Email
Facebook
Bericht ons

Klimpark

Klimpark

 

Begint het gelijk te kriebelen als je denkt aan een klimpark? Vat de koe bij de horens en kom met je familie, vrienden, collega’s of teamgenoten naar Coronel Adventure in Huizen, het grootste en beste indoor klimbos van Europa. Je slingert als een ware Tarzan aan lianen en tokkelbanen, klautert over swingende balken en touwladders en wiebelt over zigzagbruggen en hangbruggen. Je bent actief bezig, je beleeft spannende avonturen en je hebt samen volop plezier. Ben je minimaal 8 jaar oud en 1,30 meter lang? Dan ben je van harte welkom in het Coronel Adventure klimpark. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een reservering voor losse tickets, een aantrekkelijk arrangement of een prachtige invulling van een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of teambuildingdag.

 

Uitdagend klimparcours voor beginners en gevorderden

 

Het Coronel Adventure indoor klimpark is big fun voor jong en oud. Je gaat heerlijk de hoogte in op een uitdagend parcours, dat past bij jouw klimkwaliteiten en durf. Het indoor klimbos heeft drie parcoursen die in moeilijkheidsgraad variëren, met in totaal 40 spectaculaire hindernissen. Je verlegt je grenzen en klimt als een echte waalhals naar het hoogste punt op 10 meter hoogte. Het maakt niet uit of buiten de zon schijnt of dat het regent, je kunt altijd terecht in het overdekte klimbos in de buurt van Amsterdam en Utrecht.

 

Keuze uit blauw, rood of zwart parcours, met in totaal 40 hindernissen

 

Er is een route op maat voor iedere klimmer. Voor de jongsten en onervaren volwassenen is er het blauwe parcours, waarbij je onderweg zigzagbruggen, vlooiensprongen, swingende balken en een apenbrug tegenkomt. Heb je deze route afgelegd en onder de knie? Dan wacht het rode parcours, dat meer lef vraagt en grote uitdagingen biedt. Je klimt, klautert, springt en beweegt je voort over een touwbrug, kruizenladder en papegaaienbalken en maakt de wazzah sprong. Als je alle hindernissen van het klimpark met goed gevolg hebt afgelegd, vlieg je met de zipline over het horecagedeelte naar de andere kant van de ruimte. De echte waaghalzen krijgen een adrenalinestoot van het zwarte parcours, dat onder meer een klimwand en liaansprong naar zwevende netten als uitdagingen heeft. Lees onze reviews en bekijk onze foto’s om alvast in de stemming te komen.

 

Veiligheid gegarandeerd in grootste klimpark van Europa

 

In het Coronel Adventure indoor klimpark draait het om behendigheid, balans, evenwicht en enige moed. Je hoeft niet bang te zijn. Het klimmen is volledig veilig en plezier voor iedereen en voor elk niveau! Je krijgt duidelijke instructies, er gelden vastomlijnde procedures, de hindernissen zijn gecertificeerd en je draagt een hoogwaardige klimuitrusting, met een Smart Belay zekering. Je krijgt een klimgordel om je middel en je linker- en rechterbeen gaan elk door een stevige lus, die je hierna aantrekt tot die comfortabel zit. De Smart Belay wordt bevestigd aan de klimgordel. Je bent bij het smart lock systeem altijd met één karabijnhaak aan de safety line gezekerd, zodat je op hoogte nooit helemaal los kan komen te staan.

 

Reserveer jouw klimuitje of geef iemand een originele klimcadeaubon

 

Je start na de korte en heldere instructies van een gekwalificeerde en ervaren instructeur van Coronel Adventure met een oefenparcours, waar je je klimkwaliteiten kunt tonen. Op het moment dat je de basisvaardigheden van het klimmen onder de knie hebt, mag je los in het klimpark. Als je goed hebt opgelet en kijkt hoe anderen het doen, zal je zien dat je steeds gemakkelijker en sneller meester over de verschillende hindernissen wordt. Krijg je er al zin in? Reserveer online jouw klimuitje. Of maak een ander blij met een Coronel klimcadeaubon voor anderhalf uur klimmen. Je krijgt deze bon na bestelling per post toegestuurd. Vergeet vervolgens niet vooraf te reserveren, zodat je op de gewenste dag en tijdstip terechtkunt in het indoor klimbos.

 

Losse tickets of een arrangement op maat

 

Wil je het indoor klimpark eens uitproberen? Bestel losse tickets voor anderhalf uur klimmen, inclusief een korte instructie. Het Adventure bos is van woensdag tot en met zondag open. Kijk even naar de openingstijden, plan je klimbelevenis in en verleg je grenzen over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. De specifieke openingstijden gelden niet voor arrangementen vanaf 6 personen. Deze kunnen naar wens worden ingeboekt. Coronel biedt vele mogelijkheden om het klimbos te combineren met een van de andere activiteiten in het grote, overdekte speelpark. Denk aan karten in supersonische elektrische karts, op de door de racebroers Tim en Tom Coronel ontworpen indoor kartbaan. Lasergamen in de 1.000 m2 grote Lasergame Arena van meerdere verdiepingen. Of een verblijf met ontsnapping uit een van de meest unieke escape rooms van Nederland, specifiek de Trump Tower en de Dakar Challenge.

 

Kinderfeestje vanaf 6 kinderen van minimaal 8 jaar oud

 

Wat is er leuker dan een kinderfeestje in te vullen met een bezoek aan het avontuurlijke klimpark in Huizen? De Adventure Party is populair en te boeken vanaf 6 kinderen van minimaal 8 jaar oud. Na ontvangst en instructies gaan de kinderen anderhalf uur klimmen. Er is onbeperkt limonade en een kidsmenu aan een eigen feesttafel inbegrepen. Het arrangement is uit te breiden met een ijsje voor ieder kind of speciaal te maken met een Adventure Hotdog feest. De keuze is reuze. Je kunt ook gaan voor een Survival Kids Party voor minimaal 10 kinderen, of een van de vele andere leuke invullingen. Vraag ernaar bij Coronel, dat je een uitje op maat voorschotelt.

 

Beleef een onvergetelijke dag in hét klimbos van Nederland

 

Zie je jezelf en je vrienden, familieleden, collega’s of clubgenoten al fanatiek en met vrolijke zin klimmen in het Coronel Adventure indoor klimpark? Wacht niet langer en ga de uitdaging aan! Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen of verzoekjes. Je kunt natuurlijk ook direct een reservering plaatsen. Bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl), WhatsApp (06 – 24 76 62 48) of verzend het ingevulde contactformulier voor een onvergetelijke dag in hét klimpark van Nederland.

 

 

 

 

Nieuwsbrief