Email
Facebook
Bericht ons

Kartles introductiedag – 10 februari 2024

Droom jij ervan om in de voetsporen van Max Verstappen te treden? Bij Coronel maken we die droom werkelijkheid!

Kom op kartles bij onze raceschool. De erkende kartschool SignMind Academy leidt kinderen op tot echte kart coureur. Signmind werkt met kleine groepen zodat de begeleiding maximaal is. Zo heeft ieder kind de kans om op zijn eigen manier te ontwikkelen en indien mogelijk ook wedstrijden te gaan karten in binnen- en buitenland!
 

Wil jij een keer kartles proberen?

Op zaterdag 10 februari 2024, tussen 09:00 en 12:00, organiseren we een speciale introductiedag voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar oud. Dit is dé kans voor kinderen om te ontdekken of karten echt iets voor hem of haar is. Tijdens de kartlessen van SignMind Academy leer je hoe je moet racen, inhalen en de snelste tijden moet rijden. Door de kartles introductie dag krijg je een kleine voorproef van hoe het er tijdens de echte lessen aan toe gaat. Ontdek jezelf, wie weet wordt jij wel hét nieuwe Nederlandse kart talent!
 

Programma van de introductieles:

Zaterdag 10 februari tussen 9:00-12:00 uur.
De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in 3 groepen:
Groep A: 09:00-10:00 uur
Groep B: 10:00-11:00 uur
Groep C: 11:00-12:00 uur
Na de inschrijvingen zullen we de groepen indelen en verneem je van ons hoe laat je wordt verwacht.

De groep start met een half uur theorie. Vervolgens gaan ze onder begeleiding van instructeurs de baan op om een heat (10 minuten) te karten. Na afloop hebben de coureurs nog 15 minuten nabespreking met limonade en een zakje chips. Natuurlijk gaan de kinderen niet met lege handen naar huis en ontvangen ze na afloop een kartdiploma.
 

Tijdens en na de nabespreking van de heat is er ook de tijd om te informeren naar de echte kartlessen van SignMind Academy. Ben je al helemaal overtuigd? Dan is er ook de ruimte om je direct aan te melden voor de kartlessen!
 

Prijs:

€30,- per kind, incl. consumptie en zakje chips.
 

Inschrijven

Via dit formulier schrijf je in voor de kartles introductiedag op zaterdag 10 februari a.s. Hiermee verplicht u zich tot deelname en betaling.

De kosten zijn €30,- per deelnemer en kunnen op de dag zelf aan de kassa betaald worden.

Heeft u nog vragen dan kunt u uiteraard altijd via de e-mail contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier kart introductieles

  • DD slash MM slash YYYY

Nieuwsbrief