Email
Facebook
Bericht ons

Lasergamen Huizen

Ben je gek op lasergamen en wil je graag eens een hightech lasergun in je handen hebben, om je in een hevige en sportieve strijd tot de beste warrior te kronen? Kom lasergamen in Huizen, waar je in een desolate stad vol met rookwolken, echte autowrakken en andere obstakels terechtkomt in een battle met maximaal 20 strijders. Je beleeft op het grote en duistere speelveld en met de allernieuwste wapens de ultieme lasergame-ervaring. Ervaar het zelf en boek een plek voor jezelf en je vrienden, familie, collega’s of clubgenoten in de 1.000 m2 grote Q-Zone indoor Lasergame Arena met meerdere verdiepingen. Of neem contact op voor je vragen of advies over een arrangement, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje met lasergamen.

Gevechtspak met spelinformatie en wapen met laserstraal

Lasergamen in Huizen kun je in verschillende spelvormen doen, waarbij je je eigen team samenstelt. Je loopt, sluipt en kruipt door een gehavende stad, met als inzet om binnen 20 minuten (inclusief korte instructie) zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen en zoveel mogelijk punten te halen. Je hebt door de rookwolken matig zicht, zodat je constant op je hoede moet zijn. Overal kan gevaar opduiken en kan iemand je in het vizier hebben.

Je krijgt vooraf een innovatief gevechtspak en wapen aangereikt. Op het pak bevinden zich speakers, waardoor spelinformatie tot je komt. De spelinformatie is ook op een display zichtbaar. De uitrusting bevat een zeshoekig gedeelte met sensor. Als je op dat vlak wordt geraakt, verlies je punten. De hightech lasergun heeft aan de voorkant een sensor deel, waar je door je tegenstander geraakt kan worden. Dit moet je zien te voorkomen door zelf als eerste met een gerichte laserstraal je opponent te elimineren. Je hebt bij het lasergamen in Huizen de grootste kans op een voltreffer als je het wapen met twee handen vastpakt, goed in het vizier kijkt en dan de gele button indrukt om gericht te schieten.

Lasergamen in Huizen: losse tickets reserveren of een leuk bedrijfsuitje

Je kunt losse tickets reserveren voor lasergamen in Huizen. Het computersysteem van Coronel Adventure houdt elk schot bij en registreert daarbij welke van jouw schoten tot een voltreffer hebben geleid. Je krijgt evenals je teamgenoten en je tegenstanders na afloop van het spel een gespecifieerde uitdraai met de schietresultaten. Je ziet op wie je het meest hebt geschoten, wat je schotpercentage is én wie het tijdens het lasergamen op jou gemunt had.

Lasergamen in Huizen is bij uitstek geschikt als leuk en origineel bedrijfsuitje voor minimaal 14 personen. De groep wordt ontvangen in het gezellige Q-café van Coronel. Een Marshall verzorgt een duidelijke, korte briefing, waarna alle warriors een pak en wapen krijgen overhandigd. Met je supersonische lasergun in je hand, daal je af in de donkere kelders richting het strijdveld. Je beweegt je behoedzaam tussen de rokende autowrakken en restanten van de verlaten stad. Je kunt individueel een hinderlaag aanleggen of ten aanval trekken of tactisch samenwerken met je teamgenoten om de vijand te verslaan. Je speelt twee spellen lasergamen, zodat je je tegenstanders tweemaal kunt kloppen óf revanche kunt nemen voor een smadelijke nederlaag. De groep begeeft zich na afloop naar het Q-café, om een drankje te drinken en van het klaarstaande buffet (inclusief kipsaté, friet en salade) te genieten. Je krijgt hier de uitslagen uitgereikt. Boek nu jouw lasergame-uitje!

Laser Party als perfecte invulling voor een kinderfeestje

Zoek je een geweldige invulling voor een spannend kinderfeestje? Kom voor een spel lasergamen in Huizen met minimaal 6 kinderen naar Coronel Adventure. Alle kinderen krijgen na ontvangst en korte instructie een pak en een hightech lasergun om de strijd aan te gaan. Er is onbeperkt limonade, een zakje popcorn en een ijsje of chips  voor iedereen. De Laser Party met 1 of 2 spellen lasergamen is bestemd voor kinderen vanaf 8 jaar.

Hotshot, Superhotshot, Extreme Hotshot en Extreme Superhotshot

Young warriors hebben de dag van hun leven tijdens de evenementen Hotshot, Superhotshot, Extreme Hotshot of Extreme Superhotshot. Bij een keuze voor Hotshot mogen minimaal 6 kinderen vanaf 8 jaar 2 spellen lasergamen in Huizen met een hightech lasergun. Het arrangement wordt gecompleteerd met onbeperkt limonade, een zakje popcorn en na afloop van alle inspanningen een kidsmenu, bestaande uit friet met een frikandel of kroket. Superhotshot heeft vrijwel dezelfde invulling. Alleen wordt er in plaats van een kidsmenu zelf pizza gebakken (én opgegeten) door de kinderen. Dit geeft extra lol!

Bij Extreme Hotshot kunnen de kinderen nóg meer energie en enthousiasme kwijt tijdens maar liefst 3 spellen lasergamen. De verbruikte energie wordt weer bijgevuld met onbeperkt limonade, een zakje popcorn en een kidsmenu. Wil je een ervaren lasergamespeler worden met 3 spellen lasergamen én vind je pizza bakken leuk? Dan vind je bij Extreme Superhotshot alles wat je hartje begeert.

Organiseer een teambuildingsuitje met lasergamen in Huizen

Lasergamen in Huizen is ook een onderdeel van een teambuildingsuitje bij Coronel, dat naar wens wordt gecombineerd met karten in elektrische karts op een uitdagende en ultrasnelle indoor kartbaan, met klimmen over en langs 40 hindernissen tot 10 meter hoogte in het grootste indoor klimbos van Europa of met een ontsnapping uit een van de meest unieke escape rooms van Nederland, de Trump Tower of de Dakar Challenge. Je leert elkaar tijdens de uitdagende activiteiten beter kennen, je werkt samen om te winnen of goede oplossingen te bedenken en je beleeft in een gezellige en ontspannen sfeer veel plezier met elkaar. Dit betaalt zich later terug op de werkvloer, met betere samenwerking en betere resultaten.

Ga de uitdaging aan in de Q-Zone indoor Lasergame Arena

Lasergamen in Huizen is een absolute aanrader voor jong en oud. Voel de spanning en beleef volop actie in de Q-Zone indoor Lasergame Arena. Het is sportief, uitdagend en gezond. Reserveer direct online voor een uitje dat je niet snel vergeet. Of bel, e-mail, WhatsApp of gebruik het contactformulier voor meer informatie of een boeking.

Nieuwsbrief