Email
Facebook
Bericht ons

Karten in Noord-Holland

Karten in Noord-Holland

 

Wil jij de snelste coureur zijn op de kartbaan en op hoge snelheid door de bochten scheuren? Voor karten in Noord-Holland moet je bij Coronel Kartracing zijn. Karten staat gelijk aan een gezellig uitje met vrienden, vriendinnen, familie of teamgenoten. Of ga karten op de supersnelle en veilige baan in Huizen met collega’s tijdens een teambuildingsdag. Ervaar de spanning van een Formule I-race in het klein en beleef groot plezier tijdens een dagje karten in Noord-Holland bij Coronel. Eén ding is zeker: karten is fun!

 

Uitdagende, spectaculaire en veilige indoor kartbaan

 

De kartbaan van Coronel Kartracing is uitdagend en leuk voor iedereen, voor mannen en vrouwen én voor beginnende en gevorderde coureurs. De gebroeders Tim en Tom Coronel hebben zich bij het ontwerp van de 425 meter lange indoor kartbaan laten inspireren door hun ervaringen op nationale en internationale racebanen. Dit heeft geleid tot een spectaculaire kartbaan met langzame en snelle bochten, een tunnel, een fly-over en een pitstraat. Karten in Noord-Holland was nog nooit zo leuk! Alvast een handige tip: offer de eerste bocht op, om bij de tweede bocht op de ideale lijn uit te komen en je op volle snelheid over de brug gaat. Zo boek je de meeste tijdwinst en heb je de grootste kans als eerste de finishvlag te zien.

 

Karten in Noord-Holland met elektrische karts

 

Karten in Noord-Holland bij Coronel Kartracing beleef je in elektrische karts. Dit is milieuvriendelijk en je hebt als rijder of publiek geen last van vieze uitlaatgassen. Bovenal zijn elektrische karts technisch beter dan benzinekarts en leveren ze betere prestaties. Zo trekt de elektrische kart veel sneller op. Dankzij de supersnelle acceleratie heeft de kart meteen vol vermogen. Dit biedt een compleet nieuwe race-ervaring. Maak het je tegenstanders lastig door op het juiste moment op te trekken en de ideale lijn te rijden. Rijsensatie en veiligheid gaan hand in hand. Instructeurs van Coronel Kartracing kunnen de elektrische karts op afstand beïnvloeden. Bijvoorbeeld door het vermogen terug te draaien, zodat kinderen niet te snel kunnen rijden.

 

Geniet van de voordelen van elektrisch karten in Noord-Holland:

 

  • Razendsnelle acceleratie en direct vol vermogen
  • Milieuvriendelijk, geen uitlaatgassen en geen stinkende benzinelucht
  • Geluidsarm, zodat je het piepen van de banden kunt horen en met elkaar kunt praten
  • Het gewicht van de karter is niet doorslaggevend voor het zetten van de snelste rondetijd
  • Je hoeft geen overall te dragen en je ruikt na afloop niet naar benzine

 

Karten in Noord-Holland op een speciale asfaltbaan

 

Coronel Kartracing laat je racen op een hypermoderne kartbaan met een speciale asfaltvloer. De elektrische karts hebben hier een uitstekende grip op. Zelfs bij hoge snelheden op de rechte stukken en in de scherpe bochten houd je goed contact met het wegdek. Je hebt een optimale balans tussen snelheid en grip. Het lijkt net of je over stuurbekrachtiging beschikt en je kunt met het gas erop het circuit ronden. Ervaar het zelf tijdens één of meer heats karten in Noord-Holland. Een heat duurt 10 minuten. Je hebt dus 10 minuten tijd om de snelste rondetijd neer te zetten en je tegenstander in te halen of achter je te laten. Je kart in een vrolijke ambiance, met muziek uit de boxen en kleurige led-verlichting.

