje en een drankje. Maak je uitje compleet met de escape room + Kipsaté menu. Je hebt 60 minuten de tijd om de bom onschadelijk te maken, waarna een Kipsaté, frietjes, salade en een consumptie in de Hollandse bar voor je klaarstaat. Je kunt alle dagen van de week terecht, waarbij je van maandag tot en met donderdag extra voordelig uit bent. Het is ook mogelijk om een arrangement escape room + borrel & bites te reserveren, waarbij alle groepsleden 2 consumpties in de Hollandse bar en bittergarnituur krijgen.

Een escape room cadeaubon als originele gift

Weet je wat ook leuk is? Een Coronel escape room cadeaubon aan iemand geven. Bijvoorbeeld ter ere van een verjaardag, jubileum, afscheid of huwelijk. Of benut de cadeaubon als originele gift om iemand te bedanken of zomaar te verrassen. Tim en Tom Coronel stellen graag een bon op maat samen. Informeer telefonisch of per e-mail naar de mogelijkheden. De escape room cadeaubon wordt per post verzonden. De ontvanger dient vooraf te reserveren, zodat hij of zij op de gewenste dag en tijdstip de escape room in Huizen kan bezoeken. Wil je er een complete dag van maken? Combineer de escape room dan met enkele heats karten op dé indoor kartbaan van Nederland, een spel lasergamen in de 1.000 m2 grote Q-Zone indoor Lasergame Arena of klimmen in het Coronel Adventure indoor klimpark, het grootste overdekte klimbos van Europa.

Beleef de kick van de escape room in Huizen

Ontvlucht het dagelijkse leven en beleef de kick van de escape room in Huizen. Je kweekt verbondenheid met de groep bij het oplossen van de raadsels en puzzels en je voelt het geluk als je binnen het uur weet te ontsnappen. Bel direct of er nog plaats is in een van onze escape rooms. Je kunt ook meteen online reserveren voor de Trump Tower of Dakar Challenge. Print de bevestigingsmail uit of bewaar deze op je smartphone. Je dient minimaal 20 minuten voor de afgesproken starttijd aanwezig te zijn. Stuur een e-mail of verzend het ingevulde online contactformulier voor meer informatie. Wij reageren snel.

Nieuwsbrief