Email
Facebook
Bericht ons

Tim & Tom Coronel leggen uit;

Wat is een escape room?

Wat is een Escape Room?

Op dit moment telt Nederland al meer dan 500 Escape Rooms! Ja echt al méér dan 500 Escape Rooms. De eerste locatie in Nederland was eind mei 2013 een feit, inmiddels vind je ze bijna overal en helemaal in elke grote stad in Nederland. Vorig jaar alleen al kwamen er meer dan 40 escape rooms bij, wat aangeeft hoe populair deze real-life spellen zijn. In Huizen is door de gebroeders Tim en Tom Coronel recentelijk de nieuwste Escape Rooms van Nederland geopend, genaamd: Trump Tower & Dakar Challenge  Deze Escape Rooms zijn de meest unieke escape rooms van Nederland, waarbij de Trump Tower escape room recentelijk ook al te bewonderen was bij RTL Boulevard. Door deze hype komen er ook steeds meer vragen omhoog. Een van deze vragen is; Wat is nou eigenlijk een Escape Room? Nu wij bij Coronel de meest unieke escaping hebben leggen wij je natuurlijk ook graag uit wat een Escape Room is.

 

In één van onze en überhaupt in een Escape Room kun je je letterlijk op laten sluiten! De deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) binnen 60 minuten uit deze kamer weten te ontsnappen. Tijdens het spelen van de escape room is het belangrijk dat je al je zintuigen gebruikt. Ga op onderzoek uit in de kamer en werk goed samen met je team. Communiceren met je teamgenoten is bij het spelen van een escape room erg belangrijk. Vergeet ook vooral niet om logisch na te denken om alle puzzels en raadsels op te lossen. Hoe meer puzzels je oplost, hoe verder jullie komen in het spel, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen open. En dan…….Gefeliciteerd het is gelukt!

 

De Dakar Challenge escape rooms zijn perfect geschikt voor battles! Voor groepen of bedrijfsuitjes waarbij het gezelschap in 2 teams opgedeeld kan worden. Deze escape rooms zijn namelijk identiek aan elkaar!

 

Dakar Challenge Escape Room is geschikt voor personen vanaf 16 jaar.

✔ Dakar Challenge Escape Room is geschikt vanaf 2 tot maximaal 6 personen.

Maandag t/m donderdag € 109,- per groep.

✔ Vrijdag t/m zondag € 119,- per groep.

 

De Trump Tower escape room is perfect geschikt voor groepen, bedrijfsuitjes en durfals die er geen genoeg van krijgen! Trump Tower brengt je plezier en bovendien leer je elkaar op een andere manier kennen.

 

✔ Trump Tower is geschikt voor personen vanaf 16 jaar.

✔ Trump Tower Escape Room is geschikt tot maximaal 8 personen.

✔ Maandag tot en met donderdag € 119,- per groep.

✔ Vrijdag tot en met zondag € 129,- per groep.

Trump Tower

  • Vanaf 2 tot maximaal 8 personen
  • 60 minuten Escape Room
  • Vanaf 16 jaar

Arrangementen

  • Perfect familie uitje
  • Geschikt van 4-99 jaar
  • Ga de strijd met elkaar aan!Reserveringsaanvraag

Reserveren? Vul dit formulier in.

[contact-form-7 id="93" title="Reservering"]

Nieuwsbrief