WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Survival Kids

Heeft jouw zoon of dochter nog geen idee wat hij/zij wil gaan doen met het kinderfeestje? Bij Coronel bieden wij verschillende activiteiten aan met als groot succes het survival kinderfeest. Het survival kinderfeest is te boeken met een groep met minimaal 10 kinderen. Let wel op dat de kinderen ouder zijn dan 12 jaar! Willen de kinderen na het survivallen wat te eten? Een kindermenu met frietjes en een kroket of frikandel is optioneel bij te boeken.

 

Wat gaan we doen op het survival kinderfeest van mijn kind?

Tijdens het kinderfeestje survival zijn er 6 verschillende activiteiten die je zoon of dochter met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes gaat ondernemen. Om de onderlinge concurrentie een beetje op te bouwen wordt de groep verdeeld in twee teams van minimaal 5 personen.

 

In de 2 uur dat de kinderen bezig zijn met het Adventure kinderfeestje survival, ontdekken ze de volgende spannende activiteiten:

 

Riool kruipen

Via een glijbaan glijden de kinderen het riool in. In het riool hangt een grote rookwolk waardoor je maar weinig kan zien. Het is de bedoeling dat de kinderen de juiste gang vinden om weer naar buiten te komen. Het team dat als snelst buiten is verdient de meeste punten!

 

 

Glow in the dark pijl en boog

In het donker gaan de kinderen pijl en boog schieten. De pijl, boog en schietroos geven licht in het donker. Voor de kinderen zijn er speciale kleinere en veilige pijl en bogen.

 

Door dit spannende spel voelen de kinderen zich een echte Robin Hood.

 

Klimwand

Met de klimwand klim je omhoog en opzij. Door de verschillende, gekleurde uitsteeksels van de wand klauter je naar de andere kant.

 

Het is de bedoeling om met handen en voeten grip te krijgen op de uitsteeksels. Lukt dit niet? Dan loopt er begeleiding rond om de kinderen een handje op weg te helpen.

 

Boomballen

Het boomballen is een van de meest unieke activiteiten van het kinderfeestje survival. Van elk team gaat er één persoon op een heuvel staan. De andere kinderen moeten de boomstammen op de juiste manier neerzetten, zodat de bal in het doel terecht komt. Degene op de heuvel rolt de bal naar beneden. Als deze niet in het doel komt mogen de andere kinderen de boomstammen verleggen.

 

Per goal verdient het team punten. Het boomballen is een zware maar leuke uitdaging, waarin samenwerking het belangrijkst is.

 

Wat krijgen de kinderen te eten en drinken tijdens het kinderfeest survival?

Tijdens het kinderfeest survival wordt er voor de kinderen onbeperkt limonade geschonken. Na afloop van het survival kinderfeest gedeelte, krijgen de kinderen een kindermenu. Dit is optioneel bij te boeken en bestaat uit frietjes met naar keuze een frikandel of kroket.

 

Wat zijn de prijzen van het survival kinderfeest?

Er zijn drie soorten survival kinderfeestjes:

 • Survival kids
 • Survival kids party
 • Survival kids party plus

Bij alle survival kinderfeesten geldt dat de groep uit minimaal 10 kinderen moet bestaan en de kinderen minimaal 12 jaar zijn.

 

Hoe veilig is een kinderfeestje survival?

Bij Coronel werken enkel ervaren medewerkers, die de kinderen goed in de gaten houden. Aan het begin van het kinderfeestje survival wordt een duidelijke uitleg gegeven, zodat de kinderen weten wat ze te wachten staat.

 

Tijdens het survival kinderfeest loopt er begeleiding mee om de kinderen te helpen bij de verschillende activiteiten.

Aanvraagformulier

Wat wil je reserveren?

  Stap 1

  Selecteer het soort uitje

  Stap 2

  Kies de activiteiten

  Karten (3 heats)Klimmen1,2, of 3 spellen LasergamenSurvival

  Kies de activiteiten

  KartenKlimmenLasergamenSurvivalVergaderenEscape room

  Kies de activiteiten

  KartenKlimmenLasergamenSurvivalVergaderenEscape room

  Stap 2.2

  Stap 2.2

  Stap 3

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Wat moeten we voor je klaar maken?

  Alle velden zijn verplicht. Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.  Andere bekeken ook

  Small group karten

  59,95
  Small group karten
  Met een kleine groep karten is leuk, ontspannen en lekker actief! Heb jij een groep van tussen de 6 en 14 personen? Geen probleem. Bij Coronel Kartracing hebben wij een speciaal kartarrangement waar je met een kleine groep collega’s of relaties vol gas vooruit kan!
  • Vanaf 6 tot max. 14 personen
  • Ontvangst & instructies
  • 3 heats karten
  • Kip saté menu met frietjes
  • Incl. helm & racejack

  Endurance Race

  P,O,A
  Endurance Race
  Teambuilding is goed voor een organisatie en zorgt voor een betere sfeer en samenwerking. Ons Endurance Event maakt van karten een teambuilding evenement pur sang!
  • Vanaf 40 personen
  • Ontvangst & instructies
  • Kwalificatie | Endurance race
  • Incl. helm & racejack
  • Prijs op aanvraag

  Formule 1 kijken

  29,50
  Formule 1 kijken
  Wij nodigen je graag uit om te genieten van een overheerlijk buffet om vervolgens de race te bekijken. Wij bieden je een totaal pakket: buffet + twee consumpties, F1 kijken en daarna zelf nog even de snelste tijd proberen neer te zetten op onze kartbaan.
  • Ontvangst met buffet
  • Twee consumpties
  • Na afloop nog een heat karten!

  Nieuwsbrief