Email
Facebook
Bericht ons

De Nieuwste Escape Room van Nederland

Ontsnap bij Coronel uit de nieuwste Escape Room van Nederland

Escape rooms in Nederland zijn bijzonder populair. Het is een uitdagende en gezellige activiteit voor een familie- of teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje. Coronel Kartracing en Adventure beschikt met de Trump Tower en de Dakar Challenge over de meest unieke en spectaculaire escape rooms van Nederland. De in totaal drie Escape Rooms zijn geschikt voor 2 tot 8 personen per kamer. Deze avontuurlijke activiteit kan zowel door duo’s als grotere groepen worden gedaan. Durf jij het aan en lukt het jouw team om binnen 60 minuten uit de escape room te ontsnappen? Ervaar het zelf en reserveer nu de nieuwste Escape Rooms van Nederland bij Coronel.

Ga de uitdaging van de Trump Tower of Dakar Challenge aan

Om te kunnen ontsnappen uit de bijzondere escape rooms van Coronel heb je al je zintuigen nodig. Je moet goed om je heen kijken naar verborgen aanwijzingen, goed luisteren naar de informatie en de geluiden en goed aanvoelen waar zich de sleutels tot de oplossingen bevinden. Bovenal moet je goed samenwerken, wat deze nieuwste escape room van Nederland ook zeer geschikt maakt voor teambuilding. Je moet als groep samenwerken, goed communiceren, elkaar vertrouwen en met elkaar de juiste afspraken maken om binnen het uur uit de Trump Tower of de Dakar Challenge te ontsnappen. Hoe goed kunnen jij en je teamgenoten onderzoeken, logisch nadenken, overleggen en besluiten nemen? In de nieuwste escape room van Nederland wordt iedereen getest op zijn of haar stressbestendigheid.

Voel de adrenaline in de nieuwste escape room van Nederland

Trump Tower is de nieuwste escape room van Nederland. Kom achter het ware verhaal van de meest recente Amerikaanse verkiezingen. Wat was de rol van Rusland? Waren er hackers actief? Ontrafel het geheim van de Trump Tower. Je hebt – nadat de deur achter je op slot is gegaan – met je teamgenoten 60 minuten de tijd om het mysterie te ontrafelen en de finale deur te openen. Voel de adrenaline, houdt de spanning onder controle en beproef je geluk in de Trump Tower die geschikt is voor personen vanaf 16 jaar. In de kamer kunnen 2 tot 8 personen het spel spelen. De Dakar Challenge staat gelijk aan zand, stof en avontuur. Deze unieke Escape Room kan met twee teams (van 2 tot 8 personen) tegelijk worden gespeeld, in aparte, identieke kamers. Het is zowel een race tegen de klok als een krachtmeting tegen een ander team. Welk team komt als eerste uit het bivak? Ook bij deze nieuwste escape room van Nederland is de minimumleeftijd 16 jaar.

Nieuwste escape room van Nederland in RTL Boulevard

Escape rooms zijn een ware hype. In mei 2013 opende de eerste escape room in Nederland, inmiddels zijn er al meer dan 500 ontsnappingskamers in ons land. Je vindt ze vandaag de dag in vrijwel elke grote stad in Nederland. De gebroeders Tim en Tom Coronel openden recentelijk de nieuwste escape rooms van Nederland in Huizen, op ongeveer een halfuurtje rijden van Amsterdam. De Trump Tower en Dakar Challenge zijn de meest unieke escape rooms van Nederland. Het real-life spel in de Trump Tower was onlangs te bewonderen in het tv-programma RTL Boulevard, waarbij de ontsnappingskamer werd getest door reporter Frank Dane. Maak je uitje in de nieuwste escape room van Nederland compleet met een Kipsaté menu of een borrel met hapjes na afloop.

Reserveer tijdig een van de ontsnappingskamers bij Coronel

Los met elkaar alle puzzels en raadsels op in de nieuwste Escape Room van Nederland. Hoe meer opdrachten je tot een goed einde brengt, hoe verder je komt in het spel. Wacht niet te lang en reserveer direct één of meer van de drie escape rooms bij Coronel Kartracing en Adventure. Van maandag tot en met donderdag profiteer je van een extra voordelig groepstarief, maar je bent natuurlijk ook in het weekend van harte welkom. Je wordt meegesleurd in een adembenemend avontuur met onbekende afloop. Je kunt losse tickets kopen of een arrangement afnemen. Heeft jouw team de sleutel tot succes in handen? Bel (035 – 526 50 530) of e-mail tijdig voor een plek in een van de kamers. Of bekijk de beschikbaarheid en maak gebruik van het online contactformulier. Neem de bevestigingsmail mee op je smartphone of print deze uit. Je dient minimaal 20 minuten voor de starttijd van de escape room met je gezelschap aanwezig te zijn.

Trump Tower

  • Vanaf 2 tot maximaal 8 personen
  • 60 minuten Escape Room
  • Vanaf 16 jaar

Arrangementen

  • Perfect familie uitje
  • Geschikt van 4-99 jaar
  • Ga de strijd met elkaar aan!Reserveringsaanvraag

Reserveren? Vul dit formulier in.

[contact-form-7 id="93" title="Reservering"]

Nieuwsbrief