 

Losse karttickets, arrangement of kinderfeestje

Je kunt karten in Noord-Holland bij Coronel Kartracing vanaf 12 jaar, met een minimale lengte van 1,58 meter. Er geldt een uitzondering voor kinderfeestjes en kinderkarten in de schoolvakanties. Dan is de minimumleeftijd 8 jaar en minimumlengte 1,30 meter. Je kunt losse tickets bestellen, een arrangement boeken in combinatie met lasergamen, klimmen of escape rooms, of een kinderfeestje houden waarbij je zoon of dochter racet tegen zijn vrienden en vriendinnetjes. Beleef het ware racegevoel en reserveer zoveel heats als je wilt. Op maandag en dinsdag is het karten extra voordelig! Je krijgt een kaashelm en stoer racejack gratis in bruikleen. Een memberpas en balaclava (beschermende bivakmuts) kunnen bij dit sportieve uitje tegen een geringe vergoeding eenmalig worden aangeschaft.

 

Karten in Noord-Holland combineren met lasergamen, klimmen of escape room

 

De arrangementen zijn mogelijk vanaf 6 personen. Combineer karten in Noord-Holland met de andere uitdagende en leuke activiteiten van Coronel Kartracing. Wat te denken van lasergamen in de 1.000 m2 grote, duistere Lasergame Arena, waarbij je je een weg baant tussen autowrakken en andere obstakels? Of geniet van het Coronel Adventure indoor klimbos, het grootste en meest opwindende klimbos van Europa met spectaculaire routes en circa 40 hindernissen. Beide activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt je inzicht voor puzzels en raadsels testen in de drie unieke escape rooms. Communiceren en samenwerken met je teamgenoten zijn vereisten om te ontsnappen!

 

Beleef een onvergetelijke Kids Kart Party

 

De kinderfeestjes (vanaf 6 personen) bij Coronel zijn onvergetelijk. Tijdens de Kids Kart Party rijd je ter ere van je verjaardag spannende racerondjes tegen je vriendjes en vriendinnetjes. Na ontvangt in het kartcentrum mag je met je groep 3 x 8 minuten karten en strijden om de winst. Voor de winnaar van het karten in Noord-Holland ligt er een medaille te wachten. Iedereen krijgt een aandenken en de uitslag van zijn rondetijden. De veiligheid is gewaarborgd met karts die voorzien zijn van een veiligheidsgordel en een verstelbare stoel. Alle kinderen krijgen een helm op en racejack aan. Er is onbeperkt limonade voor alle dorstige kinderen en optioneel kan een kindermenu worden genuttigd in het kartcafé, met uitzicht op de kartbaan. De Kids Kart Party is bestemd voor kinderen vanaf 8 jaar die groter zijn dan 1,39 meter.

 

Coronel cadeaubon voor dagje karten in Noord-Holland

 

Wat is er nu leuker dan een Coronel cadeaubon aan iemand te geven? Het is een origineel cadeau voor jong en oud. Je kunt een cadeaubon voor een dagje karten in Noord-Holland schenken, voor een escape room of voor het klimbos. Er is een speciale cadeaubon voor Papa of Mama & Kids karten. De Coronel cadeaubon is ideaal als verjaardagscadeau, relatiegeschenk, jubileumgift of afscheidscadeau, maar ook als kerst(pakket)cadeau, huwelijksgeschenk, als bedankje of zomaar omdat je dit leuk vindt. Bestel een kartcadeaubon of andere giftcard online, via e-mail of telefonisch. De cadeaubon wordt toegestuurd. Vergeet vervolgens niet je kartuitje telefonisch te reserveren.

 

Meer informatie en advies over karten in Noord-Holland

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van karten in Noord-Holland of andere spectaculaire activiteiten bij Coronel Kartracing? Neem contact op en stel je vragen of reserveer direct je sportieve uitje. Bel (035 – 526 60 53), e-mail (info@coronel.nl) of gebruik hiervoor het contactformulier.

 

 

 

Nieuwsbrief