Email
Facebook
Bericht ons

Glow midgetgolf bij Coronel

Iedereen heeft vast wel eens het oer-Hollandse spel midgetgolf gespeeld. Er is nu een nieuwe, spectaculaire variant, die dit spel naar een nieuwe dimensie tilt genaamd: Glow midgetgolf bij Coronel Kartracing en Adventure. Je speelt de 18 holes in een blacklight omgeving, waarbij de banen met obstakels, ballen en clubs prachtig oplichten. Je waant je in een adembenemende fantasiewereld, terwijl je solo of met je vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s of teamgenoten probeert om met zo min mogelijk slagen het balletje in de holes te krijgen. Heb je zin in deze originele en onvergetelijke beleving? Neem vandaag nog contact op met Coronel en plaats een reservering voor glow in the dark midgetgolf.

 

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf

Glow midgetgolf bij Coronel is er voor jong en oud. De minimumleeftijd om te spelen is 4 jaar, maar iedereen die een stick kan vasthouden mag meedoen. De jongsten onder begeleiding van een volwassene. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de spannende wereld onder water, de betoverende ijswereld op de Noordzee en de fantasiewereld van Avatar en de drie meter hoge blauwe wezens op de planeet Pandora. Ook de magische sterren- en planetenwereld en het avontuurlijke oerwoud met wilde dieren komen voorbij. Je waant je bij glow midgetgolf bij Coronel in een andere wereld!

 

Glow midgetgolf bij Coronel in een comfortabele, overdekte omgeving

Glow midgetgolf bij Coronel is een superleuke activiteit voor het hele gezin, voor een bedrijfsuitje, een uitstapje met vrienden of vriendinnen, een teamuitje of een vrijgezellenfeest. Het minigolf met blacklight verlichting is overdekt en kan het hele jaar worden gespeeld. In de koude herfst- en wintermaanden is het comfortabel warm  en in de warme lente- en zomermaanden is het aangenaam koel. De midgetgolfbaan staat vol met prachtige, fluorescerende decorstukken. De vele hindernissen dagen je uit om een hole-in-one te slaan en om met zo min mogelijk slagen het rondje van 18 holes te volbrengen.

 

Unieke beleving voor maximaal 12 personen per 10 minuten

Glow midgetgolf bij Coronel kan om de 10 minuten worden gespeeld. Je mag solo de baan op, of met maximaal 12 personen. Je strijdt met een gezellige groep om de winst. Je slaat om beurten een bal die – nadat deze stil valt – op de baan blijft liggen. Dat je hiermee je tegenstanders kunt hinderen, is een extra grappige bijkomstigheid die voor veel hilariteit zorgt. Een leuke tip: trek tijdens het glow midgetgolf bij Coronel kleding aan met fluorescerende of witte accenten. Dit maakt de beleving op de baan nog vrolijker en sfeervoller.

 

Combineer glow minigolf met een andere spannende activiteit

Een uitje glow midgetgolf bij Coronel wordt nóg leuker als je dit combineert met een van de andere populaire activiteiten in het indoor avonturenpark in Huizen. Coronel verzorgt een arrangement op maat met de mogelijkheid om glow in the dark minigolf te koppelen aan enkele heats karten in razendsnelle elektrische karts op de uitdagende indoor kartbaan. Of een combinatie met lasergamen in de 1.000 m2 grote Q-Zone Lasergame Arena, klimmen in het grootste indoor klimbos van Europa of een poging tot ontsnappen uit de unieke Trump Tower of Dakar Challenge escape rooms.

 

Beleef de bijzondere sfeer van glow midgetgolf bij Coronel

Glow midgetgolf bij Coronel speel je net als glowgolf in een schitterend decor van donkerte en blacklight verlichting, met speciale effecten. De sfeer is fantastisch. Beleef het zelf en bel (035 – 526 50 53), e-mail (info@coronel.nl) of gebruik het contactformulier voor je vragen of reserveringsverzoek. Je kunt ook een bekende gelukkig maken met een speciale cadeaubon voor glow midgetgolf bij Coronel.

Nieuwsbrief